חדשה פה!

חדשה פה!

היי! D-: אני מעיין, אני חדשה פה ואני הרוסה על הדורבנים בטירוף! השיר האהוב עלי ביותר זה "לבדוק לך ת'מנוע" וגם "יצאנו לרקוד", וגיא מזיג הוא הכי חמוד בעולם. טוב, אז שיהיה בכיף!

חחח צחוווקים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שקראתי את ההודעה שלך חשבתי שכתוב "אני הרוסיה על הדורבנים" ולא הבנתי כאילו.. מה הילדה רוצה
חחחח ברוכה הבאה לפורום
תזהרי מ
רפאים אנשים חולי נפש אנשים אם בעיות מיוחדות אנשים מתוקים מדי ואנשים לא מוגדרים
(ולא שחר, אני לא רומזת שווווומדבר) סתםם אני צוחקת
אל תבהלי.. *רואה את יואב מעיף אותי בבעיטה מהפורום* באמת ברוכה הבאה...
יש כאן אחלה בחלה של אנשים.. ולבדוק לך תמנוע זה אכן שיר מדהים שנכתב והולכן ע"י בנאדם מדהים זהו.. יומנעים ביי

טוווב מאמי...

כתבתי לך חתיכת הודעה ארוכה והיא נמחקה.. אני ינסה לשחזר..: חחחחחחחחחחח איזה צחוקים..
פעם ראשונה שקראתי את ההודעה שלך חשבתי שכתוב "אני הרוסיה על הדורבנים.." ולא שיש לי משו נגד רוסים אבל זה היה מצחיק
ברוכה הבאה לפורומינו הקט..
תזהרי פה מ:
אנשים חולי נפש
אנשים לא מוגדרים (לא שחר, אני לא רומזת כלום) אנשים מתוקים בטייירוף
אנשים בעלי ימי הולדת
ושאר ירקות משונים... סתםםם
אני צוחקת *רואה את יואב זורק אותי בבעיטה מהפורום* ברוכה הבאה
תדעי לך-בכל אחד מאיתנו יש דורבן קטן.. צריך לטפח אותו
תהני בפורום תכתבי תגיבי והכי חשוב תהני
חווולה עליך וחולת נפש..
חן..

שתבינו שניה מה עשיתי:

אני סומכת על יואב שהוא עוד מעט יחזור וישאל אותי מה אני רוצה למחוק קיצר, כתבתי הודעה ארוכה ואז היא נמחקה לי ואז כתבתי עוד הודעה קצרה וחשבתי שגם היא נמחקה אז כתבתי עוד אחת ועכשיו יש את שתיהן

DesertRose7

New member
חנוש..

הכל טוב איתך???????? את לא ממש חייבת להסביר לנו מה עובר עליך!!! מה את מנסה לרמוז על ידי כך שאת לא רומזת.. איזה ירק אני?

jenni Mor

New member
חחחח... ../images/Emo8.gif זה היה דיי ברור :) ו..

ברוכה הבאה מעיין!

הודעה זו פוגעת בכבודי..

אני ממש מבקשת למחוק אותה. סתםםםם
חחחחח לא, חן לא צריכה להיות על סמים בשביל להיות מפגרת

חח חמודה

חחח...רוסיה... לא שגם לי יש משהו נגד רוסים. האמת אני חצי תמנייה וחצי מרכז-אמריקאית, לא שזה ממש מעניין מישהו פה.... אז יופי! מעיין

welcome!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני מסכימה בהחלט עם דעותיך על גיא...(ראי שם משתמש וחתימה
) לבדוק לך ת'מנוע זה גם השיר האהוב עלי! (ולא רק כי הוא נכתב והולחן ע"י הבנאדם הכי מוכשר בעולם...) אני מתחילה לחבב אותך...

למעלה