חדשה פה :)

nobodys girl

New member
חדשה פה :)

אדוה, עוד מעט 16, פ"ת :) מה אני רוצה מעצמי? הממ.. בעיקר לכתוב, או לשחק במשהו הייתה לי אחלה הזדמנות לשניהם אבל בגלל שאני בנאדם לא מאופס זה נזל בין האצבעות ואבד אז.. איך עושים את זה- כלומר... נניח שיש לי כישרון, נניח שאני יודעת לכתוב... מה הלאה? נגיד שמישהו כישרון יוצא דופן בתחום המשחק.. מה עושים? :) תודה על כל תשובה כיוון שבטוח שהיא תועיל לי אני :)

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אם את רוצה לעסוק בכתיבה (
), אז עכשיו הכי חשוב זה להתאמן. תכתבי הרבה; למגירה או לפרסום. וכשאת מרגישה שאת מוכנה תפרסמי במקומות כמו "במה חדשה", פורום סופרים צעירים (376) ומקומות כאלה בשביל לקבל ביקורת ולנסות להשתפר. למשחק, לפי דעתי את חייבת ללמוד משחק. כלומר, אם יש לך כישרון ואת רוצה לעשות איתו משהו, אז לכי ללמוד משחק. אחרי זה תוכלי למצוא כל מיני עבודות, מתחילים עם משהו קטן - להיות ניצבת, או תפקיד קטן בפרסומת ואז ממשיכים לדברים יותר רציניים.
גאד, ההודעה הזאת יצאה ממש מבולבלת!
אני אסביר את עצמי יותר טוב כשאני אהיה יותר עירנית...

skopy

New member
אם את כותבת יפה

אתה יכולה לפנות לעיתון המקומי שלך ולכתוב שם כתבות על נוער וכדומ'... פעם בשנה משרד החינוך עושה תחרות כתיבה על נושא מסויים. השנה זה היה על מדינת ישראל בשנת 2005 על פי החזון שלך אבל עם קשר לחזון של הרצל,המקום ה1 קיבל מחשב נייד. תכיני את עצמך לשנה הבאה

Drorrrrrr

New member
פעם פרסמו סיפור שלי בעיתון שחולק

בבתי הספר התיכוניים
מה זה התרגשתי

למעלה