חדשה פה

שלגייה3

New member
חדשה פה ../images/Emo66.gif

חבר טוב המליץ לי על הפורום הזה ושכנע אותי להגיע לכאן.אז הגעתי ואני מקווה למצוא כאן אהבה חדשה.אני בישנית מטבעי ואני לא מצליחה לפתח מערכת יחסים שתוכל לספק אותי. יכול להיות שאני מוזרה? נפרדתי מהחבר שלי בשנתיים האחרונות ואני מרגישה ריקנות.עצוב לי. מקווה שלא נתתי לכם הרגשה גועלית מצדי. בכל מקרה שמחה להיות כאן.

ברוכה הבאה שלגיה../images/Emo24.gif

הגמדים בדרך לפה, כי אם כן אני לא זזה לשום מקום מחכה להם פה. חומד תני חיוך גדוללל, קחי את החיים בקלות והכל יהיה בסדר. ואולי זה יעזור

:) למה גועלית?

ממש לא.. ברוכה הבאה ובהצלחה אני הייתי נוהגת אחרת ממך בתור "פגישה ראשונה" תארי לך שאני מוכרת לך..... נניח שוקולד ואני אומרת לך: בא לך לטעום מהשוקולד המשובח הזה? רק קחי בחשבון שהוא משמין מזיק לשיניים ממכר אם תתלכלכי זה כתם שלא יורד בלה בלה בלה בלה או מצד שני אני אומרת לך: בא לך לטעום מהשוקולד המשובח הזה? יש לו טעם גן עדן אפילו רק מהריח אפשר להשתכר את חייבת לנסות אותו, הוא אחר, יש לו טעם מיוחד...קחי ביס :) אממממ.. הייתי מובנת בכוונה שלי?

בהצלחה לך../images/Emo13.gif

ונקודת הפתיחה שלך מקנה לך נקודות חיוביות על התכונה הכי אמיתית וענווה, שיש בה אמת קוסמית זעירה- הביישנות. כל אחד עלה על "מוקש" בחיים ועף לכיוונים שונים, אם רק תרצי אחרי מסע האלונקות תצליחי לחזור למסלול: )

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif

מה פתאום הרגשה גועלית... נהפוך הוא. הגעת למקום הנכון, ואנחנו מבטיחים לשחרר אותך בקצת מתחושתך הנוכחית ואולי אף מהביישנות
פרידות הן תמיד מותירות בנו תחושת ריקנות, לא משנה מה. זו תחושה שעם הזמן עוברת, ובשביל זה אנחנו כאן. שבי עמנו

למעלה