חדשה פה

sigmo1

New member
חדשה פה

שלום לכולם לאימי אובחן אתמול אלצהיימר ומאתמול לוקחת כדור אקסלון פעמיים ביום מתחילה ממינון נמוך ובהדרגה עולים במינון האם מישהו יודע אם התרופה הזו מספיק טובה האם יש תרופה יותר טובה ומה עוד מומלץ כדי להקל עליה היא בת 72 ויש לה בעיה בזכרון לטווח קצר בעיקר שמעתי שתה מליסה עוזר מאוד מישהו שמע על זה תודה

אירילה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום

שלום לך סיגל לכולנו פה חולקים את המכנה המשותף ושמו אלצהיימר , כאן תפגשי בני משפחה שבחלקם החולים אליהם הם קרובים בתחילת הדרך ,חלקם בשלבים מתקדמים וחלקם לצערינו שקועים כבר בתוך עצמם. כאן תוכלי עד כמה שניתן לחלוק עם אחרים את הקשיים לשאול שאלות ואני בטוח שעד כמה שכבר הספקתי להכיר כאן את הגולשים על גבי הפורום תינתן לך תשובות די מקצועיות ,לא תמיד יהיו פתרונות ,אבל בהחלט ישנם כאן בני משפחה המסוגלים להעניק לך כאן הרבה עיצות מועילות והעיקר הרבה הרבה תמיכה. בשלב הראשון כדרכי ,אני שואל אם הינכם רשומים בעמותת האלצהיימר? מציע לך לעשות זאת בחום (מצ"ב הקישור לעמותה). כמו כן בכניסה לקישורי הפורום תמצאי קישורים רבים הנוגעים למחלת האלצהיימר והעוסקים במחלה מכל ההיבטים כולל תרופות ,אודות המחלה ,קבוצות תמיכה ועוד. בקשר לתרופת האקסלון, אין אחידות בקשר לתועלת ,אצל אחד משפיע טוב ואצל השני פחות ,אצל אחד יותר זמן ואצל השני פרק זמן קצר ,כל חולה לגופו. האם אמך מודעת למחלה? אם כן ,ישנה בראשון לציון קבוצת תמיכה לחולים עצמם ,זו היא דרך אגב הקבוצת תמיכה היחידה בארץ המיועדת לחולים ,כמובן שלבני המשפחה מתקיימות פגישות של קבוצות תמיכה ברחבי הארץ. כולנו כאן עמך ,ברוכה הבאה ושיהיה לכם רק טוב גרשון

פנטזי1

New member
sigmo

שלום גם לך,יש מספר תרופות אך הבעיה היא שאף אחת מהן לא מרפאת את המחלה,מטרתןלעכב את התקדמותה.כל חולה מגיב אחרת כך שקשה להמליץ צריך פשוט לנסות ולראות אם יש השפעה או לא ואם יש תופעות לואי.אם המחלה מאובחנת בשלב מוקדם יחסית יש יותר סיכוי שהתרופה תעכב את התקדמותה. בקשר לתה שהזכרת איו לי מושג אבל אני יודעת שיש ויטמינים ותרופות נגד דכאון שמומלץ לקחת כדאי שתקראי על כך באתר של העמותה

אנימו

New member
sigmo ברוכה הבאה ואשר לתרופות

אם תעייני בפורום בימים קודמים תמצא התייחסויות רבות לתרופות.

מני בר

New member
היי זיגמו

איך את מרגישה עם האבחון לאלצהיימר אצל אימך?(אצלנו האקסלון לא היה אפקטיבי) מה מצבה וממה סובלת? היא חיה לבד?

אקסלון

בעלי מקבל אקסלון כבר שלוש שנים, לדעתי התרופה עושה את שלה, הוא מקבל פעמיים ביום כל פעם 6 מ"ג. התחיל 1,5 מ"ג. היה קשה להתרגל, תופעות לוואי, היום אין בעיות.

למעלה