חדשה פה

HOTTY

New member
חדשה פה../images/Emo131.gif

שלום, אני בת 30, גובה 1.75 משקל 150 ק"ג! לאחר מלחמות רבות, ומחשבות לא מעטות החלטתי ללכת על זה, למעני, למען בעלי ולמען ילדי. אני רק בתחילת דרכי, עשיתי בינתיים רק שלוש בדיקות, אני חוששת מעט מהניתוח עצמו ומהחיים שלאחר הניתוח. אני זקוקה למידע, לעצות טובות וגם קצת חיזוקים לא יזיקו. תודה

ronnymp

New member
היי הוטי - ../images/Emo49.gif על הצטרפותך

אז אנחנו כאן - לרשותך ולעזרתך SHOOT
(מצטער - אין אייקונים של רובה ....) אז אנחנו כאן לכל שאלה ועניין רוני

HOTTY

New member
תודה רבה../images/Emo15.gif

תודה רבה לכם על קבלת הפנים החמה לה זכיתי. הייתי רוצה לקבל מעט יותר מידע בנושא איזה ניתוחים קיימים היום ואת דעתכם לגבי איזה מהם מומליצים. אני לא יודעת איפה אני הולכת לעבור את הניתוח אבל אשמח לקבל המלצות מכם. כפי שאמרתי, עשיתי רק חלק מהבדיקות בינתיים והדרך עוד ארוכה מאוד לגבי. תודה לכם מעומק ליבי על החמימות לה זכיתי.

רונה 29

New member
ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

עצות ומידע בטוח שיסופקו לך ע"י הח´ברה פה במשך היום. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ושיעבור בשלום.

שרה16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

את בדיוק במקום הנכון! אני חצי שנה אחרי הניתוח והבעיה העיקרית שלי זה הזנב......
של המעריצים המשתרך אחרי...... אז ממש אין שום העיה של אחרי ולפני ובזמן.....רק טוב! בהצלחה! שרה

gal33

New member
ברוכה הבאה, הפורום מאוכלס באנשים

שעשו את זה... אולי תספרי לנו קצת על עצמך, ואיזה ניתוח את עתידה לעבור, ואלו שאלות מעסיקות אותך. בכל מקרה, הרבה בהצלחה. גל

RomiVais

New member
היי, ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אני חושבת שהעיצה הכי טובה בשבילך היא פשוט שתקחי לך את הזמן, תקראי קצת אחורנית ואת מאמרי הפורום שרוייקו כתב עבור כולם. נראה לי שזה ייתן לך המון אינפורמציה. וכמובן, כולנו כאן כדי לתת לך את הניסיון האישי של כל אחד ואחד, ולהיות כאן בשבילך לאורך כל התהליך והדרך. המון המון בהצלחה מעכשיו רומי

lir42

New member
ב רוכה הבאה הוטי

ספרי היכן את הולכת לעשות את הניתוח איזה ניתוח ואצל מי המון בהצלחה לירי

Ofericko

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!!!

היי הוטי, 30-175-150. כאן עופריקו, 26-175-86 ומיכל, 90-60-90... הרבה על הפרוצדורות הרפואיות והכירורגיות הכרוכות בניתוחי קיצור-קיבה לא נוכל לפרט לך שכן אנחנו בכלל מהפורום השכן "הָשמֵן וּמשוֹל" העוסק בעיקר בענייני אכילה, שובע ומה שביניהם... אבל נוכל להיות כאן בשבילך ובשבילנו יחד עם שאר תושבי הפורום הנהדרים. ברוכה הבאה. קחי כסא והתרווחי לך. Ofericko & Michal

רוייקו

New member
ברוכה הבאה, הוטי.. ../images/Emo140.gif

ובכן, כמו שהבנת, קיימים כמה סוגי ניתוחים והבחירה בסוג הניתוח היא על פי בחירת המועמד והמנתח - בהתאם למוגבלות שהוא מעוניין בה. איזה קופת חולים את והאם יש לך ביטוח משלים ?

למעלה