חדשה פה..

v e n u s 1

New member
חדשה פה..

היי אני חן בת 15 מראשל"צ..! אממ...אני מתעניינת בפאגניזם כבר משו כמו שנה.. הייתי בטקס פאגני (טקס השתוות סתווית)ממש לא מזמן..בתחילת השנה נהניתי מאוד מהטקס אבל הוא הייה עם קבוצה של חובבנים שלא מתכוונים לעשות יותר טקסים.. יש כאן אנשים שעושים טקסים?? ואם כן..מה אני צריכה לעשות כדי להתקבל..? כי אני יודעת שלא מקבלים כל אחד..

להיות פאגני

זה לא רק לעשות טקסים- מציעה לך לקרוא את זה, וגם כאן. אני חושבת שרוב חברי הפורום עובדים לבד, אבל בהצלחה לך בחיפוש אחר קבוצה. מה את צריכה לעשות כדי להתקבל? בתור התחלה, לדעת מה זה פאגניזם, כי מדבריך משתמע שאת לא ממש סגורה על זה

TheBlueOne

New member
צ'אלום חן../images/Emo70.gif

Merry Meet להיות פאגן כפי שאמירה ציינה זה לא רק להשתתף בטקסים. אכן - החוויה בהשתתפות טקסים שכאלה היא חוויה שונה ויכולה להיות מדהימה. במה את מתעניינת? באילו סוגי טקסים? ישנם נתיבים ודתות שונות ורבות בתוך העולם הפגאני. כדי לעשות סדר כדי להתמקד ולדעת מה באמת מעניין אותך. את מוזמנת לעיין במאמרי הפורום, להתעניין, לשאול ולחקור. בעיקרון- קבוצות העורכות טקסים בדת הוויקה נקראות קוון ואלו קבוצות סגורות הפועלות בחשאיות. קשה למצוא אותן ולהתקבל לתוך המעגל שלהן. ישנן גם קבוצות פתוחות העורכות טקסים הפתוחים לקהל הרחב כמו שמארגנים טרה ודב מביה"ס "הרוח הגדולה"- ביה"ס לשמאנים. כמו כן- מידי פעם מתפרסמות הודעות על טקסים פתוחים פה בפורום. גם אנו בתור חברי פורום מתארגנים לפגישות שונות ואפילו לטקסים מידי פעם. את מוזמנת להישאר להתרווח ולהתחיל מסע אם בא לך

למעלה