חדשה פה, שאלה לגבי ילדת קריסטל

baza34

New member
חדשה פה, שאלה לגבי ילדת קריסטל

לא מזמן אמרה לי מתקשרת שהילדה שלי היא ילדת קריסטל, לא ממש הבנתי את המשמעות וקראתי הרבה מאוד חומר תואם לה בהמון מובנים. שאלתי היא כזו,מה אני עושה עם זה, עכשיו לאחר שאני מצליחה להבין אותה יותר, אייך עוזרים לילדת קריסטל למצא את האיזון ואיזה תמיכה אני יכולה לתת לה?

רותי 11

New member
התמיכה שאת צריכה לתת לה

זאת אהבה והבנה זה הכל, ילדת קריסטל מיחד אותה בתדר שלה, מה שהיא צריכה לעשות היא יודעת לעשות היטב, את רק צריכה לתמוך בה ולאהוב אותה כמו כל ילד אחר שלך אם יש לך עוד ילדים, זה לא משנה אם הם קריסטל או לא

baza34

New member
את התמיכה הזו אני כבר נותנת מאז שהיא נולדה

ללא קשר לקריסטל או לא, תמיד הייתה לי את התחושה שיש לי ילדה מיוחדת ועכשיו קוראים לזה בשם מסויים. קראתי את הספר של יהודית פלאות על ילדי הקריסטל ולמיטב הבנתי מלבד הקסם האהבה שהיא מעריפה ומלבד החוכמה והקליטה המדהימה שלה לדברים, והכשרונות הרבים שיש לה יתכן מאוד שיש לילדה יכולות מיוחדות של טלפטיה, ריפוי, תקשור וכו'. לעיתים אני נפגשת בסיטואציות שאני יכולה לאמר שאכן יש לה יכולות, השאלה היא אייך אני עוזרת לה לפתח אותם, להתמודד איתם בצורה מאוזנת וללא תסכולים? אחד התסכולים שלה זה שהיא מאוד אוהבת לחבק ולנשק ולעיתים זה מאוד מפריע לילדים אחרים. היא מדברת בלי סוף על דברים שלילדים אחרים נראה כי היא ממציאה את כל זה, או מגזימה בכל דבר, למרות שאני לא מאמינה שהיא ממציאה, ועד לא מזמן גם לי הייתה את התחושה שהיא מגזימה. הילדה לא מבינה מדוע הילדים בגן לא מקבלים את זה,ומעדיפים לא לשחר איתה ולא להזמין אותה, היא מקבלת את כל זה בחוסר הבנה, בתסכול והרגשה של דחיה. ואני כהורה מאוד מתוסכלת גם כן, מה עושים עם זה? אייך מטפלים, מקלים, או מסבירים ? אני חוששת שהיא לא תקלט טוב בבית הספר מבחינה חברתית בשנת הלימודים הקרובה, הייתי מאוד שמחה לעצה או הדרכה

רותי 11

New member
היי מתוקה

כמו שציינתי רק אהבה ולהיות שם בשבילה, את ההתנסויות שלה מול הסביבה את לא יכולה לקחת במקומה, ועדיף שלא תקחי את זה במקומה, אם היא אוהבת לחבק אל תאמרי לה לא לעשות את זה בגלל הילדים האחרים היא תלמד את הדברים בדרך שלה, היא מאוד פתוחה והיא כנראה רואה את הצורך של אותם ילדים בחיבוק והיא פשוט טבעית אל תקחי ממנה את זה חבל. היא לא מגזימה, ילדי הקריסטל יש להם נטיה להתרחב גם הטיפולים שנעשים להם הם באנרגיה מתרחבת לעומת האינדיגו שזאת אנרגיה מתפרצת. אין לך ממה לחשוש מבחינה חברתית היא תמצא את החברה המתאימה לה את רק תעודדי אותה זה מה שיש לך לעשות תני להיות טבעית וכשאת תרגישי טוב עם מי שהיא גם היא תרגיש ככה.

baza34

New member
לגבי 'הטיפולים שנעשים להם באנרגיה מתרחבת'

