חדשה פה

babi12

New member
חדשה פה

שלום לכולן, עד עכשיו קראתי והתבוננתי מהצד....אז, אציג את עצמי- אני אמא לשתי בנות מקסימות - תאומות שנולדו בשבוע 30 בקיסרי דחוף . עברנו תקופה לא קלה בפגיה, וגם בבית- היה קשה, אך נעשה יותר קל עם הזמן. העייפות היא האויב הכי גדול שלי , וגם הזמן שלי לעצמי שהלך לאיבוד לגמרי ( נשטף בזרם מי השפיר כנראה....) היום הן בנות 7 חודשים מקסימות מקסימות ( תמונות יגיעו בהמשך ). חזרתי לעבודה לפני חודש ו חצי , ומאז חיי נראים קצת יותר טוב ( יש איזון ). כדי להתחיל לחזור לעצמי אני רוצה להתעמל, והגעתי למסקנה שרצוי שהמקום בו אני מתאמנת יהיה קרוב לעבודה . אני יודעת שיש בפורום הזה הרבה ירושלמיות , אז אני פונה בעיקר אליכן : מי מכיר חדר כושר ליד התחנה המרכזית החדשה של י"ם?? תודות לכולן, ושוב- נעים להכיר , ולהצטרף :)

היי, ברוכה המצטרפת לפורום בכלל

ולמועדון הירושלמיות בפרט (למרות שקצת מקרטע בזמן האחרון) ובכל מקרה, בבנייני האומה יש מכון כושר שנקרא JUMP. יש גם בהר חוצבים אחד נחמד (כך שמעתי) שנקרא EGO. את עובדת בתחנה המרכזית החדשה? אז אנחנו די שכנות... בעבודה לפחות.

ברוכה הבאה

אמנם לא ממש ירושלמית (גרה בפריפריה...) גם אני שמעתי על ג'אמפ בבניני האומה - הם גם עברו שיפוץ מאסיבי בתקופה האחרונה. תהני...

yaelia

New member
הי, ברוכה הבאה

יופי שהחיים מסתדרים כך עם התאומות ועם העבודה. בהר חוצבים יש גם סטודיו C אם את אוהבת. על הג'אמפ האלה בבנייני האומה שמעתי דברים טובים. וכמובן הבריכה של גבעת רם מרחק יריקה.

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אין לי תובנות לגבי חדר הכושר, אבל מאחלת לך שתמצאי מקום טוב בקרוב. המון אושר עם תאומותייך!

נעים להכיר../images/Emo140.gif

לא מכירה את החדר כושר הזה אבל יכולה גם להמליץ על הסטודיו סי בהר חוצבים. אגב, איפה את גרה? אולי תוכלי למצוא מקום להתאמן קרוב לבית במקום?

babi12

New member
תודה למגיבות

אני יודעת על סטודיו C בהר חוצבים, אבל זה מצריך נסיעה ממקום העבודה שלי, ואני מעדיפה משהו במרחק הליכה. כבר דיברתי עם ג'אמפ , ונראה לי שאני אלך לראות את זה . אני מעדיפה מקום שקרוב לעבודה ולא לבית , כי מהבית אני פשוט לא מצליחה לצאת - איך שאני חוזרת מהעבודה יש מחול מטורף של טיפול , אמבטיות ושינה , וכשמגיע סוף היום- שבע- שמונה בערב אני רק רוצה לישון :(

מיהדר

New member
ברוכה הבאה. לא רוצה חלילה לשמוח

לאיד, אבל סיפורים של הורים לתאומים מוציאים ממני אנחת רווחה - יכול להיות קשה יותר. אז קודם כל מסירה בפנייך את הכובע, בטוחה שלא קל לך. המליצו לך על מקומות טובים, מה שלא תחליטי, אני בטוחה שזה יעשה לך טוב (גם אני חזרתי להתעמל לפניי חודש ואני 9 חודשים אחרי לידה). שיהיה בהצלחה!

משוש30

New member
הי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מתעמלת בהר הצופים בלרנר לא מכירה לצערי כלום ליד התחנה המרכזית. שיהיה בהצלחה!

אני חידשתי תמנוי לשם בשבוע שעבר!

מקווה לנצל אותו

למעלה