חדשה פה

McJuliette

New member
חדשה פה ../images/Emo250.gif

הייתי פה לפני שנים, האמת, כשהתלתלים של דני קפצו לכל עבר ._. אבל קצת השתנה אני רואה O: אז היי כולם D: אני ג'ולייט (או סתיו. או שושנה. מה שבאלכם.) ואני מלקקת את האדמה שמקפליי דורכת עליה כבר חמש שנים *-* אה ואני מתעסקת באמנות וכאלה אז אתן תראו פה הרבה פאנארטים D: וזהו ^^ התקבלוני? D: (הסברים איך לשרשר... מישהו? ._.)

../images/Emo204.gifוולקאם! ../images/Emo24.gif

פאנארטים זה טוב. *-* אגב, דוויאנטארט, יש? אני נוגה, בת 23 (נוהגת לחשוב על עצמי כעל זקנת השבט; חולקת בתפקיד הותיקה המשנית עם רייבן - את עוד תכירי
), ירושלמית (אבל מרכזניקית בסופ"ש!). והנה הסבר קצר (או, כמו שקוראים לזה, אומנות השרשור!).

McJuliette

New member
../images/Emo23.gif כבר עכשיו זקנת השבט?

D: מה יהיה כשתגיעי לגיל 100? ^^ הו גאד, סלאשרית! בלוקתיבה..בלוקתיבה. אני לא מאמינה שסגרו שם. *משננת את אמנות השרשור* אג, תודה האן D: דוויאנטארט יהיה, אני תמיד מתעצלת לפתוח..T_T והיי, ירושלים זה מגניב. אני שם עוד איזה שבועיים, יש מצב שאראה את זין פנייך :) (סופרנטורלית, בין היתר? אג, בבקשה תגידי לי שכן!)

../images/Emo204.gifהומייגאד, ~כן~!

(למרות שהעונה השישית כלכך כלכך מאכזבת. ;;;;;; הו, דין.
ואני אשמח לראותך! נא ליידע לפני כן, כדי שאני אוכל לפנות מקום ביומן הקצת מלא שלי. קשים חייה של סטודנטית/סטאז'רית להוראה.
[אגב, דוויאנטארט זה ~טוב~. יש לי אחד (שדי הפסקתי לעדכן
- אבל אני אמשיך בקרוב!) וזה אחד האתרים. *~*] (וכשאני אגיע לגיל 100--- אלוהים גדול. XD וכן. בלוקתיבה. *נוסטלגיה*)

McJuliette

New member
כן, השישית היא די בזבוז זמן. ._.

אני בירושלים במסע ישראלי ב24-25 לחודש, יש מצב שנוכל להתראות D: הו בהצלחה עם הלימודים~!!33> נמ, פייסבוק? ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifברוכה הבאה!

אני רותם,בת 17 ממודיעין. השתלבות מהירה ונעימה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני יובל , 17 , מהמרכז ^_^ שתיהיה השתלבות מהירה ומהנה =]

Serena16

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

סרינה, 17, דאגלס\הארי
השלבות מהירה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני עדי, עוד חודש 16 (הידד! סוויט סיקסטין!), מאזור טבריה.. השתלבות מהירה ונעימה

Stavit121

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

הייי:)מממ ברוך הבה ממ...למרות שאני רקק איזה שבויים פו בכול זות חח:) יש פייס??> ממ..גם לי קוראים סתיו:)XDD MCFLYMCFLY

Noa L black

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה וזה ^^ (למרות שכבר היית פה אז אני בטוחה שתשתלבי בקלות) ופאנארטים ואומנות זה מעווולה D: אני גם מתעסקת בזה, בעיקר ציור 3: אני נועה,בת 14 וחצי מהמרכז :p ד"א, היית בהופעה כלשהי שלהם?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifברוכה הבאה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

או שצריך להגיד 'ברוכה השבה'? :) קרן, 15, הארי
בטח שנקבל אותך. D: השתלבות מהירה ונעימה.

McJuliette

New member
יוו איזה חמודות פה כולן D: תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifברוכית! ../images/Emo6.gif

רות, 15, חיפה, טומי
השתלבות מהירה ונעימה!

למעלה