חדשה פה

חדשה פה

לפני שבועיים התחלתי להתאמן ביוגה במסגרת לימודיי, ואחרי היוגה אני מרגישה מעופפת לגמרי, אני יכולה לשכוח דברים, וזה נורא מציק לי. מה אפשר לעשות בנידון? או שזה טבעי?

יוגי בר

New member
עוף גוזל עוף אל השמיים

היי אלת השמיים אז ככה: 1. לעופף רק טבעי שתעופפי עם השם הזה. אז זה אחלה. ועכשיו, 1. זכרון אין שום סיבה שתתחילי לשכוח דברים בכלל ודברים חשובים בפרט. נהפוך הוא, תרגול היוגה גורם לך לחיוניות ועירנות המסייעים ומעודדים את הזכרון. 2. מחשבות שקורה משהו גופני (שנראה לך חריג)התוכנה השכלית שלך מגיבה בפרץ מחשבות. נסי לא להיסחף לתוכן. לכשתרפי מהן הן לא יציקו לך. ככלות הכל את לא בעינייני הצקות לעצמך- נכון? 3. תרגילים לעירור הזכרון התרגול היוגה יש תרגילים מיוחדים לעירור הזכרון. לכי עם התרגול הלאה באם תראי שזה הופך להיות אקוטי. נארגן לך סט תרגול ספציפי. איך זה? בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

תשובה

אני לא ממש שוכחת אחרי היוגה, אבל אני כזו יותר מידי מפוזרת. כמו שלפני שבוע כמעט שכחתי את שקית עם הספרים שלי,. זה מאוד מוזר לי, שאני אף פעם לא כזו. תמיד אני זוכרת כל דבר....

לפעמים תוך תרגול אנחנו נפתחים

לאנרגיות חדשות או לתוספת אנרגיה ולוקח לגוף קצת זמן להתרגל אליהן..

יכול להיות

עסקתי לפני כמה זמן בתקשור ואולי כל העניין של היוגה בילבל אותי יותר.

רננהלי

New member
לנוח

אל תרוצי ישר אחרי היוגה לבצע משימות ולכל מיני מקומות. תנוחי, תני לעצמך לחזור לאט לאט לקצב החיים הרגיל. אני מבינה למה את מתכוונת כשאת אומרת מעופפת. גם אני התחלתי לא מזמן ללכת ליוגה, ואחרי זה אני מרגישה מאוד נינוחה, לחץ הדם יורד וקשה לי ישר לבצע דברים שדורשים מהירות או מחוייבות. נותנת לעצמי את הזמן. ואז השלווה מהיוגה משתלבת בחיים.

הבעיה היא

שהמרצה ליוגה משחררת אותי מאוחר מהיוגה ואני צריכה להספיק להגיע לקורס אחר. אז אין לי זמן לנוח.

רננהלי

New member
אז אולי

תספרי לה מה את מרגישה, מה שסיפרת כאן. ותשאלי אותה מה היא מציעה. איך להתמודד עם זה.

כן חשבתי על זה

תודה

למעלה