חדשה פה ... היי , הרמוני בת 14 מחיפה .. (:
E etmiys New member 3/7/09 #2 ברוכה הבאה!! רוני, 20 (נוטה ל21. אני לא מאמינה, בחיי..) מאזור בנימינה. שם מיוחד =) אני מניחה שאת לא ישראלית במקור?..
ברוכה הבאה!! רוני, 20 (נוטה ל21. אני לא מאמינה, בחיי..) מאזור בנימינה. שם מיוחד =) אני מניחה שאת לא ישראלית במקור?..
S SimpleSecondsToMc New member 3/7/09 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif היי ^^" ספיר בת ים 14 וחצי תהניי פה
A Aarieli New member 3/7/09 #10 ../images/Emo224.gifברוכים הבאים D: אריאל,14 עוד שניהXD מרמת השרון D:
D DarkSecretLove New member 4/7/09 #12 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif שם מקסים יש לך אני אופקיטה גם מחיפה,איפה את בדיוק מחיפה? כל עזרה שאת צריכה אני פה לעזור השתלבות נעימה
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif שם מקסים יש לך אני אופקיטה גם מחיפה,איפה את בדיוק מחיפה? כל עזרה שאת צריכה אני פה לעזור השתלבות נעימה
D DarkSecretLove New member 6/7/09 #14 אה יש לי חברה טובה שגרה שם ../images/Emo13.gif אני מקרית חיים..
B BuddhaForScarlett New member 8/7/09 #15 ברוכית! היי אופק ראית? חיפאית! אני מדברת חרוזית! סתם. ברוכית הבאית. אני שני, 19, פ"ת. תהני כאן.. ואם יש לך מייספייס אז שלנו:myspace.com/30stm_israel
ברוכית! היי אופק ראית? חיפאית! אני מדברת חרוזית! סתם. ברוכית הבאית. אני שני, 19, פ"ת. תהני כאן.. ואם יש לך מייספייס אז שלנו:myspace.com/30stm_israel