חדשה פה...

• פותח הנושא ema67
  • פורסם בתאריך

ema67

New member
חדשה פה...../images/Emo66.gif

גיליתי אותכם במקרה.. ובינתיים נהנית מאוד לשוטט .. אני אומנית באומנות שימושית בין היתר והקיץ אני מכינה תפאורה פעם ראשונה להצגת בלט לילדות קטנטנות. אשמח אוכל להעזר בכם. אני צריכה טיפים בעיקר לגבי 2 דברים. אני צריכה לאחת מהם לחבר ראש ביצה ,היא רוקדת את המטי דמטי ואני צריכה משהו קל ושישאר על הראש... ואני צריכה להכין לכמה בנות לבוש צדפה כמו כנפיים השאלה היא איך אני מחברת את זה אליהן.. ותודה מראש למגיבים

קודם כל ברוכה הבאה

בקשר לראש ביצה- קחי מלבן ספוג שעוטף את ראש הילדה ותשאירי טיפה 5 ס"מ ליתר ביטחון. גזרי בזיגזג שווה את החלק העליון אבל שהשלושים של הזיגזג יהיו ארוכים באורך 5 ס"מ. תקחי דבק ותדבירי משולש למשולש עד שייצא צורה עגולה והנה לך כובע מחומר קל בצורה פשוטה. את יכולה לרסס בצבע ספריי או לעטוף בבד לבן.

ooommmr

New member
אני חושב שמה שרועי ניסה להגיד

הכוונה היא לפלחים ,קחי למשל כדור ים הוא מורכב מפלחים צבעוניים. אותו דבר את יכולה לעשות עם ספוג 2 ס"מ ולהדביק בדבק מגע *למקרה שלא הבנת הכנתי לך רישום (שמראש אני מתנצל על אי דיוק פשוט העכבר שלי לא טוב)

ema67

New member
עומרי

תודה על הציור וההסבר דווקא חמוד מאוד .. אהבתי רק א.מאיפה אני משיגה ספוג כזה ב.איך מחברים לילדה שלא יפול לה בשעת הריקוד ?

ooommmr

New member
זה תלוי איפה את גרה...

בדרך כלל למרפדיות יש שאריות ............. ו-....לא לשכוח לשלוח לנו תמונה!!!!!!!!!!!!

ema67

New member
קודם כול תודה

עכשיו השאלה היא רק איך אני מחברת לילדה לראש שלא יפול ? מדובר בריקוד בלט ומאיפה אני משיגה מלבן ספוג ?

למעלה