ברוכה הבאה
מקווה שתאהבי את הפורום
יש כל מיני פינות קבועות שאני צריכה לעדכן באופן תדיר :
*האדמות - פעם בשבועיים ה5 אנשים שהכי עזרו לאנשים אחרים ברמה חברתית והשתתפו בשרשורים שונים ולא סתם התקטננו ורבו בלי סיבה אני בד"כ מצ'פרת בצבע אדום לשבועיים (לפעמים קורה שאני שוכחת ואז זה נשאר או מתארך מעט)
*השכלה על כוס קפה-משתדלת פעם ביום למצוא סוג של כתבה מעניינת או משהו שלדעתי יכול לעניין ולתרום לידע האישי בכל מה שקשור לתקשורת זוגית / מיניות/זוגיות/ קהילה ההומו לסבית וכד' לכל מה שקשור לבינו לבינה (אם אני שוכחת יום ויש לך כתבה מעניינת את מוזמנת בהחלט לשתף או לפתוח יום חדש עם כתבה עם תוכן סביר , דהיינו לא משהו שכולל מילים מאוד בוטות או התבטאויות חריפות שלא לצורך)
*משתדלת לחפש איפה לעשות תחרויות או אירוחים כשנותנים לי
*משתדלת לעבור על הפורום פעם בשבוע ו"לנקות" הודעות שלא רלוונטיות -אנחנו מאוד משתדלים שתהיה קהילה נעימה לדיון אז אני מבקשת במיוחד , לא שימוש במילים ועלבונות , לא התקטנוניות ולא ויכוחים חסרי פשר ועלבונות וזריקת שמות וכינוי גנאי אחד כלפי השני -כי "מה ששנוא עליך על תעשה לחברך"
זהו בגדול , פעם הייתה פינה שהייתי מכניסה כל יום שיר מהיוטיוב אבל נראה שלא הייתה לזה יותר מדי תגובה אז אני אאלץ לחשוב על פינה יומית אחרת שמשתפת יותר חברי פורום במישור חברתי ולאו דוקא רק ייעוץ