חדשה פה!

Shirley808

New member
חדשה פה! ../images/Emo13.gif

שלום לכולם שמי שירלי ואני בת 16 מת"א כבר שנתיים שאני מאוד אוהבת את הספרים של "חומריו האפלים", אף על פי שלא סיימתי את הספר השלישי
אך אל דאגה, אני אתן לו הזדמנות שניה החופשה (אחרי שאני אסיים את "עפיפונים" ו"כפרה"
) אשמח להצטרף לפורום! רציתי לדעת האם שווה לבוא לכנס מיתופיה? במזל זה 10 דקות מהבית ונראה לי ממש נחמד :}

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני ענבר בת 14 כן, בטח ששווה לבוא למיתופיה יש הקרנה של חומריו הבהירים! אל תדאגי, תבואי, אנחנו לא נושכים (לפחות לא בפומבי...)

The Immortal Me

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני רוני, 13, ובטח שכדאי לבוא למיתופיה! קדימה, בואי גם למפגש, יהיה פנאן (אם תהיה שעה...)

yael ziv

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

דבר ראשון- תזהרי מספויילרים לספר השלישי. ובטח שכדאי לך להגיע לכנס. זה הכנס הכי כייפי שקהילת חומריו האפלים משתתפת בו. חוץ משתי ההרצאות המצויינות שיהיו לנו שם, תהיה גם הקרנה של "חומריו הבהירים" ומפגש (שעוד לא קבענו לא שעה). (יש פרטים על הכנס בשרשור מעלי/מתחתי)

JustRain

New member
ברוכה הבאה!

אני נגה, ואצטרף לשאר - מובן שכדאי לך לבוא למיתופיה, במיוחד אם זה במרחק של עשר דקות. את אפילו שואלת?

האבק

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני אודי, נעים להכיר תסיימי במהירות את הספר השלישי, תצטרפי לפורום, תבואי למיתופיה ונראה אותך שם בהרצאות שלנו וכמובן ב"חומריו הבהירים" (עוד מעט טריילר!)

SNTD

New member
אווו אנחנו מדברים פה על טריילר רציני

שני הטריילרים הראשונים היו נסיונות, להביא את המודעות של חומריו הבהירים להל הרחב. הטריילר שאני עכשיו עובד עליו ועד תחילת שבוע הבא יועלה לאינטרנט, יכלול בתוכו כבר פסקול של הסרט, אפקטים הרבה יותר מרשימים וייראה הרבה יותר מקצועי. אני מציע לכולכם לצפות לזה P:

אוהבים אותך שירלי...

קודם כל, ברוכה הבאה!
דבר שני- אני ממש ממליצה לך לא לבקר הרבה בפורום עד שתסיימי לקרוא את השלישי, מחשש לספויירלים. דבר שלישי- בואי למיתופיה! אני מבטיחה לך שתהני

נטעש

New member
welcome!!

and yeah, you should go to mythopia I'll go to new zealands hot springs instead *brag brag*

dahoe

New member
10 דקות מהבית?

את יודעת מה הייתי עושה להתחלף איתך? למה לשאול לעזאזל? אה, כן. ברוכה הבאה, בלה, בלה, בלה...

dahoe

New member
אני מקווה...

שווה להגיע גם אם אין חבר שרוצה גם?

האבק

New member
כן

אתה תכיר את כולנו שם, ולא תהיה לבד. חוץ מזה, יש לך שם פינת פאנפיקים ומאמרים וכשמשעמם לך אתה יכול לקחת את זה ולשבת לקרוא = זה ממש נחמד

Shirley808

New member
לא כ"כ כיף לגור בת"א ../images/Emo10.gif

אישית אני לא אוהבת את העיר, אף על פי שיש לי רגשי סולידריות אליה
הייתי מעדיפה לגור בצפון באיזה כפר שקט, מאשר בת"א הרעשנית. במזל אני לא גרה בתוך ת"א, אלא בצפון ת"א שיותר שקט... אבל עדיין יש רעש וזה לא כיף
תודה רבה כולם! אני בהחלט אגיע ב"ה למיתופיה. אני חושבת שאקנה את הכרטיס לכל האירועים (עולה 65 ש"ח, נכון?)

65, ואת מסודרת! (;

כנראה שצריך לגור ממש *בתוך* ת"א כדי להבין כמה לא צריך שום מקום אחר (;

Fairywitch

New member
אם זה 10 דקות מהבית- בטח ששווה לך../images/Emo70.gif

מקסימום תמיד תוכלי לחזור הביתה, וזה לא יעלה לך כלום
אני מרצה שם
ברוכה הבאה לפורום

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וואוו, עפיפונים (של רומאן גארי, כן?)... אחד הספרים האהובים עלי. כפרה גם הוא מוצלח ביותר. נשמח לראות אותך במיתופיה!

למעלה