חדשה פה

bzuya

New member
חדשה פה

היי אני חדשה פה.. יש לי בלוג בישרא מי שרוצה שיגיד ואני אכתוב ת'כתובת.. אמ..בני כמה אתם בערך? ממתי הפורום הזה? אני בת 12 עוד מעט 13

הפורום הזה הוא אה...

די חדש... ברוכה הבאה

noyy

New member
../images/Emo28.gifברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני בת 19
אממ, הפורום דיי צעיר לא יודעת בדיוק ממתי הוא קיים... השתלבות מהירה

דם דם

New member
דיי לגנוב לאחיך

את הגיל...בסוף עוד יאמינו לך שאת בת 19 ותאמיני לי 19 זה גיל תקוע...מעאפן כזה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאחי בן 19? ../images/Emo12.gif

וואי, כיף לו

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בעוד כ-10 ימים הפורום יהיה קיים 3 חודשים. את מוזמנת להשתתף

דם דם

New member
שלום לך

ברוכה הבאה...רוצה תה קפה שוקו???...איפה אוקי עם הקפה..אופס טעות בקומונה...אולי אני יעשה לה דינג דונג..מה דעתכם?? עידן, נויה
אניוואי ברוכה הבאה. הגילאים פה הם עד כמה שאני יודע זה 16 20 23-26 וכמה שאין לי מושג

דם דם

New member
לא רציתי לנחש

כי לא ידעתי את הגיל שלך חשבתי בהתחלה לכתוב 40-41 אבל מה אם היית נעלב ואני אז הייתי נפגע (פיזית ממך
)

דם דם

New member
שיואוו

אם כך הכול בסדר...הכול בבריזה טובה
יופי טופי דאמט ואתה באמת 1.80 אוףףף מה אמא שלך האכילה אותך שגבהת ככה אני גם רוצה

TheWhiteTigris

New member
גיל ביולוגי

זה אומר הגיל שבוא התא הביולוגי (האורגניזם) קיים. במקרה שלך - גיל 19. כרונולוגי - סדר התרחשות ההיסטוריה. 19 יתאים לכאן בערך כמו שהתשובה לשאלה הכי חשובה בעולם בעולם היא 42. במילים אחרות - "סדר כרונולוגי" יאמר כשאת תספרי על התרחשות אירועים בהיסטוריה (אישית, ציבורית וכו') ואז תצייני ש"האירועים התרחשו בסדר כרונולוגי").

reedgreenwhait

New member
הממם גם אני חשבתי

שגיל ביולוגי אומר כמה זמן האורגניזם קיים, עד שקראתי פה> http://www.tevalife.com/article.asp?id=118 את זה: "גיל ביולוגי הוא "גיל הגוף", הגיל הביולוגי מייצג את אופן תפקוד הגוף ביחס למקובל באכלוסיה. הגיל הכרונולוגי הוא גילו של האדם (מספר החודשים והשנים מהיום בו נולד). כאשר הגיל הביולוגי קטן מהגיל הכרונולוגי, אנו אומרים כי האדם צעיר מכפי גילו."

למעלה