חדשה פה צריכה עידוד אני בייאוש !!!!

hileri

New member
חדשה פה צריכה עידוד אני בייאוש !!!!

היי, אני 8 חודשים אחרי לידה העליתי המון בהריון בערך 30 ק"ג טוב אז כבר 22 ירדו חלק ככה סתם פתאום וחלק עם המון מאמץ, למה אני כותבת היום? כי קמתי בדיכאון בייאוש אתמול בלילה פשוט אכלתי וקמתי עם כאב בטן היום איזה באסה!!! אני צריכה עוד 10 ק"ג וזה לא יורד!!!!!!!!!!! אני מנסה הכל שיטת הנקודות של שומרי משקל דיאטות כסאח אז זה יורד ק"ג עולה ק"ג אוף!!! אני גרה בארה"ב עוד חודשיים אני מגיעה לארץ לביקור ורוצה לפחות להיות במשקל שלפני ההריון שזה בערך עוד 7-10 ק"ג מה אני עושה יש עיצות? אני עושה פעילות גופנית בערך 3 פעמים בשבוע אני צועדת עם התינוק והכלבה בפארק. רק להזכיר שאני בת 39 . המיואשת

magic40

New member
וואלה אנחנו מקבילות בפרטים../images/Emo13.gif

אני אחרי 5 חודשים עליתי 27 ואני בת 40 אבל יש לך יתרון עלי 22 ירדו אצלך ונשארו 10 אצלי ירדו13 נשארו 15 אז מה את אומרת צרת רבים חצי נחמה? את מניקה?

jess123

New member
היי ליבי אתך מבינה אותך אני תקועה

עם 5 קילו בת 34 היו לי 3 לידות האחרונה לפני שנה ב-3 חוד' אחרונים הצלחתי להוריד 5 קילו וכרגע 60 ק"ג שמעתי איזה עצה שעוזר לי בינתיים לפעמים הרעב בצעם צמעה תנסי לשתות מים ומיד לצחצח שיניים הטעם של המנטה במשחת שיניים גורם לרצון לאכול להעלם עוד דברים שאת יכולה לעשות: 1.תפרטי מה את אוכלת ביום 2.בשבוע הקרוב תרשמי כל יום כל דבר שאת מכניסה לפה שמעתי מהרבה נשים אחרי גיל 30 קשה יותר להוריד לא יודעת כמה זה נכון יש פה בנות שיגידו אחרת מאחלת לך ירידה בריאה ובטוחה בהצלחה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תשכחי מדיאטות כסאח...אחרי לידה הן לא עובדות
, מה שנכון לנו זאת פשוט שיגרה פשוטה ומזינה עם האוכל. שילוב של אוכל ואכילה, כי כמו שכתבת היאוש הוא מהאכילה. לא נורא, היום יום חדש והזדמנות חדשה להתחיל משהו שפוי שנכון לך. אגב איפה בארה"ב? אני בקליפורניה...

למעלה