חדשה פה שלום שלום לכם תגידו ג´וליאן נשוי במציאות?
B b u s t e d New member 29/1/06 #3 חחח כי הפורום כל כך עמוס ומפוצץ../images/Emo6.gif ו.. ברוכה הבאה לא נראה לי שהוא נשוי..
B b u s t e d New member 30/1/06 #7 ../images/Emo12.gifיש כאן מנהלת? רייצ'ל, השמיעי קול! מי מחק את הכפילות שלה?? וזה באמת מציק, אבל אני מניחה שלא באשמתה..
../images/Emo12.gifיש כאן מנהלת? רייצ'ל, השמיעי קול! מי מחק את הכפילות שלה?? וזה באמת מציק, אבל אני מניחה שלא באשמתה..
R Rachel47 New member 4/2/06 #11 שוקולד|../images/Emo80.gifלאאא לא נטשתי../images/Emo15.gif קצת לא היה לי זמן לאחרונה אבל אני פ לא לדאוג ומי מחק..וואלה אין לי מושג כמה פעמים הייתה ההודעה פעמיים או יותר
שוקולד|../images/Emo80.gifלאאא לא נטשתי../images/Emo15.gif קצת לא היה לי זמן לאחרונה אבל אני פ לא לדאוג ומי מחק..וואלה אין לי מושג כמה פעמים הייתה ההודעה פעמיים או יותר
B b u s t e d New member 4/2/06 #12 יותר.. אבל זה עדיין שם מוזר! זה אשכרה באמצע העמוד השני... דברים אפעם לא עוברים עמוד בפורום הזה מגניב... תגידי, רייצ'ל, יש מצב שתוכלי לשלוח לי במסרים או משהו את האימל שלך? כי אמרת לי שתשלחי לי אבל את אפעם לא עונה לי במסן... והכי טוב שאת לא נוטשת בזמן האחרון כל הפורומים שאני נמצאת בהם חסרי מנהלים מזל שזה לא..
יותר.. אבל זה עדיין שם מוזר! זה אשכרה באמצע העמוד השני... דברים אפעם לא עוברים עמוד בפורום הזה מגניב... תגידי, רייצ'ל, יש מצב שתוכלי לשלוח לי במסרים או משהו את האימל שלך? כי אמרת לי שתשלחי לי אבל את אפעם לא עונה לי במסן... והכי טוב שאת לא נוטשת בזמן האחרון כל הפורומים שאני נמצאת בהם חסרי מנהלים מזל שזה לא..
R Rachel47 New member 5/2/06 #13 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה את צריכה ../images/Emo15.gif שאשלח לך (סנילית )
R Rachel47 New member 5/2/06 #14 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה חח את ../images/Emo15.gif האימייל למה את צריכה אותו
ש שלומית16 New member 30/1/06 #6 ברוכה הבאה!! לא,ג'וליאן הוא גרוש ויש לו ילדה אחת ממש חמודה השתלבות נעימה אני שלומית בת 17.5