חדשה פה

חדשה פה ../images/Emo175.gif

היי...הייתי היום בהופעה בפסטיבל הקפה והיה ענק
!!!!! ועכשיו לשאלה,שאני לא רואה מקום טוב יותר לשאול מאשר פה...לאיתי יש חברה?ואיפה ההופעה הבאה שלהם??התמכרתי! שיהיה אחלה סופשבוע

AmiTutiT14

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

לאיתי יש חבר, לא חברה... נושא כאוב. סתם, אין לי מושגגג.. אבל תאמת אני גם לא הכי חושבת שזה יפה לדבר על חיים אישיים של אנשים מאחורי הגב שלהם:/ אם מישהו אחר רוצה לדוש בעניין הזה אז סבבה, אני חושבת שזה לא כל כך במקום. בנוגע להופעות הבאות שלהם, יש לוח הופעות באתר הרשמי.

Nummy Or

New member
ילדה

מזל"ט על ההצטרפות למועדון.... לא זוכרת מתי ההופעה הבאה אבל אם את רוצה אז יש ב26.5 במועדון הבארבי בת"א הופעה שלהם...אני אישית הולכת... וד"א,הייתי היום בהופעה שלהם היה סופר מדהים....אני הייתי מאלו שרקדו ליד הבמה...

מוזר..

סליחה על ה"בורות" אבל מי זאת מיכל....?ראיתי את הלינק והכל.....עשיתי גם בירורון בבארבי לברר על המחיר-וכן אני יודעת שיש עוד זמן עד ההופעה, בכל זאת..ולא אמרו שום דבר על זה שאין הופעה בתאריך הזה. בכל מקרה קטע מוזר אבל נבדוק שוב ואם אין הופעה אז חבל,אבל יהיו עוד

nuna19

New member
אז ככה:

מיכל היא המפיקה של הלהקה. כל מידע שהיא מפרסמת בפורום הוא המדוייק ביותר. ואם היא אומרת שאין הופעה ב-26.5 אז למרות שזה מבאס-באמת לא תהיה הופעה...

nuna19

New member
../images/Emo12.gif רק בגלל שאין הופעה?!

לא צריך להיסחף.... מיכל לא אשמה כשמתבטלת הופעה! להירגע...

מאיפה זה בא?!

מעבר להיכרות האישית שלי עם מיכל, שלדעתי היא הרבה הרבה מעבר למקסימה, היא טורחת ומודיעה לנו פה בפורום על הופעות ומסדרת לנו מקומות בקהל של תוכניות בטלויזיה כל פעם שהם מופיעים... היא משקיעה מעל ומעבר, אני לא מבינה איך אפשר להרגיש ככה? [ורק רציתי לומר שאם זה נשמע בטון עצבני- אז זה לא, אני באמת לא מבינה מה הקטע חחח.]

ובכן,

מההיכרות האישית שלי איתה, היא אישה כלבתית. והיא מעצבנת אותי. והיא לא נחמדה. אני לא אוהבת אותה. צר לי על שפגעתי ברגשות חברי וחברות הפורום, אבל בחיי שאני לא מסמפטת אותה. *קתרזיס*

1Reebok

New member
ואם את שונאת אותה,

זאת סיבה להודיע לכולם דבר שכזה בפורום ציבורי? לא יכולת לשמור את זה לעצמך? הרי לא יצא לך מזה שום דבר, ויכול להיות שכן פגעת באדם או יותר עם ההערה הזאת. ולעצמך, בטוח שלא הועלת. אז בשביל מה?

אויש נו,

כולה הצהרתי על שנאתי לאישה מסויימת, לא צריך להיסחף. מובן שיכולתי לשמור את אותה הצהרה לעצמי, אבל כל הכיף בהצהרות הוא להצהיר אותן. זה עניין של קתרזיס פשוט, וככה גם הועלתי לעצמי, אם כבר העלית את הנושא. אני באמת באמת לא מחבבת את האישה הזאת, חשתי צורך עז לשתף את העובדה הזו עם העולם. צר לי אם היא פגעה בך או בחבר פורום תמים אחר, אבל אם הפגיעה בהודעה שלי היתה בבחורה הנ"ל - תכל'ס, חוסר החיבה העז שלי כלפיה מונע ממני כל אפשרות לאכפתיות בנושא. וסליחה על הדיליי האופנתי בתגובה, לא יצא לי להיכנס לפורום הזה כבר שנים.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בגלל שהשאר לא יודעים לארח
אני אקח את זה על עצמי.
קפה? תה? |שוקושוקו? מילקשייק פשטידת תירס?

למעלה