חדשה פה

• פותח הנושא vlta
  • פורסם בתאריך

vlta

New member
חדשה פה

אשמח לייעוץ. לא ענו לי במקום אחר... נהיה כבר סיןו. נשואה 5 שנים. ילדה בת שנתיים. כל הזמן מאבקי כוחות עם האבא. הדדי לגמרי. הוא עם בטן מלאה. גם אני. אתמול היא קיבלה מכה ופחדתי להגיד לו, שלא יאשים אותי. רבנו כל הרב. הקטנה צרחה עלינו באיזשהו שלב: "דייייייי". היום זרק לי משפט - את תלכי ברגל ולא אקח אותך באוטו. מרגישה מושפלת. עצובה. משהו בתוכי שונא אותו. הוא ירצה משמורת משותפת ואני לא רוצה לוותר על גידול מלא של הבת. אולי עדיף? לא יודעת איך אעמוד בזה שלא אראה אותה יומיים בשבוע וכל סופ"ש שני.

אני מבינה לפי מה שספרת שהחלטתם להתגרש.

גם אם כן וגם אם לא חשוב ביותר שתשקמו את התקשורת בינכם כדי שתוכלו לשמור על יחסי כבוד בכל בקשור בטיפול המשותף בילדתכם. ההחלטה על הסדרי ראיה צריכה להיות מקובלת על שניכם . במצב כפי שאתם היום לא נכון לעשות החלטות כי אתם ברגישות גבוהה מידי ופוגעים אחד בשני ולא יכולים לחשוב בבהירות על מה שבאמת חשוב שזו ילדתכם. בדרך בה תפרדו או שלא היא קריטית ותשפיע על תחושת הביטחון שלה שמקישה על כל תחומי החיים בהווה ובעתיד. אותה אתם צריכים לראות מול עינכם כאשר אתם צועקים, מקללים ורבים. אני ממליצה לכם לקחת אחריות כהורים וללכת יחד לגישור וליעוץ זוגי. תחליטו מה שתחליטו רק תדאגו לעשות את מה שצריך בצורה מכובדת , תהיו מודל חיובי לילדה שלכם ותראו לה שלמרות מה שהיה עד היום אתם לוקחים היום את עצמכם בידיים ומתנהגים כמו אנשים שנמצאים במשבר ולא שוברים את הכלים.

מתגרשים?

ממליצה בחום ללכת לטיפול זוגי לפני שאתם מקבלים החלטות. גם החלטה להתגרש צריך לקבל במצב שהוא לא קיצוני. אם אחרי יעוץ תחליטו להתגרש זו תיהיה החלטה יותר שקולה ושלמה ואפר יהיה להפרד בלי להרוג אחד את השני ואת הילדים בדרך...

עדית15

New member
מסכימה עם האופיטימית5

נסו קודם טיפול זוגי. אין לכם מה להפסיד. כשנמצאים בקושי, האפשרויות האחרות (פרידה, גירושין) תמיד נראות קורצות יותר. רק אחר כך מגלים את החסרונות... אני מכירה מקומות רבים, אם תצטרכי המלצה, מאחר ואני בתחום.

למעלה