חדשה פה, ורוצה להציג את עצמי כראוי

baza34

New member
חדשה פה, ורוצה להציג את עצמי כראוי

בת 38 חד הורית, גרה בנגב המערבי, ישוב עוטף עזה, מגדלת ילדה מדהימה, מקסימה, אוהבת וחמה, בת 6 עולה לכיתה א', מרגישה שזכיתי שהיא בחרה אותי להיות אמא שלה. אני בחורה מאוד מודעת, ותמיד רוצה לדעת יותר, במיוחד בתחום החינוך, מאז שהיא נולדה אני מרגישה שסוף סוף אני יודעת למה אני פה, ומה תפקידי בעולם הזה, לגדל ילדה לתפארת, להיות הורה טוב יותר ממה שהיו עבורי, להיות ולתמוך בה תמיד, לקבל אותה כמו שהיא, לגדל אותה להמון נתינה, אהבה, ערכים ולתת לה את כל הכלים להגשים את עצמה בכל כל הרבה מובנים שלי לא ניתנה ההזדמנות. קיבלתי תמיד ובכל מקום הרבה פירגון על הילדה שלי, והרגשתי שזה בזכות המודעות וההשקעה שלי בה, עד שלאחרונה מתקשרת אמרה לי שהיא ילדה קריסטלית ואז כבר הרגשתי הורה לא כל כך מיוחדת, כי הילדה המדהימה והממגנטת שיש לי היא נולדה עם כל זה, ואני כאילו קיבלתי משהו על מוכן. כבר יצאתי מהשוק והאכזבה. ועכשיו אני יודעת שאני צריכה לתת לה את הכלים לחשוף אותה לאותם יכולות, לתת מקום גדול יותר לכל הדברים האחרים שהיא מביאה איתה. לפני כחצי שנה היא אובחנה כילדה עם הפרעות קשב וריכוז,גם את זה היה לי קשה לקבל כי היא מבריקה בצורה לא רגילה היא רק פשוט לא מסוגלת לשבת במקום אחד. הפה והרגלים שלה תמיד בתנועה. וואוו יצא לי ארוך משתכננתי, הייתי מעוניינת לשאול משהו לגבי ילדי הקריסטל, למיטב הבנתי הם נולדו בשנים מסויימות, האם משהו אי פעם בדק או חקר מה אחוז ילדי הקריסטל מאחוז הילדים האחרים? מה הסבירות שהילדה שלי תפגוש בילד/ה קריסטל אחר/ת בגן או בבית הספר? קראתי שהם יכולים להרגיש אחד את השני, האם הם יתחברו בינהם או שאף אחד מהם לא ימצא עניין בשני בגלל שאין להם מה לחדש לאחר?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נעים להכיר, שמי טליה בת 38 וחצי..קצת יותר מחצי...אבל מי סופר בכלל
נשואה אמא ל שלושה ילדים 13, 9.5, 1.5 עובדת מדינה מציירת,מרפאה ברייקי, כותבת שירים שרה, מתעניינת ומתעסקת המוווון במיסטיקה
רציתי להגיד לך קודם כל, שאם לא היית כזו מיוחדת ביתך לא היתה בוחרת בך..... אז מין הסתם יש לך הרבה על מה להתגאות ובהחלטיש לך חלק במה שהיא כי את נותנת לה מרחב ומקום למיוחדות שלה ואת לא בולמת את ההתעניינות שלה ואת מה היא.... שאלת הרבה שאלות ואני לא יודעת על כולן את התשובות אני מניחה שקיים סיכוי רב שהיא תפגוש ילדים מיוחדים כמוה
גידול קל ומהנה.

kikona126

New member
שלום שלום

אני אדית, או כמו שכולם קוראים לי - קיקי. בת 24 (ושבועיים, ראיתי שאנשים פה מדייקים...) סטודנטית לקרימינולוגיה ולצרפתית פרשנית חלומות וקוראת בקלפים (במרסיי) כותבת ספר כרגע, משום מה היתה לי חסימה תקופה ארוכה והתחלתי לצייר (ואין לי את זה בציור אבל זה כיף) וזהו... לא יודעת מה עוד לכתוב על עצמי.... אני לא נשואה ואין לי עדיין ילדים... אבל יש לי כלבלב קטן וחמוד

למעלה