חדשה פה

7בים

New member
חדשה פה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, למדתי קצת (ממש קצת) סלסה קובנית לפני שנה באונ' בן גוריון - הגענו רק עד רמה 3 ואז התחילה תקופת המבחנים...... עכשיו אני במרכז ונורא בא לי להתחיל שוב. חברה שלי הסכימה להצטרף... אז אנחנו מחפשות מקום טוב וכיף ללמוד בת"א, שניתן לבוא ללא בן זוג, ויתאים לגילאים שלנו (25-30) אשמח גם לקבל הבהרה מה ההבדל בין סלסה קובנית לסגנון LA, והמלצה מה יותר כדאי (לדעתכם). תודה רבה!!

navy123

New member
על קצה המזלג.....

ולא שאני מומחה גדול, אבל ננסה: - לטעמי יותר קל להתחיל בסגנון קובני (יותר מעגלי וחופשי) מאשר LA (על קו ישר ומוקפד יותר). אבל יש שסוברים אחרת. - לרוב המקמות ניתן לבוא בלי בן זוג, ובשעת הלימוד המדריכים משתדלים למצוא לכל אחד בן זוג ללימוד. - אם אתן מאיזור השרון אני ממליץ על המועדון של יניב ילון בכ"ס בו אני רוקד, מצויין למתחילים (האוירה, המדריכים....). לגילאים שלכן יתאים יותר הערב שבימי שני (מתחיל ב21:30) . עוד פרטים ב http://www.yanivyalon.co.il - בת"א הייתי ממליץ בשלישי ושבת על מועדון הזירה. תהנו ו....בהצלחה

frankolatino

New member
לימוד+מסיבה!!!

תוכנית הלימוד ושעות הלימוד של האקדמיה הישראלית לסלסה. ימי שבת בסטודיו DNA 21:00 - 21:30 == לימוד שיינס למתחילים ומתקדמים. 21:30 - 22:30 == לימוד סלסה בסגנון L.A מרמת בסיס ועד מסטר (6 קבוצות) הכניסה לשיעור עד השעה 21:30 למאחרים לא תתאפשר השתתפות בשיעור ימי חמישי בסטודיו DNA 21:00 - 21:30 == תרגול 21:30 - 22:30 == לימוד סלסה בסגנון קובני מרמת בסיס עד מתקדמים (5 קבוצות ) 22:30 - 23:30 == רמת מאסטר קובני הכניסה לשיעור עד השעה 21:30 למאחרים לא תתאפשר השתתפות בשיעור מחיר כניסה בסטודיו DNA מחיר כניסה 40 ש"ח רגיל 35 ש"ח חיילים ו/או סטודנטים בהצגת תעודה וחברי מועדון לטינו סטודיו DNA - רחוב משכית 32 ( בית מרכזים 2000 ) הרצליה פיתוח לפרטים: 0523-700214 09-9542171 פרנקו.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני ממליץ לך לעיין קצת בדפים האחרונים של הפורומים, תמצאי הרבה המלצות והסברים.

mcFLAME

New member
ביילטינו

מועדון ביילטינו ימי שישי פרטים באתר http://www.bailatinoclub.co.il/

Dis Lui

New member
היי 7בים,

תבואי למועדון "הזירה" בת"א, יגאל אלון פינת יצחק שדה. ממש כיף שם, יש שם מכל הגילאים
אם תרצי את המספר שלהם, תרשמי לי הודעה לפרטי. היידי

למעלה