חדשה פה, עם שאלה לגברי הפורום...
בעלי אמר שהתגובה שלי הסטרית, ולכן אני רוצה לשאול את הגברים פה יושבי הפורום שהם אבות לילדים (בעיקר ילדים קטנים?) אז נגיד שיש לכם בבית תינוק חדש, ופתאום גיליתם שדמות שמדי פעם באה באינטרקציה (אינטרקציה די עקיפה) עם תינוקכם - שייכת לכת. הכת אינה "מזיקה" אלא היא "רק" כת מאוד מוזרה...
(ובמוזרה, אני מתכוונת מוזרה ברמת הלהפיק מזה סרט הוליוודי) זה היה מרתיע אתכם? פשוט המחשבה שמחרידה אותי היא עצם זה שאדם הוא שפוט של מישהו, שאין לו דיעה עצמאית משלו ואם יאמרו לו יום אחד נניח לבצע X הוא יבצע את זה בעיניים עצומות... נראה לכם תקין להמשיך את האינטרקציה בן אותה דמות לתינוקכם? זה היה מרתיע/מפחיד אתכם? או שעצם הידיעה שאותה דמות אינה טיפוס רע או אלים חלילה הייתה גורמת לכם להעלים עין... ושוב אני מדגישה- האינטרקציה עם התינוק היא עקיפה בלבד. תודה.
בעלי אמר שהתגובה שלי הסטרית, ולכן אני רוצה לשאול את הגברים פה יושבי הפורום שהם אבות לילדים (בעיקר ילדים קטנים?) אז נגיד שיש לכם בבית תינוק חדש, ופתאום גיליתם שדמות שמדי פעם באה באינטרקציה (אינטרקציה די עקיפה) עם תינוקכם - שייכת לכת. הכת אינה "מזיקה" אלא היא "רק" כת מאוד מוזרה...
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)