חדשה פה שמעתי על קין.. והצבעתי להם בגלגל"צ!!! חביבים מאוד!
א אמבריי לנצח New member 26/6/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif איזה יופי שהצבעת הסגנון של השיר החדש של קין שונה מאוד משאר השירים שלהם ואת מוזמנת לנסות שירים נוספים אם את רוצה המלצות לשירים זה המקום תהני
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif איזה יופי שהצבעת הסגנון של השיר החדש של קין שונה מאוד משאר השירים שלהם ואת מוזמנת לנסות שירים נוספים אם את רוצה המלצות לשירים זה המקום תהני
B babchenko New member 26/6/06 #4 היי היי גם אני חדשה פה. שמעתי על הלהקה לפני כמה זמן ממישהי שממש אוהבת אותם. לא יצא לי לשמוע יותר מדי שירים, אבל ממה ששמעתי בינתיים הם נשמעים טוב! אשמח לשמוע המלצות לשירים הכי טובים שלהם. יום טוב! אה, ומזל טוב על הדף השני!
היי היי גם אני חדשה פה. שמעתי על הלהקה לפני כמה זמן ממישהי שממש אוהבת אותם. לא יצא לי לשמוע יותר מדי שירים, אבל ממה ששמעתי בינתיים הם נשמעים טוב! אשמח לשמוע המלצות לשירים הכי טובים שלהם. יום טוב! אה, ומזל טוב על הדף השני!
א אמבריי לנצח New member 26/6/06 #5 שלום גם לך ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif לא יצא לך לשמוע יותר מדי שירים? תני לדבר עם חברה שלך בעניין כל השירים של קין מעולים (99.9% ) בתור מתחילה הייתי ממליצה לך על: Somewhere Only We Know כמובן Bend and Break This is the Last Time Everybody's Changing ונו, כל הדיסק בעצם לט אס נואו וואט יו ט'ינק
שלום גם לך ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif לא יצא לך לשמוע יותר מדי שירים? תני לדבר עם חברה שלך בעניין כל השירים של קין מעולים (99.9% ) בתור מתחילה הייתי ממליצה לך על: Somewhere Only We Know כמובן Bend and Break This is the Last Time Everybody's Changing ונו, כל הדיסק בעצם לט אס נואו וואט יו ט'ינק