חדשה פה ו...שירשור חדש =]

חדשה פה ו...שירשור חדש =]

ענבר, 15 וחצי מאריאל. אז מלא זמן תכננתי להיכנס, אבל אף פעם לא יצא... והשירשור - שרשרו לפה איך התחלתם לשמוע את שייגעצ. [אם היה שירשור כזה כבר, אז סליחה.] אני התחלתי לשמוע אותם דרך ידיד שלי . הוא כל הזמן שר לנו שירים שלהם בפארק, וזה היה נשמע ממש נחמד. =] קניתי את הדיסק הראשון, והוא היה ממש סבבה, חרשתי לו על האמא, ואחרי חודשיים בערך יצא השני.[שאותו גם קניתי] ^_^

שטיצה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גפ אני התחלתי לשמוע שייגעצ בהשפעה של ידיד
. (אכן היה כבר שרשור כזה בעבר, אבל לא יזיק עוד אחד).

זה הורג אותי ../images/Emo122.gif

איך זה שכל פעם שבאים חדשים אז הם באים יחד? לא יכול לבוא כל יום אחדד? סתם נו לא משו נגדך. :] אני רותם. אני טיפשה אבל לפעמים חכמה. נו כן. טוב. לילילי. אני לראשונה שמעתי שייגעצ מזמן לאזוכרת... ואפחד לא שומע אותם אצלי בבצםר חוץ מאחד שסתם דפוק והוא נגרר ומעצבן. אז תכירי. רותם. הנה מסנג'רי אם את רוצה [email protected]

המסנג'ר שלי מת.

אז אם יש לך אייסיקיו.. את מוזמנת - 169237166. :] תודה ד"א, נעים מאוד :]

Crazy Snail

New member
ברנטל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה יא בהמה?!? אה, שכחתי, אני לא מדבר איתך
טוב, לך נראלי סיעפרתי אבל.. ההיכרות שלי עם שייגעצ הייתה דווקא דרך האקורדים, ואז עם חוברת תווים, זה היה ממש מזמן, היה את נוי יורק רפיח, ואז בחוברת, היה גם את ניו יורק רפיח וגם את חייל של מא שערים, ואז התחלתי לשמוע, לבד, לא הכרתי אנשים ששמעו גם, פעם חברה שלי שאלה אותי מה אני שומע, אז אמרתי ששיגעצ, בידיעה שהיא תשאל "מי אלה?" כמו כולם, ואז היא אמרה שהיא מכירה כמה שירים, יותר מזה, אז, אפחד לא הכיר, ורק השנה, סוף סוף, אחרי הרב דם וזיעה, אחרי אלפיים שנות גלות העם היהודים בארץ ישראל, רק השנה, התדמן לי לבוא להופעה... עכשיו מחכה לבארבי כפ"ס..

Sheygets16

New member
היי בהמה ../images/Emo140.gif

נטע, מהפורום של נימרוד
ברוכה הבאה :]

למעלה