האם הינך יכולה להרחיב או לשלוח לי לינק המסביר קצת יותר? בשיחזור הדברים לאחור כן עשיתי מספר טעויות בכך שאמרתי לילדה לא פעם שלא כל אחד אוהב חיבוק ונגיעה וצריך לכבד את מרווח המחיה של כל אדם/ילד ואם היא מאוד רוצה לחבק שתשאל אם הם גם רוצים לקבל?. דבר נוסף כשהיא הייתה מספרת לי על עולמות אחרים וסיטואציות שלי היו נראים דמיונייים הייתי אומרת "אחד הדברים שאני הכי אוהבת אצלך זה הדמיון" "גם לי כילדה היה דמיון מפותח מאוד וזה נהדר" האם בתשובות האלו לא גרמתי לה לדחוק את האמת שלה הצידה, ואף אולי להרגיש כאילו אין לזה מקום? (היום היא מספרת על 'הדמיונות' האלו פחות)

על תייסרי את עצמך!!!

אמרת לה נכון,שלא כל אחד אוהב או פנוי לקבל חיבוק ונשיקה ועדיף לה לשמוע זאת ממך ולא כ"בום" ממישהו אחר. הדמיון, הוא שם שאנחנו נותנים לאפשרות לצאת למסע במיימדים אחרים. אז...במה טעית? קראת לזה בשם ארצי.... תמיד תוכלי לבקש ממנה שתספר עוד שאת מעוניינת להקשיב ולדעת. ילדים הם כאלה שלא תמיד נכנסים לשיחה כשאנחנו רוצים... ממליצה לך בחום לקרוא ספר "ילדים רואי נסתרות" מעט סילביה בראון ולינדסיי הריסון.

baza34

New member
הזמנתי את הספר ילדים רואי נסתרות

וגם את 'ילדי האינדיגו' 'וילדי הקריסטל' של ד"ר' וירטו דורין.

רותי 11

New member
אני לא יכולה לתת לך לינק

להרחיב לגבי הטיפולים האלה אני אוכל לענות לך מאוחר יותר לא היום. ולגבי הילדה שלך, ברור שאנחנו בלי לשים לב סוגרים אותם אבל עדיין לא מאוחר תמיד את יכולה להראות לה את הצד השני אבל שיהיה טבעי מהכיוון שלך משהו מאולץ או מלאכותי הם חשים אותו מיד.

baza34

New member
אני מאוד מודה לך,

תודה על שהקדשת מזמנך, חיזקת אותי מאוד ואני אשמח לקבל יותר מידע בזמנך הפנוי. בברכה, בר

היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כאמא לילדת קריסטל וכאמא בכלל.... עליך להיות קשובה ותומכת לאהוב ולקבל גם את מה שנתפס בעינייך כמוזר. הילדים (ובעצם כל אחד) נולד עם שליחות מסויימת עם מטרות להגשים כאן עלי אדמות. חשוב להקשיב, לתת מקום לביטוי תוך כדי שיחה או בצורה יצירתית לזכור תמיד גם בעת שיגרת חיים שהיא מיוחדת. את הנתיב הנכון בחייה היא תמצא בכוחות עצמה כמו שאת מצאת את נתיביי חייך. היא צריכה להרגיש שתמיד תהיי מאחוריה.

baza34

New member
זו דרך החיים שלי

כילדה תמיד הלכתי ראש בראש כי ידעתי שאפר אחרת, אף פעם לא הייתי שייכת לשום מקום לא הרגשתי שמבינים אותי, הייתי בתסכולים ודיכאון, בדרך כלל התנגחתי עם כל העולם אבל האמת שלי נשארה. היום כהורה אני לא נותנת לילדתי לעבור את כל אשר אני עברתי אני נותנת לה את המקום שלה להיות מה שהיא, לבטא את עצמה, לא לחיות כדי לרצות משהו אחר (גם לא אותי ) זה קשה, אני גובלת אותה בגבולות מאוד ברורים אך מצד שני גם מאפשרת את החופש הבחירה, אהבה וביטחון מעריפה עליה ללא גבול, במקרה שלה אני קוצרת את הפירות נורא מהר, וזה נותן כח ואישור לכל מה שאני עושה.

