חדשה פה

capriati3

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif

הי אנשים, לא ידעתי שקיים כזה פורום יפה של melanie c בתפוז!!! עם כל כך הרבה מעריצים. וואי מדליק! גם אני אוהבת לשמוע את מלאני. יום טוב לכולם! מעין :)

britmel

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני רעות
יש לך את הדיסק ה3
את אוהבת גם את הספייס
מקווה שתבקרי הרבה

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gifאני שרית ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אני בת 23 מראשון לציון ואני מעריצה של מלאני. אני חולה עליה. היא מדהימה ומוכשרת. שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה בפורום

dark warrior

New member
חולה עליה בלשון המעטה.

וברור שאת חולה עליה.. את הרי בחורה פצצה.

../images/Emo88.gif../images/Emo79.gifמה הקשר ל"בחורה פצצה"../images/Emo35.gif

זה לא אני... פרצו לכינוי שלי באיי סי קיו ושמו את הכינוי הזה. אני בחיים לא אקרא לעצמי ככה

gaga01

New member
איפה איפה בחורה פצצה?

סתם סתם יא למי יש אייסי או מסנג'ר

לא, אל תשאלי מה קרה לי../images/Emo70.gif

מישהי (ואני כנראה יודעת מי זאת. חברה של חברה שלי) פרצה לי לאיי סי קיו. עכשיו אין לי איי סי קיו כי אין לי זיכרון במחשב, אבל פעם היה לי והיוזר עדיין נשאר. היא כמובן גם שינתה את הססמא. הססמא הייתה די קלה. הכינוי שלי היה כמובן Melanie C (בלי ה-2
) והיא שינתה את הכינוי ל"בחורה פצצה". זה הכינוי האחרון שאני אקרא לעצמי בו... אין לי איי סי קיו או מסנג'ר, אבל יש לי אי- מייל.

actimel

New member
אנחנו שמחים שהגעת

כולנו מקוים שתהני את מוזמנת לכתוב כאן המשך יום מקסים ענת

capriati3

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

הי, תודה על קבלת הפנים
קצת על הקשר שלי למלאני: כן, גם גם אני אוהבת את הספייס, ובעצם מאז הכל התחיל, מלאני סיי היתה האהובה עלי מכולן. sporty spice, יש לה קול מיוחד מאד! תמיד אהבתי ספורט, ואני עוסקת בספורט עדין עד היום (טניס). ולאחרונה מוזיקה יותר מתמיד, כך שהשילוב בין הכל בייחד הוביל אותי לאהוב את מלאני
האמת שאין לי עדין דיסקים של מלאני, אבל הורדתי הרבה שירים בזמן האחרון. אני עכשיו עומדת לסיים י"ב, אז נראה שאני אבקר כאן הרבה. יום נעים לכולם!

mbsgf

New member
תגידי..

את אותה מעיין שהייתה פעם בפורום הרשמי? בכל מקרה, ברוכה הבאה והסתגלות מהירה! :)

capriati3

New member
אולי

"פעם"..אני לא זוכרת. אממ, יכול להיות שם שרשמתי משהו.

britmel

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

שוב ברוכה הבאה
כדאי לך במהירות לרכוש את כל הדיסקים של מלאני
כי הם פשוט מצויינים!!!
השלישי(האחרון) מדהים
איזה שירים הורדת

capriati3

New member
שוב תודה ../images/Emo13.gif

שוב תודה
First Day Of My Life next best superstar You'll Get Yours on the horizon beautiful intentions here it coms again Brian Adams & Mel C - Baby when youre gone - נחמד מאד
ועוד כמה. השירים שלה מצויינים! אני בקרוב אשלים את כל השלושה.

britmel

New member
../images/Emo50.gif לך ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתהני מהם
את מוזמנת גם לקומונת ספייס
10926

למעלה