חדשה פה, עם שאלה לגברי הפורום...

חדשה פה, עם שאלה לגברי הפורום...

בעלי אמר שהתגובה שלי הסטרית, ולכן אני רוצה לשאול את הגברים פה יושבי הפורום שהם אבות לילדים (בעיקר ילדים קטנים?) אז נגיד שיש לכם בבית תינוק חדש, ופתאום גיליתם שדמות שמדי פעם באה באינטרקציה (אינטרקציה די עקיפה) עם תינוקכם - שייכת לכת. הכת אינה "מזיקה" אלא היא "רק" כת מאוד מוזרה...
(ובמוזרה, אני מתכוונת מוזרה ברמת הלהפיק מזה סרט הוליוודי) זה היה מרתיע אתכם? פשוט המחשבה שמחרידה אותי היא עצם זה שאדם הוא שפוט של מישהו, שאין לו דיעה עצמאית משלו ואם יאמרו לו יום אחד נניח לבצע X הוא יבצע את זה בעיניים עצומות... נראה לכם תקין להמשיך את האינטרקציה בן אותה דמות לתינוקכם? זה היה מרתיע/מפחיד אתכם? או שעצם הידיעה שאותה דמות אינה טיפוס רע או אלים חלילה הייתה גורמת לכם להעלים עין... ושוב אני מדגישה- האינטרקציה עם התינוק היא עקיפה בלבד. תודה.

hirshfe

New member
זה תלוי

עד כמה את חושבת שהכת הזו מוזרה האם יכולים לדעתך יום אחד להגיד לה להביא תינוק שיקרבו לזבח? אם כן אז תתרחקי ממנה ותודעי משטרה אם את חושבת שזה יגמר רק בתרקוני את חשבון בנק שלך תעבירי לי את הכסף אז תתפסי את החברה הזו שלך תנערי אותה ותתלוני למשטרה ותמשיכי לבקר אותה עם התינוק

א. תודה על התגובה

ב. היא לא חברה ג. אין בעיה להפסיק את האינטרקציה העקיפה בינה לבין התינוק במיידי ד. המשטרה מכירה את הכת ולא ממש מצליחה לעשות משהו בנידון.. סיפור מורכב... ה. השאלה הייתה האם אני פרנואידית? כי הרי מי שנתון במאה אחוז למרות של מישהו אחר ולא מפעיל שיקול דעת, יכול להזיק יום אחד אפילו טכנית ניתן לומר- "מבלי שהתכוון" פשוט הביג בוס אמר לו... ולאור האמור אני חושבת שבהחלט יש סכנה לתינוק לא?

hirshfe

New member
חזרנו לצבא?

אם הבטן שלך אומרת שלא והיא לא חברה והיא לא אדם שחשוב לבעלך אז יאללה ביי

חנול

New member
מוזר מאד.

תראי, אם זה תינוק קטן שעוד לא מבין, ואותה דמות עושה לו טוב (והוא עוד לא יכול להפנים את מסרי הכת האולטרה מוזרים), לא רואה פסול. מצד שני, אם את כ"כ חרדה, אז מה זה טוב? שתמשיכי להיות חרדה? אם זה לא בן משפחה אני לא מוצאת פסול לבהתרחק (אין חובה בשום מקום להיות חברים של כ-ו-ל-ם). אם אין כל רע בהתהנגות מצד שלישי, אז למה את כ"כ חרדה? זה רציונלי?

aviah

New member
דעתי כדעתך

אם הדמות מעוררת בך אנטגוניזם, אז האינטראקציה שלה עם הילד מייצרת אצלך אנרגיות שליליות. אני הייתי חוסם את האינטראקציה הזו.

למעלה