חדשה פה..

אופיר ס

New member
חדשה פה..

שלום לכולם... קוראים לי אופיר ואני בת 15.5 מרמת הגולן... פעם ראשונה ששמעתי על אוהד זה היה מתי שנינט התארחה במופע שלו... ומאוד אהבתי את השירים שלו ואותו... אז קניתי את הדיסק וישר שמנו אותו באוטו, מה שהסתבר כמעשה לא ממש חכם.. ההורים נבהלו מ"אישה משוגעת" והוציעו את הדיסק...חחח בקיצר מעניין אותי לראות הופעות שלו ואולי ללמוד עליו קצת... הדבר היחידי שאני יודעת עליו זה שהוא האחיין של עוזי חיטמן ז"ל... ועוד משהו, למישהו אולי יש את הכתובת שלו לשליחת מכתבים?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מבינה את הבהלה של ההורים שלך... גם אמא שלי נבהלה בהתחלה מהשיר, אחר כך היא הסתדרה איתו... את יכולה ללמוד קצת יותר על אוהד מהאתר הרשמי שלו, שיש את הקישור למעלה. כמו כן, יש את הבלוג שלו, בו הוא כותב על עצמו... והוא כותב מדהים!! את יכולה לשלוח לו מסר בתפוז, הוא מגיב. תהני בפורום!! עדי

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

תהני בשהותך פה

herut123

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום אני חרות מקווה שתהני פה!!

ranch22

New member
ברוכה הבאה!!!!

תהני!!! וזה רק אני או שבאים לפה הרבה אנשים בזמן האחרון??

אופיר ס

New member
תודה לכולם...

קראתי קצת מהבלוג שלו אבל זה היה לפני שהכרתי את הדיסק שלו אז נראה לי שמתי שיתפנה לי זמן אני יקרא הכול מההתחלה.... יש דרך לכתוב לא מכתב שהיא לא דרך האינטרנט...? פשוט כמה שאני חולה על האינטרנט זה לא כיף להתכתב דרך האימייל או תפוז...

אין לי מושג!!

וראנץ'... באים הרבה אנשים... זה טוב!!! ובאמת קראתי פרק בתהלים חחח

ענת 19

New member
חחח כולם נבהלים מהשיר הזה בהתחלה!

אח"כ מתרגלים! אולי בגלל זה אוהד מחליט להשאיר אותו מחוץ למופע...

ayaliar

Well-known member
ברוכה הבאה אופיר../images/Emo9.gif

רק לדעתי זה שיר מצחיק?

מצחיק? ../images/Emo5.gif

לא שמעתי אותו יותר מפעם אחת. איך אני נלחצת ממנו... זה לא נורמלי אני מעבירה יש לרגע לפני

למעלה