חדשה פה

חדשה פה

שלום לכם ולכן ולכולם. אני חדשה פה, אני בת18 והתחלתי לצפות בקטנטנות בניגוד לרובכם החל מסוף העונה השלישית עם קירות לבנים (או שזה היה העונה הרביעית :S). ומשום מה אני אוהבת את הקטעים עם המרשעת הזאת שמכניסה אותם למעונות הזוים ומפחידים,
תחילה קירות לבנים, אחר כך המעון המפחיד הזה שהם בורחים ממנו בעונה 5-4 ואז עונה 7 שוב המעון המפחיד הזה. ד"א למה תמיד אותה שחקנית שיחקה את המרשעת? ולמה נותנים לה לנהל מעון כזה שבו ילדים מהופנטים? כאילו אני יודעת שזה סדרת פנטזיה אבל מאחוריי הקטעים הללו חייב להיות משהו אמיתי.. ד"א קטנטנות הרבה יותר מציאותי מכל הסדרות האחרות שרומנה עשתה.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רוני
אני לא יודעת למה תמיד אותה שחקנית שחקה את המרשעת...
זאת שאלה טובה! חחח אתם מוזמנים להעלות רעיונות ולפתח דיון
זה דווקא יכול להיות מעניין!

../images/Emo198.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נגה, בת 17. קירות לבנים היו בסוף העונה הרביעית. השחקנית ששיחקה את מרטיריו בעונה הרביעית גם שיחקה את המנהלת של המעון הצללים בעונה החמישית. אבל היא לא הופיעה שוב. בעונה השביעית, אאל"ט, היא לא הופיעה והם בכלל לא הגיעו למעון רק נסעו אליו. לדעתי, היא שיחקה שוב בגלל שהיא שחקנית מעולה. היא התאימה לדמות בדיוק, היא הפחידה, היא היתה מכשפה ועוררה חרדה. אל תגידי שהיא לא הפחידה אותך! אני זוכרת שבעונה הרביעית רק לראות את הפנים שלה על המסך הפחידו אותי. הילדים לא היו מהופנטים הם היו מדוכאים (הכוונה לדיכוי לא דיכאון). משהו אמיתי מאחורי הקטעים האלה? אני מקווה שלא. כלומר בארגנטינה יש הרבה עוני, ומכאן גם הרבה יתומים, אבל אני לא יודעת אם היו סיפורים של התעללויות בבתי יתומים בארגנטינה ושמזה כריס הושפעה. אני חושבת שהעונות הראשונות היו יותר מציאותיות משאר הדברים שכריס עשתה, אבל העונה השישית עם טוק? לא פחות הזוי מהקסמים בפינת אור. אם כבר המורדים היה הכי מציאותי מכולם. השתלבות המהירה

משום מה אני לא זוכרת

מה היה עם טוק?
אני זוכרת את העונה השישית עם אנסו ובעל הבית המפחיד ואנסו היה חביב ליבי וכשקראתי שהוא מת בזמן הצילומים (השחקן עצמו) הייתי נורא עצובה, ותמיד שראיתי מישהו שדמה לו ישר חשבתי שאולי הוא חזר לחיים
סוף העונה ה7 הייתה הכי לא מציאותית בעולם
, אם כל היתומים שהגיעו ובלן מגיעה כמלאך ומצילה את פינת אור ברגע האחרון, לא מציאותי אבל הדבר הכי קסום שהיה בסדרה
ד"א המורדים היא באמת הייתה אחלה סדרה, ומשום מה חשבתי בגלל הסדרה הזאת שכל חטיבות הביניים והתיכונים עשוים מבניין אחד גדול,

../images/Emo198.gifטוק היה שדון, שהיה חבר של מריה.

בעונה השישית הוא ומריה עברו לעולם שלו ונלחמו ברשע, ועזרו לאחים שלו. זה היה הזוי למדי. אנסו מת בזמן החזרות להצגת התיאטרון של העונה השישית.

simba only me

New member
תיקון קטן

אני הבנתי שהוא מת מהתקף לב בחזרות למופע התאטרון של העונה שביעית

ברוכה הבאה :)

אני רואה שנגה כבר ענתה לך,והאמת שאני כמו נגה חושבת שהמורדים הייתה הסדרה הכי מציאותית שכריס מורנה עשתה.. השתלבות נעימה [:

דנדוש 3

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo203.gifברוכית../images/Emo9.gif

השתלבות נעימה וקלילה:) אני דנה בת 16

למעלה