חדשה פה! עם שאלה..

נועה1984

New member
חדשה פה! עם שאלה..

אני בת 21 (בקרוב 22) וכבר עברתי את הגיל של המועדונים..(כפר ויתקין מי שמכיר, מסיבות חוגרים בעיקר).. מצד שני אם אני יוצאת להרצליה פיתוח הכניסה לכל הפאבים שם היא כמעט תמיד מגיל 24 אם לא יותר. וזה מעמיד אותי בבעיה.. כי אני מאוד מחפשת להכיר, כבר עברה שנה מאז שהיה לי חבר רציני. אבל איו לי איפה... ואני גם לא ממש מכירה מקומות טובים (עם מיעוט של ערסים*). אז בדרך כלל בסופי שבוע אני יוצאת לפאבים באזור שלי אבל אני לא נהנת...אין שם את "קהל היעד" שאני מחפשת. ממממ... מבאס!

כמה תשובות:

צודקת, בגילך המופלג באמת לא מתאים שתצאי למועדונים.. את קשישה (אז"ש!)
אני בת 19, ולהרבה פאבים שהכניסה היא לגילאים 22 ומעלה/24 במעלה אני נכנסת, רק צריך למצוא אותם,.לפעמים גם מספיק שתבואי עם ידיד/חברה בגיל המתאים, ויבדקו רק להם ת.ז ויכניסו גם אותך.
דבר אחרון, לא מכירים חברים רציניים במועדון (לרוב, יש מקרים מיוחדים) את יכולה להכיר אנשים במסגרות שאת נמצאת (לימודים/עבודה וכו'), דרך חברים משותפים, או אפילו בסופר, ליד המדף של המוצרי חלב (מי יודע, אולי זה שיגנוב לך את המילקי האחרון יהיה אהבת חייך
) אז אל תתבאסי. החיים יפים

TheWhiteTigris

New member
סעיף 2 נכון.

בנות זה לא בנים. בת לא צריכה להיות בגיל המתאים. היא צריכה להיות עם המחשוף המתאים.

נועה1984

New member
כן אבל..

בכל המסגרות שלי בחיים עד כה, תמיד איך שהוא יצא לי להיות מוקפת בבנות המין היפה. אם זה בתיכון שהיו כמעט 70 אחוז בנות בשכבה.. בצבא הייתי בבסיס של בנות ב-ל-ב-ד, ובעבודה שלי לא מזמן טוב נו , אמנם היו באים לקוחות גברים (ווואי זה לא נשמע טוב) אבל בגיל של אבא שלי! אז..... את מבינה... ואת החבר הכרתי דרך ידיד שלי (שעקב כך הוא -לא- נשאר ידיד שלי)..

dod_basim

New member
אני מרגיש שאצל מישהי פה

השעון הביולוגי מתקתק? כי אחרת אין הסבר להתנהגות המיואשת הזאת באסים כבר לא כותב פה הרבה אבל הפעם כן עוד בדיוק 3 שעות אני בדרך למזרח

נועה1984

New member
טוב שלא נסחפת. בכלל לא נסחפת.

אני בשוק מהתגובה הלא קשורה שלך "התנהגות מיואשת"?? תירגע.. כולה שאלתי שאלה בפורום די נידח.. זה לא שאני הולכת עם שלט ברחוב "אני פנויה" תאמין לי שטוב לי מאוד גם ככה, ולא אמרתי שחסר, אמרתי שאני לא מוצאת סוג מסוים שאני מחפשת. יאללה לך למזרח תעשן משהו

אוקיי.. נועה 84 היקרה..

דבר ראשון.. זאת את שהגעת לפורום הנידח ולא הוא שרדף אחרייך.. ואני אוהב אותו ככה.. ואין לי בעיה שתצטרפי אל הפורום הנידח שלנו.. עכשיו דבר שני.. את לא צריכה לקחת קשה כל אחד שפולט פה הערה.. שלישי.. אני לדוגמא לא חושב שאת מיואשת.. דווקא זאת שאלה טובה.. התשובה שיש לי לתת לך לגביה זה שפשוט תצאי יותר מהבית לעבודה או לימודים או סתם סיבוב בעיר או תרשמי לאיזה חוג סלסה או משהו כזה..

