חדשה פה

dmshiha

New member
חדשה פה

היי לכולן,
אני אימא ל-2 ילדים בן ובת
בת 39 .
יש לי את הרצון הזה והכמיהה לעוד בייבי מצד אחד התרגלתי שהילדים עצמאיים ומצד שני שאני רואה ילד קטן הגוף בוער לי!!!
בעבר הלכתי למקוה לטבול ועשיתי בדיקות ביוץ והיו פעמים שבאמת חשבתי שניקלטתי והתבדתי , זה גרם לחשוב שאולי לא כדאי לי עכשיו ילד גם בגלל הגיל וגם בגלל שאין סבלנות אבל פתאום זה קופץ לי ששני ילדים זה קצת והייתי רוצה להתרחב עוד עם המשפחה.
המחזור שלי בעיקרון סדיר פה לשם בקטנה, אבל אף פעם לא עשיתי חישובים כמו שהיום אני עושה וכל הזמן מתאכזבת.
אשמח לתגובות ממי שחווה את זה כמוני או כאלו שיכולות לייעץ לי איך הפעם זה יצליח.
תודה

missh1

New member
היי,

כמה חודשים את מנסה? כמה ימים אורך כל מחזור אצלך? את יכולה לומר באיזה יום מתרחש הביוץ? תני קצת פרטים וכך ננסה לעזור...
ולגבי מצוות טבילה במקווה, את כבר לא הולכת? אני כ"כ אוהבת את המצווה הזאת.. מתבאסת כל חודש מחדש שלא נקלטת להריון אבל אם יש איזשהי שמחה זה שאני צריכה לטבול שוב פעם. אין לתאר בכלל את ההרגשה... תודה להשם על המתנה הזאת

dmshiha

New member
היי

בעיקרון המחזור שלי אורך 7 ימים לפעמים 5 ימים
אני סופרת ביוץ מאותו יום שניגמר המחזור אחרי 7 ימים
אמרתי שפעם הייתי טובלת במקוה ומקוה שאקלט שהתאכזבתי כמה פעמים הפסקתי לטבול ואני מסכימה איתך שזאת הנאה וגם ברכה לבית אני אשתדל שוב ללכת.
המחזור האחרון הוא 15.5 לפי החישוב ב-29.5 הוא הביוץ אני אעשה בדיקה מהיום כדי לדעת באיזה יום הביוץ שלי...

למעלה