חדשה פה! שלום!!!!

חדשה פה! שלום!!!!../images/Emo140.gif

אז ככה...פעם הייתי עושה טיולי אופניים...לאחר זמן מה נעשתי פדלה.. הייתי רוצה לחזור ולעשות טיולי אופניים....אז מצאתי את הפורום הזה..אולי אתם מארגנים פה טיולים שאפשר להצטרף אליהם???

aFish

New member
יש כאן הרבה הזמנות

תעקבי, תהיי קשובה, תבדקי שמתאים לך במיקום באופן הרכיבה ובכל פרט אחר שנראה לך רלבנטי.... יש קבוצה בשם EZRiders שישמחו תמיד לצרף רוכבים חדשים (נכון איזי?). רוכבים בצורה הנגזרת משמם....יעני רגועה ולא לחוצה. בקיצור...תעשי כאן "מנוי" ובמהרה תביני איך העניניפ זורמים...

יש כאן כמה קבוצות פעילות

כמו קבוצת האיזי ריידרס, שתשמח לצרף אותך לשורותיה. צריך לעקוב אחרי הודעות הטיולים - בעיקר לקראת סוף השבוע.

תודה רבה!

אבל אל תשכחו שאני פדלה
...אני צריכה מסלולים לא רצינים... פעם עשיתי בהרים מסלול של 30 קילומטר....ושבועיים לא יכלתי לזוז..חחח..

kaitz

New member
לאוזן של ואן גוך

אם הבנתי נכוןאת השם-בחירה מעניינת אנחנו רוכבים בקבוצה קטנה 4-5 ומוכנים לארח כל מי שזה מעניין אותו להתאמץ כדי לחזור מלא חויות צלצלי055728777 le nez de dali

Eyal Hershtik

New member
קבוצת השאנטי .....

שלום לך ! קבוצת השאנטי מתאפיינת במגוון רחב של אנשים מכל הרמות - מתחילים ומנוסים . כשיוצא טיול מתפרסמים כל הפרטים לגביו וכל רוכב מוזמן לקרוא על המסלול המוצע ולהחליט אם להצטרף או לא . את מוזמנת לשלוח מסר אליי או לסיגל ובו כתובת האי-מייל שלך ותעודכני לגבי רכיבות הקבוצה . שימי לב- לרוב אנו עושים מסלולים ברמה בינונית אך מידי פעם גם מסלולים למתחילים . ודרך אגב השבוע אנו חוזרים לפעילות מלאה לאחר פגרה קצרה אייל

למעלה