חדשה פה
שלום לכולם!

Negg108

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif שלום לכולם!

שלום לכולם, נעים להכיר
אני והשכבה שלי יוצאים למסע לפולין בלילה שבין ה11 ל12 בנובמבר. קיבלנו רשימת מלונות.. ורציתי לשאול אם מישהו היה בהם ויכול לכתוב קצת איך הם: *נובוטל סנטרום Novotel Centrum - ורשה *הוזאר Huzar -לובלין *גליציה Glicya - קרקוב ועוד משהו... מה מזג האויר בתקופה הזו שם? והייתם ממליצים להביא מצלמת וידיאו או רגילה? תודה רבה, זוהר :)!!

Galuush

New member
אני אישית הבאתי מצלמה רגילה....

אבל הביאו גם מצלמות וידיאו.... מה שאתה חושבת שיהיה לך יותר נוח מבחינת צילום... יכול להיות נחמד מזכרת של סרט מהטיול
שיהיה לך מסע פורה ומעניין ושתחזור עם המון המון תובנות
ואתה יכול לבדוק ביאהו לגבי מזג האוויר

danieli rose

New member
הייתי בנובוטל

מלון מעולה.:) לי ולשלוש חברות שלי הייתה סוויטה בקומה 20... עם נוף מדהים לורשה. בכל השאר לא הייתי. ואני הבאתי מצלמה רגילה.. בכל אופן אפשר לצלם שם סרטונים.

שירנות

New member
עונה

אני הייתי בנובוטל מלון פצצה 4 כוכבים היו שם מלא אנשים עסקים-החדרים גדולים והמיטות נוחות וגדולות-בקיצור מלון מצויין. מזג אוויר תבדקי באיזה אתר אבל מה שבטוח תביאי מעיל כפפות וכובע כי נראה לי שעכשיו ממש קר. בקשר למצלמות-אני באתי עם רגילה אבל גם וידיאו-זה מאוד חשוב הוידאו אל תוותרו על זה אם יש אפשרות להביא ולתעד את המסע ככה זה דבר חשוב מאוד אני הייתי חברה של זאת עם המצלמה וגם היינו באותו חדר וכל ערב ראינו ביחד מה עשינו באותו היום ודיברנו על זה קצת זה היה כיף...אבל מעבר לזה זה מאוד חשוב כי היום כשאני רואה את זה אני נזכרת בכל מני דברים שעשינו ואני שומעת את האשת עדות-אם אתם כן מביאים אל תשכחו לצלם את העדות של האיש עדות שלכם זה מאוד חשוב כי ככל שהזמן עובר נישארים פחות ופחות איתנו וזה חשוב להמשך שיהיה תעוד של הסיפור שלהם במיוחד במקום עצמו. שיהיה לך מסע מוצלח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifזוהר../images/Emo13.gif

יהיה קר.. יש אתרים בטאגלינס עם מזג אוויר מדויק יותר. לא הייתי במלונות האלה
מצלמת סטילס עם אופציה לוידאו

למעלה