חדשה פה

חדשה פה../images/Emo7.gif

היי לכולם... אני פעם ראשונה פה ולאחר שדיפדפתי הבנתי שאני לא לבד עם החרדות שלי... הפחד הזה...השיתוק הזה...החוסר שינה...אכילה...מחשבה רגילה... כל הזמן הפחד או שאין פחד אז הפחד מהפחד שלא יגיע .... וככה כל היום אנחנו במירדף אחרי כל חרדה שמשתקת ואז נירגעת והפחד שזה יחזור מחזיר אותה לכס המלכות שלה ... והיא כמו מלכה אצילה והחלטית לא רוצה לעזוב את כסא המלכות שלה... אני כמוכם צמאה לחיים נורמלים... שהתחילה לי החרדה הראשונה לפני 4 שנים היא נערכה איזה שנה וחצי שנתיים ואז רגיעה... הכל חזר לקדמותו ופתאום בוםםם.... היא דפקה שוב על דלתי לפני חודש דורשת ממני את כס המלכות שלה... הכל מתחיל שוב בהדרגה... לאט לאט חוזר אותו סרט רע שרק אדם אחד בחיים שלי יודעת עליו. מלכה ארורה אנחנו מבקשים ממך לרדת מהכסא שלך ולתת למישהו אחר לטפל באנשים שלך...

ibiza1600

New member
בואי נתחיל קודם בשאלה

את חושבת שזה גנטי או טראומטי או משימוש בחומרים או נוזלים שמשנים את מצב הרוח? או שסתם נחזור לגנטי זה התעורר יום אחד בהיר של שמש? ועוד דבר כמו שפרוייד אמר "בעתיד כל התופעות תתופלנה על ידי תרופות" אז אל תדאגי את לא חיה בעולם פרמיטיבי כך שיש המון טיפולים אף על פי שתרופה אחת לא תמיד מועילה כמו לנסות תרופה חדשה! שלך איביזה

ibiza1600

New member
אובחנת אצל פסיכיאטר?

אני ממליץ לך יש תרופות טובות שיכולות לתת לך המון כח להמשיך הלאה בחיים תאמיני לי זה פשוט נס :) מה שבטוח שבנתיים פה בפורום את לא לבד אז קבלי חיבוקי של עידוד

ibiza1600

New member
ועוד דבר

אל תשתי הרב קפה זה מאיץ את הדופק וזה לא עוזר לך למצוא את הנירוונה שלך במצבי חרדה

../images/Emo23.gifתודה לכולכם

תודה איביזה ותודה פנינה על קבלת הפנים והאוזן שהצעתם, כולנו באותה סירה אחת ולכן כדאי שלכל אחד מאיתנו יהיה משוט שיוכל לעזור ולתת יד להשיט את הסירה שלנו, סירת החרדה... אני מחבקת את כולכם... וגם אני פה בשביל לשמוע אותכם וכך ההפך... שלכם...

למעלה