חדשה פה

utopia

New member
חדשה פה ../images/Emo9.gif

הי לכולן. בזמן האחרון גיליתי את הפורום הזה ומאז אני מאד נהנית לעיין בו...

אתי@

New member
היי, את מתחתנת? שיהיה מזל טוב ../images/Emo47.gif ../images/Emo48.gif

ברוכה הבאה לפורום
איפה את מתחתנת ומתי
יש כבר DJ, צלם, שמלה

utopia

New member
תודה

תודה תודה!!! אנחנו מתחתנים בסוף מאי בארץ כנען. חוץ מזה אין עדיין כלום - מתחילים לחפש צלם ו-dj.

הילית*

New member
ברוכה הבאה. היינו לפני חודש בארץ

כנען והמקום מקסים, כל הכבוד על הבחירה !

cmontal

New member
האם הכוונה היא לקיבוץ נען?

אנחנו חשבת ללכת לבדוק את המקום אחרי סוכות כך שאני אשמח לפרטים על המקום. איך האנשים שם? איך המקום? האם אפשר להתמקח, או כמו שאומרים "יש על מה לדבר...." מה הם נותנים שם?

dorlim

New member
אנחנו מתחתנים בגני כנען בקיבוץ נען

המקום מדהים
!!!! האנשים מקסימים
עד כדי כך שהם היוו שיקול חשוב מאד בסגירה שלנו איתם. ו... כן אפשר לדבר איתם והם באים לקראת הזוג. האנשים שם עם ראש פתוח ומוכנים לשמוע רעיונות חדשים , בקיצור שווה!!! אנחנו ממליצים בחום, צוות דורלים

שירי71

New member
מקום מקסים ומעוצב להפליא

פעם כבר סיפרתי שהייתי שם והמקום מקסים ובעל המקום ממש נחמד והמעצבת מעצבת ממש יפה..

utopia

New member
קצת פרטים...

צלמים - שמענו על ת"ג תמר ועל ZOOM 18 dj - קליאנטה ואיפיניטי אשמח לשמוע את דעתכן תודה

אתי@

New member
אנחנו לקחנו כ- DJ את חנן דרוב

ואני ממליצה מאוד מאוד. הגענו אליו אחרי שהוא היה בחתונה של בן דוד שלי והיה ממש ממש מוצלח. מאז היינו בעוד המון חתונות, אבל בשום מקום לא היה DJ טוב כמוהו (לטעמנו). הטלפון שלו: 1-800-214414

הילית*

New member
אנחנו לקחנו את עמית קורן מאינפיניטי

והיינו מאוד מרוצים... ואני גם ממליצה על השותף שלו- מיקי ברזילי. שניהם נהדרים, יודעים לקרוא את הקהל בהצלחה

מירית25

New member
היי מזל טוב.. ../images/Emo25.gif

מתי את מתחתנת?.... איך המקום אנחנו הולכים לשם היום.. ושוב המון מזל טוב..

utopia

New member
מדהים

בעיני, כמובן... כשראיתי אותו (אחרי עשרות אחרים) ידעתי שזה המקום!!! שיהיה בהצלחה!!!

מירית25

New member
תודה...איך האנשים במקום?

יש לך כבר תאריך סגור? אנחנו רוצים להתחתן ביולי..

utopia

New member
בינתים יש לי רק

מילים טובות - מקצוענים, נחמדים, סבלנים, ... מקוה שלא אתבדה! אנחנו מתחתנים בסוף מאי

utopia

New member
22/5/02

בשנה האחרונה בערך הם עובדים עם קייטרינג מיקל. בנוסף יש את מעצבת הבית ושירותי בר - השנה זה היה happy bar ומה יהיה שנה הבאה עוד לא ידוע.

למעלה