חדשה פה

de triple f

New member
חדשה פה

אני אתוודה מראש... אני לא טבעונית (יותר כמו סוקרת את השטח), אבל כבר כמעט שנה מאז שעברתי לאורח חיים של אכילה נקייה, ובאופן טבעי הרבה מהארוחות שלי הפכו להיות צמחוניות עד כדי טבעוניות, עם כל מיני גילויים מרעישים בדרך של אוכלים שלא שמעתי עליהם לפני (או לא חשבתי בחיים שאני אשלב באוכל... אצות ווקאמה וזרעי צ'יה למשל).
בכל מקרה, הייתי שמחה אם תקפצו לבקר שניה ותגידו לי מה דעתכם (אל תכעסו, יכול להיות שמסתתרות שם בדיחה או שתיים על טבעונים, אבל זה הכל מאהבה)..
יש אפילו מתכון מהמם לדאל (נזיד עדשים הודי)

ladybug6

New member
האמת היא שאני לא מבינה למה את מפנה

אותנו לבלוג שלך, שמכיל מתכונים בשריים, קריאה נלהבת לקנות בגדי עור, והצהרה נוגעת ללב נגד טבעונות.
אם באת לפורום בשביל להשתתף, לשאול, לדון וללמוד - אז ברוכה הבאה. אם באת לפרסם את הבלוג, אני מניחה שזה לא המקום האידיאלי.

de triple f

New member
האמת שלא...

בכל מתכון שלי יש גרסה צמחונית לפחות, אם לא טבעונית.
על בגדי העור דווקא הוספתי את הסתייגותי מקניה של מוצרים מעור אמיתי.
כן באתי להשתתף, ללמוד ולהתעניין, אבל נחמד לדעת שעל אף שאני מנסה שלא לשפוט כל טבעוני על פי גארי יורופסקי (או את היהדות על פי הרבנות, לשם השוואה), עדיין קבלת הפנים חמימה.
הייתי אומרת שתופסים יותר זבובים עם דבש מאשר עם חומץ, אבל אני לא רוצה לפגוע בכבודו של שום זבוב.

ladybug6

New member
בואך מבורך, ההסתייגות שלי היא

עם הקישור לבלוג שבאופן די מובהק לא ידבר לאף צמחוני או טבעוני. גם אם כתבת איזו הסתייגות. את בטח יכולה להבין למה זה מפריע.

לא הבנתי את הקשר לגארי יורופסקי, אבל מזמינה אותך להשאר ולהשתחרר מסטיגמות אפלות למניהן, אני בטוחה שבלי הבלוג ובלי הסטיגמות תוכלי לתרום ולהפיק הרבה לפורום וממנו

Ofericko

New member
ותודה על המדריך האולטימטיבי לבחירת

החזייה הנכונה...... החכמתי

de triple f

New member
אני לא בטוחה...

אם זה נאמר בציניות, אבל זה פוסט שעלה לי ביזע, דמעות ואף ייאוש לפעמים (ושנים ארוכות של ניסיון)
אבל אני מקווה שזה לא היה בציניות ואכן החכמת

ואתה תמיד מוזמן לחלוק אותו עם אנשים אחרים שאולי זקוקים לו יותר (נניח נשים....)

אז תודה

Gidi Shemer

New member
ובהזדמנות זו...

אמנם פספסתי אותך בעין זיוון (ואתה פספסת מתנת הפתעה של B12 מתיל!) ואני כרגע בדרך חזרה, אבל צפון קרולינה מחכה לך בסבלנות.

Ofericko

New member
מה שאתה לא יודע זה,

שבזמן שאתה טיילת להנאתך בארץ הקודש, אני טיילתי בצפון קרוליינה....

marx04

New member
ברוכה הבאה. הבלוג מאד אסתטי ומושקע.

שלום לך,

ברוכה הבאה.
אין שום בעיה עם כך שאינך טבעונית או שאת אוכלת מדי פעם בשר בעלי חיים. זו בחירה שלך.
כל אחד יכול לכתוב ולקרוא כאן בפורום.
מה שחשוב לזכור זה לא להעלות לכאן הודעות הכוללות המלצה למזונות שאינם צמחונים או טבעוניים.

באשר להפניה לבלוג שלך, רצוי לדעתי לציין בהפניה שהבלוג כולל גם תמונות של מתכונים בשריים, כך שמי שזה מפריע לו יוכל לדעת מראש שלא להיכנס לבלוג. לדעתי הרבה יותר פשוט לתת קישור לפרסומים ספציפיים שלך בבלוג שאין בהם פוטנציאל של פגיעה במי שהוא צמחוני או טבעוני.

אגב, האם תוכלי לפרסם כאן את המתכון לחומוס שהצגת תמונה שלו בבלוג שלך ?

בברכה,

אורי.

de triple f

New member
תודה רבה

אני מתנצלת אם הייתה איזו תחושה שאני מנסה להרע למישהו (אם כי פרסמתי לינק למתכון טבעוני שהוא במקרה אחד האהובים עליי ביותר)
לגבי המתכון של החומוס, בפעם הראשונה שהכנתי השתמשתי במכון מהבלוג חומוס להמונים, אבל הוא יצא מעט תפל לטעמי.
בפעם הבאה אחרי כן, די אילתרתי אבל יצא מאוד טעים.
אני מבטיחה בקרוב להכין שוב והפעם גם לתעד את מעללי ולעדכן

וגם לפרסם אזהרה כי קיימים מתכונים שאינם טבעונים בבלוג

למעלה