כייף לבת שלך,

שיש לה אמא כמוך!!!
שתיכן בדרך הנכונה ואת תרגישי שככל שהיא פוסעת בשבילי הרוחניות ומתקדמת כך גם את תתקדמי. שבוע טוב

baza34

New member
ככל שאני קוראת יותר אני מבינה כמה אני לא יודע

אני מחפשת חומר ללא הפסקה, והאמת שהורדתי את כל מה שניתן על ילדי הקריסטל וילדי האינדיגו, וזה לא ממש מספיק, ועדיין לא מצאתי תשובות לשאלות שלי, מאז שגיליתי את הפורום שלכם (שזה היה לפני יומיים), עברתי על כל ההודעות בפורום, כולל ה-40 דף של הארכיון, הסיבה שעברתי על כל ההודעות,על מנת לא לשאול שאלות שכבר עלו בפורום. קצת לא נעים לי לשאול יותר מידי, כי אני מרגישה שהתפרצתי לפורום לא הצגתי את עצמי כראוי. ובכל זאת קיבלתי תשובות, קיבלתי חיזוק, ומאוד הייתי רוצה להיות שותפה. אני יודעת שבהתחלה אולי אהיה הקרציה ששואלת יותר מידי, ובאיזשהו שלב אני מאמינה שגם אני אוכל לתרום.

את בכלל לא קרציה!!! את נהדרת שאת שואלת

מעוררת את התאים האפורים מעוררת מודעות רבה כלפי הנושא. ואם יש כאן קוראים סמויים הם בוודאי מזדהים איתך ומקבלים כלים להמשך הדרך עם ילדיהם המדהימים!!! את בהחלט מוזמנת להיות שותפה ולשאול כראות עינייך. באמת אין הרבה חומר על ילדי האינדיגו והקריסטל מעניין למה? בגלל זה יש לי חשש סמוי ושקט שהמושגים הללו אינם וודאיים.... אבל בואי ניתן צ'אנס... וכול עוד הם מציבים את הילדים במרכז הבמה עם יכולות רוחניות מדהימות ועם עידוד ההורים לפתיחות בנושא אז אני בעד!!!

kikona126

New member
קרציה?

ואני חשבתי שזה התפקיד שלי בפורום... לשאול שאלות זה בסדר, מה גם שלבטח עם התקופה שעברה מאז ההודעות באכיון אנשים פה העשירו את הידע שלהם וכרגע הדיעות שלהם שונות
ואולי אפילו גם הניסיון. אל תתבישי לשאול כי הבישן אינו למד...

baza34

New member
כנראה שתפקידך כבר לא שלך יותר

אני מאמינה שאת תכירי מאוד מהר שאני לא מהביישניות, אני מאוד רוצה לדעת, ותמיד יותר, ואני תמיד, תמיד שואלת את אשר אני רוצה לדעת. החוסר נעימות שלי הגיעה מזה שהרגשתי שהתפרצתי לפורום שלכם, קראתי את כל מה שנכתב והרגשתי את האנרגיה המדהימה שיש פה הרגשתי את הנתינה שלכם ואת האהבה שאתם מעניקים אחד לשני, ואת הקשר המיוחד שיש לכם זה עם רעהו, ואני פתאום מגיחה מאמצע שום מקום זורקת שאלה, ואתם מקדישים מזמנכם לענות לזרה הזו. אז עכשיו אני רוצה להיות חלק, ועם תשומת הלב שהקדשתם לי אני בטוחה שארגיש בבית.

kikona126

New member
את יכולה להרגיש כמו ב../images/Emo82.gif

לכולנו היה את היום שבו התפרצנו לפורום הזה... שלי לא היה מלפני הרבה זמן. ואף אחד לא גונב לי את תפקיד הקרציה
את רוצה את יכולה להיות הקרציה השנייה
(כמו שאת יכולה להבין אני בין הילדים בפורום, ילדה שרק לפני כשבועיים חגגה 24...) בקשר לילדי אינדיגו וקריסטל וילדי הקשת, אני לא אוהבת את השמות האלו, כי זוהי דרך לתייג אנשים ככאלו או אחרים... ולכן לא משתמשת בביטויים האלו. כל ילד הוא מיוחד, וכל ילד כשהוא נולד ועד שהוא מתחיל לבנות לעצמו הגנות עדיין מקושר לעולם הרוחני שלו, ההגנות שהוא בונה בעצם מפרידות אותו מאותו העולם.

baza34

New member
אוקיי, ../images/Emo51.gif קיבלתי

אז באיזה שם התיחסותי אני צריכה להשתמש על מנת להבין יותר על הילדים המיוחדים הספציפיים האלו? הרי כמו שאנמר כולם מיוחדים ללא קשר לתיוג. ממני קרציה2

למעלה