חדשה פה!!! שלום קוראים לי רוני ואני מיבנה ואני חדשה בפורום מוקי די!!
K kref New member 23/3/03 #2 ברוכה הבאה האמת שגם אני כתבתי פה רק פעם אחת שפתחו תפורום אז ברוכה הבאה. עכשיו משהו לא שקור למוקי ולפורום תעשו לי טובה קטנה ותכנסו לפה זה אתר שהוא משחק וכל פעם שמישהו נכנס לדף שלי אני מקבל כסף וכוח אז תיהיו נחמדים ותכנסו תודה
ברוכה הבאה האמת שגם אני כתבתי פה רק פעם אחת שפתחו תפורום אז ברוכה הבאה. עכשיו משהו לא שקור למוקי ולפורום תעשו לי טובה קטנה ותכנסו לפה זה אתר שהוא משחק וכל פעם שמישהו נכנס לדף שלי אני מקבל כסף וכוח אז תיהיו נחמדים ותכנסו תודה
ב בהביבו New member 23/3/03 #3 היייי רוני ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif ברוכה הבאה. תהני בפורום. ( קוראים לי בן )..
היייי רוני ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif ברוכה הבאה. תהני בפורום. ( קוראים לי בן )..
H hypnotic poison New member 23/3/03 #4 ברוכים הבאים (והנמצאים) ../images/Emo163.gif מה קורה בובה????? תהני בפורום ותבואי לפה הרבה אני מרשה לך להתנחל! ביתנו הוא ביתך... טוב עכשיו אני אשתוק
ברוכים הבאים (והנמצאים) ../images/Emo163.gif מה קורה בובה????? תהני בפורום ותבואי לפה הרבה אני מרשה לך להתנחל! ביתנו הוא ביתך... טוב עכשיו אני אשתוק
T Tapuda New member 23/3/03 #5 אמממ... תגידו מה הולך בפורום הזה? דרך אגב אני מיבנה והייית בבית שלו. ועוד כמה דברים שאני מכירה אותו. אז נדבר כבר אחורי זה
אמממ... תגידו מה הולך בפורום הזה? דרך אגב אני מיבנה והייית בבית שלו. ועוד כמה דברים שאני מכירה אותו. אז נדבר כבר אחורי זה
H hypnotic poison New member 23/3/03 #6 אה???../images/Emo12.gif איזה הודעה לא מובנת... אמממ.... הולכים בפורום הזה הרבה דברים בעיקר אנשים! מה בדיוק ניסית להגיד בובה שאת מכירה את מוק??? חצי פורום מכיר אותו!
אה???../images/Emo12.gif איזה הודעה לא מובנת... אמממ.... הולכים בפורום הזה הרבה דברים בעיקר אנשים! מה בדיוק ניסית להגיד בובה שאת מכירה את מוק??? חצי פורום מכיר אותו!
T Tapuda New member 23/3/03 #8 חחח טוב סליחה באמת!!! אבל מה זה אומר חצי פורום מכיר אותו? ולמה פתחתם פורום עליו? לא שאיכפת לי כל כך
H hypnotic poison New member 23/3/03 #10 זה לא היה משהו רע... ../images/Emo4.gif חצי פורום מכיר אותו אישית איכשהוא... פתחנו פורום כי... תשאלי את בן את זה הוא פתח!!!!
זה לא היה משהו רע... ../images/Emo4.gif חצי פורום מכיר אותו אישית איכשהוא... פתחנו פורום כי... תשאלי את בן את זה הוא פתח!!!!
H hypnotic poison New member 24/3/03 #12 והחצי השני... מתכתב איתו בדואר מדבר איתו בטלפון ו... ו.... ל יודעת!!!
ב בהביבו New member 24/3/03 #17 ../images/Emo43.gif ת' אמת, אף פעם לא ידעתי שיש דבר כזה שהוא למעלה משני חצאים. אבל כנראה שאצלנו בפורום יש .
../images/Emo43.gif ת' אמת, אף פעם לא ידעתי שיש דבר כזה שהוא למעלה משני חצאים. אבל כנראה שאצלנו בפורום יש .
ב בהביבו New member 24/3/03 #16 למה פתחנו פורום עליו? בישבילך מתוקה.. אבל שא' כאלו, אני דואג לעצמי, ויש לי תוכניות להישתלט על יום אחד.
למה פתחנו פורום עליו? בישבילך מתוקה.. אבל שא' כאלו, אני דואג לעצמי, ויש לי תוכניות להישתלט על יום אחד.
T Tapuda New member 24/3/03 #14 לפני איזה כמה זמן למה? ודרך אגב מי זה: hypnotic poison או מי זאת כי את\ה מאוד נחמד\ה יש לך אי סי קיו?
לפני איזה כמה זמן למה? ודרך אגב מי זה: hypnotic poison או מי זאת כי את\ה מאוד נחמד\ה יש לך אי סי קיו?
ב בהביבו New member 24/3/03 #15 זאת מיכל, ויש רשימת איי.סי בלוח... של הפורום שהואאא של איי.סי כאילוווו..
H hypnotic poison New member 24/3/03 #20 גם את בובה לא קטנה תסתכלי בובה קצת למטה את רואה שם למטה בחתימה יש ת'אייסי שלי... טוב נו אם את מתעצלת 159448640
גם את בובה לא קטנה תסתכלי בובה קצת למטה את רואה שם למטה בחתימה יש ת'אייסי שלי... טוב נו אם את מתעצלת 159448640