נועה1984

New member
חחחח לא אמרתי "נידח" בכוונה שלילית

וואי לא מבינים אותי פה : ) הפורום הזה אחלה, אני מקווה להמשיך להישאר! פשוט התגובה שלו היתה ממש לא עניינית. זהו עד כאן דבריי להפעם..

dod_basim

New member
לפי התגובה שלך

כנראה שאת באמת מיואשת או שנגעתי בנקודה רגישה. על כך סליחה. חוץ מיזה בתור אחת שמבקרת בפורום הנידח שלנו, ולא הולכת עם שלט ברחוב עם כיתוב "אני פנויה" אני מבקש טיפה בגרות, לא מעבר. כנראה שאם טוב לך ("תאמין לי שטוב לי מאד גם ככה") לא היית שואלת פה שאלה כזאת, אוקי ובשביל מה את מחפשת את הסוג המסויים? (תנסי לנבור פנימה אל התת מודה) חוץ מיזה ברוכה הבאה לפורום. וכן אוטוטו אני במזרח, לעשן משהו? כנראה שכן.

Cobe Anan

New member
נועה,

לא אכפת לי גם אם הגעת לפה מפורום צילום או פורום על כוס קפה, שבהם הדף השלישי מכיל הודעות מלפני שעה, את לא תעליבי את הפורום שלנו, שלמרות אילוצי הקיום אנחנו מחזיקים אותו חי ונושם, גם אם זה אומר להיכנס ב3 בלילה לכתוב הודעה. את גם לא תעליבי את חברי הפורום, כי תאהבי את זה או לא- הם נותנים לך פה עצות, אחרי שאת ביקשת אותן. אם את רוצה, תקראי, תפנימי, תקבלי- או אל תקבלי- אבל אף אחד פה לא תקף אותך, ואני מבקש שלא תתקפי גם את אף אחד. תודה.

נועה1984

New member
כנס בבקשה

"השעון הביולוגי שלך מתקתק?" "אין הסבר להתנהגות המיואשת הזאת" זאת נראת לך תגובה הולמת לשאלה? וכשאמרתי נידח התכוונתי להמחיש את זה שסך הכל שאלתי שאלה בפורום קטן בתפוז. מקווה שעכשיו (סוף סוף) הייתי ברורה

Cobe Anan

New member
עם זה שהיית ברורה..

ועם זה שמה שהדוד באסים כתב לך לא נראה לך, יש עוד הרבה מאד בין להגיד לו "סליחה, אבל אתה ממש טועה" בצורה מכובדת, לבין הצורה שהצגת אותו. "אמא`לה!"? מה הוא כבר אמר לך? זה נשמע כמו תגובה לסוטים, לא לאנשים שמנסים להבין ולייעץ. בפעם הבאה, תנסי לראות איזה קונוטציות התגובות שלך מעלות, לפני שאת שולחת אותן. לפעמים זה פשוט לא נראה טוב, גם גם לא התכוונת.

dod_basim

New member
תשובה רצינית

כמוני כמוך בני העוד מעט 22 אשר בהחלט שבעו את סצנת המועדונים של כפר ויתקין ודומיהם. אנחנו נמצאים במין תפר כזה בין המוקומות השווים (גיל 23-25) לבין המקומות המעפנים, אז כמובן שכדאי לשאוף גבוהה, וזה מה שעושים. אני מכיר על בשרי את התחושה המעפנה כאין חברה שנה, אבל תתעודדי זה יגיע. לדעתי דווקא בתקופה שהכי לא תהיה מוכנה לזה. אני לא בדיוק יודע איפה את גרה (מניח שבאזור השרון לפי המקומות שציינת) אבל נסי להתרחק עוד מהבית אם את מרגישה שמצית את האזור שלך. יש בת"א המון מקומות איכותית עם סינון ערסים ושותפיהם קפדני. Cheer up.

למעלה