חדשה פה

• פותח הנושא debi8
  • פורסם בתאריך

debi8

New member
חדשה פה

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום וכותבת משהו (תמיד אני רק קוראת). כבר 4 חודשים אנחנו מנסים להיכנס להריון ולא הצלחנו ואנחנו כבר עייפים (מהניסיונות) ואני די לחוצה קורה גם לכן???

ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

תראי, כולנו פה מנסות מי יותר מי פחות וכולנו גם די לחוצות במידה זו או אחרת. רוצות להיות בהיריון. אז הצטרפי אלינו ומי ייתן ושהותך תהיה קצרה ביותר - והעיקר, תעשי הכול ברוגע זה יגיע בסוף

פוקית27

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifמבינה לליבך-

אני מרחלת לך שהות קצרה ומעבר מהיר לפורום השכן.

m i c h a l y

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההצטרפות. אני יודעת שיש המון בנות במצבנו שרק מתבוננות וחוששות לשים את הסמן על "הודעה חדשה" - אז כולכן מוזמנות (אנחנו לא נושכות....
) בכל אופן, מה שתארת מוכר מידי, לצערי. אני ממש ממש משתדלת שלא להפוך את חיי למרדף אחרי ביוצים ומדידות, אבל יש ימים שבהם זה בלתי נמנע.... אני מרגישה שעיסוק בתחביבים משפר לי את ההרגשה, ועוזר לי לשמור על קור רוח - לכן בחודשים האחרונים פיתחתי את תחביבי בצורה רצינית... בכל אופן, כמקובל בפורומינו - מאחלת לך שהות קצרה, ומעבר מהיר להריון ולידה. מיכל.

אפרסקה

New member
מצטרפת לברכות ולעצה של מיכלי ../images/Emo140.gif

אכן, יש פה הרבה בנות במצבך, ושאלת מיליון הדולר של כולנו היא איך לא לתת לזה להשתלט לנו על החיים, איך להמשיך לתפקד כרגיל, כי מה לעשות, וזה לוקח זמן? מיכל אמרה שהיא מתרכזת בתחביבים וזה נשמע לי פיתרון טוב. קריאה, סרטים, ספורט, טיולים, כל מה שיכול להסיח את הדעת ולהכניס קצת פיפל לחיים. ובעיקר מאוד להשתדל שהסקס לא יהפוך למעיק ושיגרתי (ואני יודעת, זה קשה אחרי שכל הזמן חושבים על ביוצים ושאר ירקות). אני משתדלת לעשות דברים שאני יודעת שיהיו לי קשים אח"כ, בהריון ואחרי הלידה. למשל, הרבה אמבטיות חמות, כי בהריון אסור (בשליש הראשון) ואחרי הילד, למי יש זמן? מאחלת לך שהות קצרה ומהנה.

debi8

New member
../images/Emo25.gifתודה

תודה על כל העידוד. מקווה שיהיה בסדר

למעלה