לבקשתכם, מספר שירים שלי...
כתבתי אותו בימים האחרונים...אני לא מתה עליו.. יותר מדי קרן פלס לטעמי: מרגישה אותה בך... / בתאל פלוריאן מרגישה אותה שוב, הרגשה מתסכלת... במבע הכאוב, בטריקה של הדלת. מרגישה במבט, הבוכה, הנטוש מרגישה באמבט, מתחת לטוש. היא שוב באה לבקר, לגנוב (לי) אותך מרחוק, ועושה אותך דוקר, ועושה אותך מתוק... היא שוב באה לבקר, ונוטלת לי אותך, אני מרגישה אותה שם, מרגישה אותה בך... בנשיקות הצורמות, בחיבוקים הקרים בהבטחות הדומות לחדשות בבקרים . במגע הרחוק, ובלב התפוס. ברצון שלך למחוק את קיומי כמו דפוס. היא שוב באה לבקר, לגנוב (לי) אותך מרחוק, ועושה אותך דוקר, ועושה אותך מתוק... היא שוב באה לבקר, ונוטלת לי אותך, אני מרגישה אותה שם, מרגישה אותה בך... הידיים עליי, אבל הרגש אצלה. אתה מקווה... אולי.. המיטה הזאת שלה... ללא שם [יש הצעות?!] / בתאל פלוריאן מסתכלת על ים, רואה נצח. גלים נשברים בחזקה על המזח. פוסעת על החול הזהוב, מותירה עקבות. מצפה לאיזה אהוב שיגשים לי תקוות. פזמון: עם שמיים תכולים, ושמש גדולה. בנתיבים לא סלולים אני מתגלה נחשפת לעיניי נשמתי העירומה, מחפשת מלבוש לייאוש ולדממה... עם הגלים נסחפת אל מחוזות אחרים רוח ים אותי שוטפת מחטאה ייסורים מביטה אל האופק, לא חודלת לשאוף. דרכי עוד ארוכה אני עדיין פה, בחוף. פזמון: עם שמיים תכולים, ושמש גדולה. בנתיבים לא סלולים אני מתגלה נחשפת לעיניי נשמתי העירומה, מחפשת מלבוש לייאוש ולדממה... ואחרון חביב (שאותו בעיקרון מכר שלי התחיל להלחין): בריחה / בתאל פלוריאן חלמתי אהבה נשבעתי לאמת לקשר עם תקווה לרגש שבועט. היום זה אחרת היום הכל שונה היום אני המיותרת פרט לא משנה. אני לך, רק בריחה, שום פריחה אין אצלי בלב. ורק סליחה, אדרוש ממך כי [כבר] לא אכפת לי אם אתה אוהב אני רק מרפא, מפלט בעת צרה. ממתק [ש]מחפה על עוד בגידה מרה. זה הכל ביננו טעות ונראה שלעולם לא תימחק אני כמו בובה על חוט, שתמשיך בה לשחק. אני לך, רק בריחה, שום פריחה אין אצלי בלב. ורק סליחה, אדרוש ממך כי [כבר] לא אכפת לי אם אתה אוהב רק אל תחשוש ואל תדאג אני אהיה שם בשבילך ,לעד אוהבת, תומכת, מסורה מושפלת, מופקרת, מכורה... לך, רק בריחה, שום פריחה אין אצלי בלב. ורק סליחה, אדרוש ממך כי לא אכפת לי אם אתה אוהב. וזהו.. יש עוד הרבה שירים, רק צריך שתתרשמו ותתחברו