חדשה פה:)

טרודייי

New member
חדשה פה:)

האמת שהכרתי אותם רק השבוע, אבל הספקתי לשמוע המון ולאהוב! בכל אופן, רותם, 17 עוד מעט. בהצלחה שיהיה

PerfectSP

New member
הממ...את מאוונסנס במקרה?../images/Emo190.gif

יסמין,נגיד ש-14,צור הדסה ליד ירושלים:) אגב.... פרסמתי את זה כבר באיזה 8 פורומים!!!ואני ממשיכה...ויש לי עוד שלושים רק בזה של הלועזי
אני כותבת ככה[שחר...תאשריXDD]- נפתח פורום חדש ללהקת הרוק הענקית מבריטניה-לוסטפרופטס! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1805

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח ההודעה סבבה D:

רק העיקר שנצל"שי נכון.. באוף או להודעות של תפוז
אל תעצבני אנשים ותשרשרי להם לדיונים או פינות חחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כי המחשב שלי מת ביום שישי ה13

חחחחחחחחח בערב הורדתי את המחשב למטבח לאבא כדי שהוא יתקין לי כרטיס קול [אחרי חודשיים הוא סוףסוף קנה חדש :O] ואז זה דפק את המחשב ;; וכל המחשב קרס וכל הדברים שהיו עליו נמחקו.. אז הוא היה צריך לקנות ביום ראשון כמה חלקים חדשים - התקין בערב ואז גם הכרטיס קול החדש היה פגום XD אבל היום בבוקר הוא תיקן לי ויותר מאוחר או מחר בערב הוא יחבר לי את המחשב וכאלה P: ואז יהיה לי מסנ XDD כל הסיפור הזה בשביל תשובה קטנה שפשוט אני במחשב של האחים שלי ואין כאן כלום כי זה מחשב ישן ותקוע..

bloody marey

New member
חח

בקטנה העיקר שיש מחשב XD ממ בכל מקרה רציתי לשאול אותך בנוגע לפינה >.> כל מקרה אני ישאל אותך במסר ><

PerfectSP

New member
אני חייבת לציין,שזה מה שאני עושה!! ../images/Emo190.gif

אני מגיע לפורום,ומחפשת או תפוז או אופ:) יו!ואני נכנסתי אפילו לפורום בריטני ספירס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XDDDD והייתה שם מישהי שאוהבת את מכ"ר! ונכנסתי לבקסריט בויז! ולביונסה ודסטניד צ'ילד! ואני עוד באמצעXDD אני מתקרבת לג'סטין טימברלייק:) הרגע פרסמתי בפורום של ג'ניפר לופז

טרודייי

New member
כן, ואנשים ממש עצבנים עלייך שם../images/Emo6.gif

תעשי טובה, לא לנצל"ש לפינות או לדיונים פעילים, כולנו מתחרפנים מזה שם.

PerfectSP

New member
דווקא הנצלוש האחרון היה לאופ או תפוז!! ../images/Emo190.gif

מבטיחה!!D: עכשיו כששחר הכפרה לימדה אותי...D:

bloody marey

New member
לפרסם גם בקומונות? ^^

נו זה לא פייר שרק יסמין תהיי אחראית על הפרסום P:

shani judd

New member
חח למה לעזאזל פתחת אחד בפורום אליס אין צ'יינס

לא נראה לי שמישהו שם חוץ ממני אוהב אותםXD