חדשה פה..

tirzza

New member
חדשה פה..

שלום. לא כתבתי אף פעם בפורום. אבל נראהלי שזה המקום לשאול. מישהי מכן יודעת אם לרונה יש חברה עכשיו? ראיתי מההתכתבויות בפורום שהיא קוראת את ההודעות, אז אני מקווה שלא תהיו נבוכות מדי לענות על השאלה....

רעוּת

New member
נראה לי שלחברה שלה קוראם שירי,

ואם רונה קוראת פה- אז אני מאחלת להן עושר ואושר עד עצם הרבה ימים. ואם רונה לא קוראת כאן- אז אני עדיין מאחלת לה אושר ועושר, אבל מה רע בלהיפרד מדי פעם לקצת ואז לכתוב עוד אלבומים כמו עיניים זרות, לטובת מי מאיתנו שלא שפר עליה גורלה עדיין
.

אני דווקא אשמח אם רונה תכתוב שיר אהבה

כאילו, כל שירי הלב-שבור סוחטי הדמעות האלה, ואז כשהדבר האמיתי מגיע היא לא כותבת כלום! זה לא פייר שרק האקסיות מקבלות שירים יפים, אני במקום שירי הייתי דורשת את המגיע לי.

ROTEM30035

New member
ברוכה הבאה

ורונה, כן... היא גם קוראת פה וגם יש לה חברה. כבר איזה ארבע שנים? משהו כזה. שירי. והיא ארגנטינאית. כך למדנו היום בתוכנית. "זוגתי ארגנטינאית" <מוכיחה הקשבה סלקטיבית> ואנחנו, אנחנו לעולם לא נבוכות.

רעוּת

New member
נכון, היא אמרה את זה ../images/Emo6.gif

ותכלס, אן לנו בושה
אם אנחנו יכולות לדבר פה על הביציות של רונה, לדבר על החברה שלה זה ממש בקטנה
.

ROTEM30035

New member
מה גם, שאם יהוא קיבל קומונה משלו רק מעצם

שהותו בלהקה של רונה, המינימום שמגיע לשירי זה שרשור שמורה על קיומה.

tirzza

New member
אני לא סתם שואלת

שמעתי ממישהי שמכירה מישהו שמכיר מישהי, באמת, שאומרת שרונה מתחילה איתה. קוראים לה שרה'לה. אני יודעת על שירי ומנסה להבין אם זה נכון. בגלל זה אני שואלת

tirzza

New member
זה לא נכון

זה מעגל שלישי, היא חברה של מישהו שאני קצת מכירה, הוא חבר של חברה. יכול להיות ששרה'לה משקרת, אבל זה לא היה נשמע ככה.

tirzza

New member
אם שרהלה מדברת

אם שרהלה מדברתעל זה בכזו פתיחות, אולי פשוט אנחנו לא יודעות משהו. קיצר אתן לא יודעות על זה כלום. תודה.

ROTEM30035

New member
קל להפיץ שמועות

אבל לשמועות יש נטייה לעשות רק נזק. זה לא המקום להעביר חצאי אינפורמציה, ולא מקומנו לנבור באמירות מפוקפקות. תודה. אם רונה הצליחה לשמר עד כה את כל מערכות היחסים שלה מחוץ לתקשורת, כנראה שזה רצונה ולנו כפורום מעריצים אין שום סיבה לחרב את זה. מתוך כבוד לרונה כאדם, זה לא דיון שצריך להיערך על גבי הפורום. בלי קשר להאם מישהו יודע משהו, והאם יש אמת בדבר.

למעלה