חדשה פה אשמח לשתף את התחושות שעוברות עלי...

xuxina2

New member
חדשה פה אשמח לשתף את התחושות שעוברות עלי...

שלום לכולם! אני חדשה בפורום עברתי מהפורום פוריותהשכן אני לא מוצאת איפה לעלות את התחושות שלי ואני חושבת שפה יבינו אותי ומקווה שלא ישפטו אותי.
יש לי תאומים מטיפולי ivf הם בני 5 חודשים היה לי הריון חלום עד שבסוף הכל הסתבך ולידה שבקושי שרדתי...זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים הם ילדים טובים אני נהנית איתם ואני שמחה עד השמיים אבל בימים האחרונים אני מוצאת את עצמי חושבת על כך שאני רוצה עוד ילדים וזה לא יהיה ממומן והמצב הכלכלי לא עוזר ממש...בנוסף וזה הכי כואב לי עדיין קשה לי עם המצב שחברות שלי מתכננות ילדים ובגלל כבר 3 חודשים לא הולך הם אומרות שזה ממש לא הגיוני בקודם נכנסו על החודש הראשון!!!! (לי לקח 4 שנים לא כולם בטיפולים) ושוב פעם אני מוצאת את עצמי מקנא בהן שזה בא כל כך בקלות ולי לא...אני לא רוצה שוב פעם לא לשמוח בשבילן כמו בתקופות טיפולים ואני חוששת שזה מה שקורה...
ואני שוב פעם מרגישה רעה שאני לא מסוגלת לשמוח לגמרה כשאני שומעת על הריון �� כשילדתי חשבתי שזה עבר אבל חזר וזה ממש עצוב...
תודה לכל מי שהגיעה עד לפה ואשמח לדעת האם מישהו גם חווה משהו כזה ואיך מתמודדים

תולית5

New member
מוכר ומובן לגמרי...

רק מי שעברה טיפולים יכולה להבין את התחושות האלה...
גם לי תמיד קשה לשמוח כשאני מגלה על הריונות של חברות, שכמובן הצליחו בקלות,
לאנשים אין מושג מה נדרש מאנשים שעוברים טיפולים...
מצד שני, זה מה שגורם לי בכל פעם מחדש לחזור לטיפולים לילד נוסף... אז לפחות זה נותן לי מוטיבציה :)
&nbsp

ofirsegevp

New member
תודה על השיתוף

שיהיה בהצלחה והכי חשוב: יש כבר שני ילדים שיהיו בריאים ! התמזל מזלך

misty10

New member
היי

לי יש בן אחד, ואני מנסה להביא עוד אחד (או שתיים), גם לי לקח בערך 4 שנים להביא אותו... (30 נסיונות שונים)...
הדרך לא לשמוח בשביל האחר הוא להזכר שיש לך שניים... וכשאת שומעת שמישהי בהריון, תזכרי בהם, תהיי שמחה בשבילהם כי שרצית שיהיו שמחים בשבילך כשאת הרית... (זה עובד בשבילי כרגע לפחות...)
בנסיון הקודם שניסיתי ולא הצלחתי להיכנס להריון, לקחתי את הקטנצ'יק ופשוט חיבקתי אותו כל היום... אני בטוחה שהוא לא הבין למה (הוא רק בין 4 חודשים... וה היה לפני שבועיים)... עכשיו אני בנסיון שמסתבך עם כל משהו שאנחנו מנסים לעלות... עד לרמה שאנחנו שוקלים לתבוע (לא את הרופא המטפל)...
אני מאחלת לך המון בהצלחה עם הנסיון השני...
אגב תחפשי עמותות, אני מכירה את עמותת אפרת שאולי תוכל לעזור, ויש עמותות נוספות שיכולות לעזור בכל מיני דברים קטנים כמו התרופות או בהוצאות כאלו ואחרות (אפשר גם לנסות לבדוק אצל החרדים, אני מכירה את ארגון פועה (אם אני לא טועה בארגון))

למעלה