חדשה פה ומבקשת יעוץ

חדשה פה ומבקשת יעוץ

לא בטוח שתוכלו לעזור אבל מנסה
יש לי חברה טובה המון שנים אבל משום מה תמיד אני מרגישה שהיא לא מפרגנת לי עד הסוף
ובגלל זה אני מרגישה שיש דברים שלא ממש בא לי לספר לה! ובמיוחד כל מה שקשור לגברים נשים ומה שבינהם.... מה עוד שהניסיון שלה די שואף לאפס
ועכשיו מתחיל הסיפור - הכרתי מישהו לפני חודש וחצי שאני לא יודעת איך להגדיר את יחסינו אבל אני חייבת להגיד שטוב לי
לא סיפרתי לה אבל שבועיים אחרי הכרותינו אמרתי לחברה שהיה לי לילה מעניין ולא פירטתי, אמרתי לה שניפגש אני אעדכן אותה כי לא בא לי לדבר על זה בטלפון. שבוע אחרי רק נפגשנו אבל הלכנו להופעה וגם לא היינו ממש לבד ככה שלא יצא ממש לי לדבר על הנושא הזה. לא פגשתי אותה 3 שבועות בערך וגם הקשר הטלפוני קצת התרופף ושוב עד היום היא לא יודעת כלום
עכשיו אני בדילמה מה לעשות: אם היא תדע על כל הזמן שנפגשנו ולא סיפרתי לה היא די תעלב, תעשה לי פרצופים ותגיב בטון לא נעים וזה הדבר האחרון שבא לי לשמוע ובטח מחברה בגלל זה אני פונה אליכם
לספר לה שנפגשתי איתו רק מספר פעמים? לא להזכיר בכלל את העניין?? מה הייתם עושים במקומי? תודה

soofgania

New member
תתחדשי על הניק מאמי..../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

תספרי לחברתך שאת בקשר עם מישהו כבר חודש וחצי ואם היא תשאל למה לא סיפרת לה כבר קודם תעני ישירות שמשום שהיא לא מפרגנת,אין לך חשק לספר לה כלום.. למה לטייח?הרי היא זו שגרמה לזה,לא את!

מכירה את זה, מניסיון.

יש לי חברה שתמיד שאני מספרת לה משהו הייתי מתחרטת על זה, תמיד התגובות שלה היו כאילו זה לא עיניין אותה או שהדברים שלה תמיד יותר חשובים. אחרי שלא יכולתי לסבול את זה אמרתי לה [מה שטוב בנו זה שהיא מכירה אותי עם הקריזות שלי ותמיד שרבנו ההשכנו לדבר כאילו כלום לא קרה] בקיצור לא יכולתי להתאפק ובאחד השיחות היא זרקה משהו על זה שאנחנו חברות טובות אז אמרתי לה משהו כמו: "את קוראת לעצמך חברה? תמיד שאני באה מספרת לך דברים את כמעט ולא מגיבה ישר חוזרת לעיניינים שלך כאילו רק את חשובה" היא ענתה לי אבל אמרתי לה שאני לא מתכוונת להתווכח איתה אלו עובדות שאני רואה וזה מה שאני מרגישה ואין טעם בכלל להכניס את זה לדיון פשוט רציתי לאמר לה את זה וזהו. מפה לשם לא הייתי מספרת לה כל מיני דברים ופעם שסיפרתי לה משהו אחרי הרבה זמן שלא סיפרתי לה [כמו במקרה שלך] היא שאלה אותי כל מיני שאלות כמו למה לא סיפרתי לה וזה.. אז אמרתי לה "ואם הייתי מספרת לך זה היה עוזר? היה אכפת לך? היית מקשיבה ומפרגנת?" כשהיא התחילה לענות לי שוב שהתקתי אותה בזה שאני לא מתווכחת זאת עובדה ואין טעם לדפוק דיון על זה, אם היא רוצה שתבין את עצמה אם לא שתעשה מה שבא לה וזה המצב. גמני בהתחלה הרגשתי לא נעים וכל זה אבל הגעתי למצב שלא היה כבר אכפת לי ואחרי שפרקתי הכל היה לי הרבה יותר נחמד.

soofgania

New member
רשמת באריכות את מה שאמרתי בקיצור../images/Emo4.gif

לא סתם קראת לעצמך קשקשנית

soofgania

New member
דווקא לי זה נשמע כמו

מישהי שהגיבה כדי שלא נחשוד שזו היא "אף מילה על אהבה"..
סתם..סתם..

בלאגנית

New member
למה בכלל להיות בקשר עם מישהו שלא אכפת לו ממך?

אני ניתקתי קשר עם חברה כי היתה מרוכזת יותר מדי בעצמה

למעלה