חדשה פה :]

נלי310

New member
חדשה פה :]

שלום לכולם!
אני אמא לילדה מקסימה בת 3 חודשים שנולדה עם קלאבפוט דו צדדי שגילו אותו עוד במהלך ההריון בסקירה מאוחרת לא ידעתי מזה זה היה הריון שלישי שני האחים שלה נולדו בריאים ושלמים.. וזה קלאבפוט ראשון במשפחה.. עברתי יעוץ גנטי ואת כל הבדיקות כולל מי שפיר וצ'יפ גנטי הכל יצא תקין.. עברתי יעוץ אורטופד ילדים טרום לידתי שהסביר לי הכל כי לא פתחתי אפילו את האינטרנט אמרתי לעצמי שאני קודם כל אדבר על זה עם הרופא :]
שבוע לאחר שנולדה התחלנו את תהליך הגבסים אחרי הגבס החמישי עברה ניתוח לשחרור עקב אכילס והייתה עם גבס עוד 3 שבועות.. היום הורידו לה את הגבסים ועברנו לנעליים (דניס בראון) הרופא היה מרוצה ויש לנו ביקורת עוד 6 שבועות!
הרגליים שלה ישרות אומנם הצורה של כף הרגל קצת שונה... האם זה אמור להיות ככה? או שעכשיו אחרי הגבס היא תתפוס צורה?

תודה לכם.
דרך אגב פורום ממש מקסים!!

היי נלי310 ברוכה הבאה ומזל טוב

אצל מי אתם מטופלים?

אני מקווה שבנתיים, עד שהגעתי להגיב, דברים מסתדרים קצת יותר.

גם אצל עידו, הבן שלי, כף הרגל נראתה בהתחלה פונה יותר מדי החוצה אבל זה ממש מסתדר, במיוחד ברגע שמתחילים ללכת.

אנחנו פה, לכל דבר, לכל עניין.
נבט

נלי310

New member
תודה שקד!

אנחנו מטופלים אצל ד"ר שיטרית באסף הרופא :]
בן אדם פשוט מקסים ליווה אותי עוד לפני הלידה..
הקטנה כבר 9 ימים עם הנעליים קצת קשה לה היא מתחילה לאט לאט להתרגל :]

osnat161

New member
היי נלי

גם לילד שלי יש קלאב פוט ושבוע הבא אמורים לנתח אותו. גם אנחנו מטופלים אצל ד"ר שטרית.
השיטה באסף הרופא היא ע"י הרדמה מלאה צום של 6 שעות לפני הניתוח, אשפוז יום לפני ולהשאר להשגחה יום אחרי הניתוח. סה"כ 3 ימים.
הבנתי שבתל השומר ההרדמה היא נקודתית ובאותו היום הולכים הביתה.

האמת אני די חוששת שוקלת לעבור לתל השומר.

למעלה