חדשה פה ו..זהו נראהלי [:
צ צלילוש3 New member 1/9/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני צליל סעדון מבאר שבע.. פרטים.. שם, מיקום משו?! בכל מקרה תהני לך
M moshit1 New member 1/9/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif ספרי קצת על עצמך. שם? גיל? מה שומעת? מנגנת? וכו'. אני הדר, תהני פה
T ThE 70s GiRl New member 1/9/05 #5 עונה קוראים לי הילה, בת 15, שומעת רוק ישראלי, רוק, גות' רוק/מטאל, יודעת פסנתר ובקרוב גיטרה [: היי הדר
עונה קוראים לי הילה, בת 15, שומעת רוק ישראלי, רוק, גות' רוק/מטאל, יודעת פסנתר ובקרוב גיטרה [: היי הדר
T ThE 70s GiRl New member 1/9/05 #7 מודה לך :] אהבתי את השיר מהחתימה שלך [: והאם יש חתימה משותפת לפורום שאני אוכל לשים? אני.
D dsol New member 2/9/05 #17 אם כבר אז... גם לי התבזבז הכישרון 1313 פעמים בפורום אינפקציה נראה לי יותר טוב
T The dark side of me New member 1/9/05 #14 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif איפה זה החור ליד ב"ש? <סתם התענינות> בכל אופן תהני פה אני תהילה
Z zoe5 New member 2/9/05 #18 יאאא חדשה איזה יופי שלום חדשה שאין לי מושג מה השם שלה כי לא היה לי כוח לקרוא את הפרטים או את כל ההודעות שהשאירו לך. תתחדשי על הפורום-את תהני פה. יום מעולה וברוכה הבאה
יאאא חדשה איזה יופי שלום חדשה שאין לי מושג מה השם שלה כי לא היה לי כוח לקרוא את הפרטים או את כל ההודעות שהשאירו לך. תתחדשי על הפורום-את תהני פה. יום מעולה וברוכה הבאה