חדשה פה.. היי כולם =] אני חדשה פה... ליאל קולט מדהימה!!! יש לה שירים גדולים!...
מ מחלולית New member 27/1/06 #1 חדשה פה.. היי כולם =] אני חדשה פה... ליאל קולט מדהימה!!! יש לה שירים גדולים!...
T the Girl of Love New member 27/1/06 #2 ../images/Emo210.gifברוכה הבאהההה ../images/Emo24.gif הייתה לי תחושה שאני יודעת מי את, אבל עכשיו אני כמעט בטוחה שאני יודעת מי את... אני מקווה השתהני בפורום הזה, ליאל קולט מושלמת
../images/Emo210.gifברוכה הבאהההה ../images/Emo24.gif הייתה לי תחושה שאני יודעת מי את, אבל עכשיו אני כמעט בטוחה שאני יודעת מי את... אני מקווה השתהני בפורום הזה, ליאל קולט מושלמת
T the Girl of Love New member 27/1/06 #3 ../images/Emo210.gifאנשים,סתם שתדעו.. המדהימה הזאת, היא ממש ממש מדהימה! והיא חברה ממש ממש טובה טובה! והיא... היא מניו יורק!
../images/Emo210.gifאנשים,סתם שתדעו.. המדהימה הזאת, היא ממש ממש מדהימה! והיא חברה ממש ממש טובה טובה! והיא... היא מניו יורק!
B BARSASOS New member 1/2/06 #8 ברוכה הבאה!!!! לא כתבת את שמך , או שפשוט לא ראיתי..=) ואת כותבת מניו יורק או שהגעת לארץ מניו יורק? בכל מקרה, השתלבוטת מוצלחת =] הא, אני בר..
ברוכה הבאה!!!! לא כתבת את שמך , או שפשוט לא ראיתי..=) ואת כותבת מניו יורק או שהגעת לארץ מניו יורק? בכל מקרה, השתלבוטת מוצלחת =] הא, אני בר..