חדשה פה ^^

חדשה פה ^^

קוראים לי אילנה אבל גם אילה\ איל זה בסדר, ואני בת 14 מהדרום.
הסרט האהוב עליי הוא רקוויאם לחלום (כמה צפוי
), ואני אוהבת את 30 סקנדס :) וזה עוד יותר צפוי חח
הממ, אני מקווה להשתלב פה מהר D:

וולקאם. ../images/Emo140.gif

דנה, 14.5, חולון. [: השתלבות נעימה. גאד מה אני עושה פה בשעות כאלה. ממ. לא ברור. סליחה, הייתי חייבת לציין XD.

In Rehab

New member
מזה הסרט הזה באמת?! שמעתי עליו הרבה..

אה,כן,ברוכה הבאה

אחד המפורסמים שג'ארד שיחק בהם.

http://www11.alluc.org/alluc/movies.html?lang=null&action=getviewcategory&category_uid=5565

הסרט רקוויאם לחלום

מספר על הארי (ג'ארד) וחברו טיירון (מרלון וויאנס), המנסים להרוויח הון מהיר באמצעות סחר בסמים, אך מהר מאוד מקורות הסמים נפסקים וכספם אוזל, מה שמוביל להדרדרותם לעולם של פשע ואובדן. חברתו של הארי, מריון (ג'ניפר קונלי), גם היא מכורה לסמים, מדרדרת לזנות בניסיונות לממן את העסק הכושל שלו ולממן לעצמה את הסמים אליהם התמכרה. במקביל, רואים את סיפורה של שרה (אלן בורסטין), אמו הזקנה של הארי, אשר מקבלת הזמנה להופיע בתוכנית הטלויזיה אליה היא מכורה. היא מנסה להרזות בכל דרך אפשרית עד שהיא מתחילה לקחת מדכאי תיאבון בכמויות רבות מעבר למותר. הסמים מדרדרים אותה בצורה הדרגתית עד להזיות ולפחדים. הסרט לא ממש קל לצפייה. יש בו קטעים קשים. אבל בסופו של דבר זה סרט מאוד מיוחד. הוא מכניס אותך למעין פרופורציה כזאת. מומלץ. [:

וואו לא שמעת על הסרט הזה?

הסרט הכי מדהים בעולם ....ואני כזו מפגרת חחח עד לפני חודש לא ידעתי שגראד משחק שמה! XDDD לא זיהיתי אותו XD סרט מדהים קשה לצפייה אבל כול כך יפה

In Rehab

New member
דווקא כן שמעתי עליו!

לפני שבועיים\חודש ידידה שלי דיברה עליו ושאלה מי ראה אותו.. בגלל שהשם נשמע לי מוכר שאלתי עליו.. תודה:)

PATD

New member
וואלקם ../images/Emo9.gif

אני תמר ורקוויאם זה סרט ענקקק

למעלה