חדשה פה - שאלה לגבי מנתחים ועלויות בפרטי

Law6

New member
חדשה פה - שאלה לגבי מנתחים ועלויות בפרטי

היי לכולן! אז אני גם חדשה פה בפורום, והאמת שגם באנדומטרויוזיס בכלל. תודה על כל העצות וההסברים פה, זה באמת עוזר מלא!
אני מטופלת אצל סוריאנו ואני אמורה להיכנס לניתוח בקרוב, אבל יש לי התלבטות כלכלית ומקצועית.
אצל סוריאנו זה לעשות את הניתוח בפרטי- הוא מבקש שכר מנתח 20,000 ש"ח + עוד את השכר של הכירורג שזה בנפרד עוד סכום לא קטן..
בקופת חולים (לאומית) הציעו לי את יובל קאופמן שהוא כן רופא בהסכם איתם, ואז זה יהיה מסובסד הכל דרכם.
האם מקצועית שווה להתפשר? אני לא מכירה את קאופמן אבל ראיתי פה בפורום שיש עליו הרבה המלצות חמות..
ומבחינת סכומים בפרטי, האם זה סכום מקובל לניתוח כזה?
תודה מראש!

לואי84

New member
ד"ר קאופמן

נחשב למומחה בתחום, לא חושבת שזו תהיה פשרה. מה שחוב באמת זה ללכת לרופא מומחה שעבר השתלמויות בחו"ל וד"ר קאופמן הוא אחד מהם. הוא נחשב לבן אדם נחמד וסבלני.
מה שכן, ד"ר סוריאנו הוא כן עם הכי הרבה שנות ניסיון, זה בטוח.
נשמע לי גבוה, והאמת לא שמעתי שמשלמים לעוד כירורג. האם מדובר בניתוח שמצפים להתערבות בשלפוחית השתן או המעיים?
האם יש לך ביטוח פרטי?

nsy1987

New member
אני שלמתי לשינמן בפרטי 8000 ש"ח והבאתי התחייבות למדיקל סנטר

ווואווו. 20000 זה המון.
אין לך בנוסף לביטוח הקופה גם ביטוח פרטי במקרה?

leili23

New member
ניתוח

אני נותחתי לפני 3 שנים ע"י סוריאנו ששילב בניתוח עוד שני מנתחים - את זולטי ואת ד"ר רוזין (כירורג). מכיוון שרוזין היה בהסדר עם מכבי לא הייתי צריכה לשלם בנפרד . תבדקי מי מהמנתחים בלאומית שסוריאנו עובד איתם ותבקשי ממנו לשלב אותו בניתוח.

לגבי קאופמן- גם אצלו ביקרתי בעבר. הבעיה העיקרית שהוא מנתח רק בחיפה ואז את צריכה להיות מאושפזת שם , אז זו שאלה גם של מיקום גיאוגרפי...

למעלה