חדשה פה!!

חדשה פה!!

אהלן קוראים לי לימור ואני בת 13..(ממרץ) אני חולהה על רדיוהד בערך מאז שהייתי בבטן ואחותי הגדולה שמעה שירים שלהם כל הזמן חחח אני גם מנגנת בגיטרה את סטריט ספיריט!! שיר גדולל!! מקווה להשתלב..

Knives Out

New member
אני בן 14..

ואני חולה על רדיוהד בטירוף. ברוכה הבאה ושלחי הודעה פרטית בשביל מסנג'ר או משהו. D:

vegetable man

New member
היי את :)

ברוכה הבאה מיסיז בוואי :) השתלבות נעימה

חח בהחלט מיסיז בואי..

דייויד לשלטון! חח מלך זקן שכמותו חולה עליו.. (זקן שנראה בן מקסימום 40!! שיהיה בריאא!! הייתי עושה לו ילדים!!) שיהיה..אז אדון ירקות (או צמחים..מה שתרצה חח).. אני מבינה שאתה מכיר את בואי..גם אוהב אותו? בכל מקרה..קבל דרך ליצור קשר.. icq: 217-506-568 msn: [email protected]

kittycatbone

New member
ברוכה הבאהה!!../images/Emo24.gif

תהני כאן בפורום הגדול הזה של הלהקה הגדולה הזאת! איכ בין יסמין. [אני יסמין] הממ.. ושוב, תהני!! אהה לנגן את סטריט ספיריט בגיטרה זה באמת ממש ממש כיףףףף

kittycatbone

New member
חח גרמנית..../images/Emo9.gif

אני מושפעת ביותר בגרמנית, כי בשבוע האחרון הייתי עם הגרמנים ואני כל כך מתגעגעת אליהם

וואלה..חח

איזה עוד שפות את יודעת? אני יודעת; ערבית אנגלית (שוטף..מענין למה) רומנית (אני רומניה חח) צרפתית ספרדית פורטוגזית איטלקית פינית (כן כן..בגלל שהייתי צריכה להבין ראיונות עם HIM..) רוסית קצת.. ועוד איזה עשרים שפות קצת כמה מילים חח

kittycatbone

New member
פשיי יפהה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הממ אני רק יודעת עברית אנגלית וצרפתית בצורה שאפשר לדבר בה. גרמנית פשוט למדתי כמה מילים ומשפטים פה ושם
רוסית אני יודעת לספור עד 10+כמה מילים פה ושם. ואולי קצת ספרדית וערבית אבל לא במידה שאפשר להחשיב את זה כשפה שאני יודעת גם כן

חח נחמד לא רע בכלל..

אני פשוט באה מבית עם אמא שהיא וכל המשפחה שלה מרומניה..ככה שכל הזמן מדברים פה רומנית (ואני צריכה לסבול כינויים כמו מיידע'לה..בלעעעע) ואני ואחותי מעדיפות לדבר אנגלית כי אני לא בדיוק אוהבת עברית..אמא שלי למדה צרפתית ואיטלקית וגם אבא שלי יודע צרפתית אז גם אני למדתי קצת וממ..ערבית אני לומדת בבצפר..ספרדית ופורטוגזית זה מהתמכרות לטלנובלות שהיתה לי פעם חח..רוסית אחותי מדברת שוטף (והיא גם נראת אחת..***..למה לא אני?!) וממ..זהו מה שאני זוכרת ממה שכתבתי שם חח

אה ועוד משו...

פינית כבר אמרתי שפשוט אני שומעת מוזיקה של הרבה להקות מפינלנד ואני צריכה להבין ראיונות ושירים שפה ושם הם שרים בפינית.. וגם שפה..אממ..איך נאמר..מענינת במוזרות שלה..ואני מוזרה למדי אז..הולך טוב חח

חח זאת שפה אממ..

מוזרה לאללהההה..קולה זה כן! אני בת קולמה טואיסטה (שזה 13) גאדד פינלנדים הם אנשים מוזרים..

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

כבר נשמע שפה מוזרה ביותר ואין לי מושג אפילו איך זה אמור להישמע מבחינת המבטא
הממ פינית זה מגניב

חח כן נסי ללמוד פעם..

חפשי שיחון עברי-פיני בסטימצקי, אם אין יחפשו לך.. זה תחביב נחמד מאוד ושלא נדבר על קורע מצחוק..(היי היי זה שלום כשנפגשים) היי היי כולם! חחח

למעלה