חדשה פה =]

emill27

New member
חדשה פה =]

איזה קטע, יש פורום למקפליי! שבשנה האחרונה הייתי ממש אובססיבית לגביהם אני הכרתי אותם לפני מלא זמן, בעצם בסרט just my luck ואז שכחתי מהם ואחותי העלתה לי לאמפי את that girl ושמעתי אותו מליון פעם, אבל אפעם לא טרחתי לבדוק מי הלהקה שמנגנת אותו ואז בתחילת השנה חברה שלי השמיעה לי את פייב קולרס והייתי בטוחה שאני מכירה אותו אז בדקתי, וזה שיר ששמעתי לפני מלא זמן בג'סט מיי לאק קטע XD אז בקיצר,עכשיו אני חולת מקפליי ואני חופרת עליהם כל הזמן, ובמיוחד על דני החתיכוס ♥ אני אנסה להכיר את כולכן והכול, אז אולי נתחיל בשמות? נעם,נייס טו מיט יו D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוולקאם. ../images/Emo24.gif

אני קרן , 14 וחצי, והפייב שלי זה דאגיי
השתלבות מהירה ונעימה

m o r 1 0 2

New member
ברוכה הבאה:)../images/Emo168.gif

אני מור,עוד שבוע 17:) חחח את חולת מקפליי ולי בהדרגה ירד מהםXD אולי האלבום החדש יעלה אתזה:p תהני פה=]

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הייייייייייייD:

ככה בערך אני הכרתי אותם, רק שלא שמתי לב אליהם בJML XD ואז הכרתי אותם אחרי כמה שנים בראש אחד P: בכל מקרה, אני ספיר\אמילי :) בת 15 וחצי, מבת ים ^^ תהניייייייייייייייייייייייייייD: נייס טו מיט יו טו :) BTW דאגי

emill27

New member
הגבתי גם לך וגם למור XD ובאותה הזדמנות אני

אגיד גם לליאור תודה :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ממ לא מזמן,

אבל עדין לא פירסמתי או משהו.. בנתיים אני מתחילה בקטן חח עם החברים שלי פה וזה, כשאני אוציא תעודת זהות אז זה יהיה כבר יותר רציני :)

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני ליאור, בת 17 וחצי השתלבות מהירה ונעימה!

../images/Emo34.gifברוכה הבאה נעם D:

שני , 15 , חיפה D: וממ .. אני לא כלכך שמחה לנפץ לך את הבועה אבל דני לא חתיכוס יותר
אלא אם כן את יודעת איך הוא נראה עכשיו ועדיין חושבת ככה חח D: ממ . השתלבות נעימהD:

emill27

New member
טנקס

והאמת, אחרי הדבר הנוראי הזה שדני עשה לשיער המהמם שלו.. יש מצב שדאג חתיך יותר עכשיו אבל לדני עדיין יש את הקול הכי יפה

למעלה