חדשה פה אשמח לתגובה

sharon30v

New member
חדשה פה אשמח לתגובה../images/Emo140.gif

אז ככה אני חייבת לשמוע את דעתכם של הורים ואפילו ילדים שגולשים באתר, אני פרודה מזה 3.5 שנים והבעל גר בארה"ב יש לי ילדה בת 9 שבקשר עם אבא שלה בטלפון, מסנג'ר עם מצלמה פגשה אותו בדצמבר האחרון לכמה ימים באירופה והיתה בקיץ אצלו בארה"ב למשך 3 שבועות. בקיצור יש קשר טוב בנינו לבין האבא שלה. מה שקורה זה שמאז שנפרדנו הוא לא היה פה בארץ ועכשיו הוא צריך להגיע כדי לסדר ניירות מסויימים והוא מגיע מחר, וחשבתי לא להגיד לילדה כלום כדי שהיא תישן טוב בלילה וכדי שתלך לביה"ס בבוקר. השאלה שלי האם אתם חושבים שזה בסדר ל"הפתיע" את הילדה כך שהיא תגיע מביה"ס ופתאום תראה את האבא שלה בבית? או שצריך להגיד לה שהוא מגיע ולקחת את הסיכון שהיא לא תירדם בלילה ולא תרצה ללכת לביה"ס? אני מבולבלת גם כך מכלה הסיטואציה שהוא מגיע לאחר שלא התראינו מאז שנפרדנו, אבל חשוב לי גם שהילדה שלי לא תיפגע או תיבהל מפתאום לראות אותו, אז מה אתם ממליצים לי, אשמח לתגובות דחופות הוא מגיע בבוקר מחר לארץ. שרון

faith2

New member
לפעמים להפסיד יום לימודים אחד-

זה לא כזה נורא
הילדה בקושי יכולה לראות את האבא- ועד שהאבא בא לארץ, אני הייתי מאפשרת לביתי יום חופשה מבית הספר על מנת שהיא תנצל את היום החשוב הזה בשביל להנות עם האבא שלה...

sharon30v

New member
תודה מכל ה../images/Emo23.gif וזה מה שקרה

בצהרים בשעה 15:30 לערך קיבלתי תשובה מהפסיכולוג שאיתו התייעצתי שאמר קודם כל שאני מכירה אותה הכי טוב וזו החלטה שלי אם להגיד לה או לא, ואז הוא אמר שמומלץ לומר לה כדי שתערך ותתכונן אם היא רוצה. אני החלטתי לומר לה, אז אמרתי לה שאבא שלה שלח אי-מייל והוא מגיע לארץ מחר והיא שמה יד על הפה מההלם והתחילה לבכות בקול, ואני חיבקתי אותה ואמרתי לה שזה בסדר להתרגש ולבכות...לקח לה הרבה זמן להרגע...לחוג דרמה היום היא לא רצתה ללכת ....היא כבר לבד העלתה את הנושא שאולי לא תלך לביה"ס אבל אני אמרתי לה שהזמן לא יעבור לה אם היה תחכה בבית ומה גם שאני הולכת לעבודה (אמרתי לה שהוא מגיע בצהריים לא בבוקר) היא כבר זרקה הערה שבטח הלילה היא לא תירדם מרוב התרגשות..בקיצור אני שמחה שסיפרתי לה ואני שמחה גם שאני כל כך מכירה אותה וידעתי איך היא תגיב בקשר לכל מיני סיטואציות. ולכם הרבה תודה על תשומת הלב, כל טוב לכם...שרון

faith2

New member
../images/Emo24.gif

זאת המשמעות להיות הורה כל כך טוב:] לדעת איך ילדנו יגיבו בסיטואציות שונות...
המון בהצלחה

למעלה