חדשה פה..

חדשה פה..

היי. אני מאיה. קראתי פה כמה מההודעות והזדעזעתי. כמו כן אני בפורום אסטרולוגיה וסיינפלד. ואני אגיד פה כמו שאמרתי שם. ניטוויש חמוד... לא טוב לך לינקין פארק? מה אתה בכלל טורח לבוא לכאן ולצרוח בקולי קולות "סטינקין פארק"? אולי אתה מנסה להוכיח משהו? ולא הולך לך במיוחד...כי חכם? אתה לא. לא רואים את זה בשום הודעה שלך, זה שאתה באמת שומע רוק כבד, לא עושה אותך לצודק. אולי הרבה מבינים את הסוג רוק שלך, ואני מבינה את רובו כ-גיטרה חשמלית משתוללת ללא משמעות. אני די חדשה בלשמוע רוק, אבל אני חושבת שהספקתי הרבה לשמוע ולהכיר, אפילו הרבה יותר מהרבה. אני בתור מוזיקאית, כשאני שומעת את הגיטרה החשמלית אני מתמוגגת ... חחח זה כ"כ יפה... אבל בכל זאת... תחשוב על זה ככה הרבה מהלהקות שמנית שם, פשוט משתוללות ללא שום משמעות, וזה יקירי, לא נקרא מוזיקה. מה שאני אוהבת בלינקין פארק זה את המוזיקה עצמה את המלודיה, המילים. בשביל ה"הארד רוקרים", זה סיסי... ועדין מידי. בסדר גמור לבריאות, זה רק מראה על האופי שלכם, נועזים ופרועים, הכל טוב מאוד. אבל יש כמו הנוכחים בפורום שאוהבים ניו מטאל, לא כי זה "עדין" או משהו כזה, כי זה משולב בהרבה סגנונות, כמו ראפ.. גם לימפ ביזקיט שהם דוגמה די רעה כי כל השירים שלהם כמעט אותו דבר, אבל עובדה! כמה מעריצים יש ללינקין פארק? כמה מעריצים יש ללימפ ביזקיט? כמו שיש המון מעריצים לכל להקה, גם לאלו יש ממש ממש הרבה. לך תעביר ביקורת את פורומים של בריטני ספירס, למזלינו אין אחד כזה, ושאף אחד לא יעז לנסות לפתוח אחד כזה, לך תעביר ביקורת על פופ, על מזרחית, על הזוועה הזו שאי אפשר להסביר איך אנשים שומעים את זה, לא על משהו שבעצמו רוק, כבד או קל.. אז הסכמנו שיש מחלוקות? לא טוב לך? אל תבוא לכאן בכלל. תפתח פורום משלך, ותקווה, שלא יבואו לפורום שלך ויעשו מה שאתה עשית פה. יום טוב לכולכם . maya.b.a

PowerPuff-Girl

New member
יפה אמרת

קודם כל כמובן אני מסכימה איתך על כל מילה וזה די ברור לכולנו שכאלה שלא אוהבים את לינקין פארק לא צריכים להיות פה אבל מסתבר שאין מה לעשות בנידון... בכל מקרה כל הכבוד על ההודעה! ודרך אגב... סיסטם ממש טובים! לדעתי :)

ofir_einhorn

New member
אופפפפ נמנעתי להגיב עד עכשיו

אני כאן קורא את ההטדעות הרבה מאוד זמן תתפלאו ועד עכשיו פשוט נמנעתי מלהגיב עד עכשיו אני פשוט לא יכול שלא להגיב אתפ אוהבים לינקין פארק? לבריאות כל אחד מה שהוא אוהב אבל הבעיה שלי היא מעריצי לינקין פארק הם פשוט מעצבנים הם נעולים על הדבר כמו אל לא יודע מה הם חושבים שלינקין המציאו מוסיקה כמו שהמציאו את הגלגל אבל מה שמעצבן שמנסים לעזור להם להכיר להם להקות חדשות והם פשוט לט רוצים הם מיד אומרים שזה סתם צרחות תנסו לשמוע(דרך אגב יש כמה סוגים של מטאל)זה לא כמו פופ שיש רק סוג אחד אני אישית חולה על מוסיקה מוסיקה זה החיים שלי אני שומע לפחות 4 שעות מוסיקה ביום(אם לא יותר)אני נרדם עם מוסיקה ואנימתעורר עם מוסיקה(באמת אני לא סתם אומר אני רציני)ואני שומע הרבה להקות אבל אני לא מעריץ אותם יש להקות שאני מת עליהם אהל אני לא מעריץ אותם כי הערצה זה דבר מגעיל ופתטי אתם המעריצים של לינקין פארק יותר גרועים ממעריצי בריטני אתם יודעים למה? כי אתם רבים מי מעריץ הכי גדול שלהם מי העריץ אותם ראשון מי יודע הכי הרבה עליהם תשמעו ליהיה מישהו שאמר בלי בושה ורב על זה שהוא המעריץ הראשון של לינקין פארק בארץ והוא ניסה להוכיח אתם לא קולטים את הפתטיות שיש בהערצה הזאת? אני פשוט הייתי מתביש במקומכם לפני שאני עובר הלאה אל תתחילו לקלל ותחשבו אם זה נכון או לא? קין פארק מצידי כל החיים שלכם אבל תשימו לב מי עוד שומע את ליקין פארק???? פרחות כפי שאמרתם וגם ערסים עד לא מזמן הייתי רגיל לשמוע ממכונית של ערס טרנסים בפול ווליום ועכשיו אני שומע לינקין פארק זה לא נראה לכם מוזר שמי ששומע בריטני(מה שפופולרי)שומע לינקין פארק(מה שפופולרי היום)היום או מי ששמע טראנסים(מה שהיה פופולרי אז)שומע לינקין פארק(מה שהיום פופולרי)היום זה לא נראה לכם מוזר אני אומר שמי שלא שומע מוסיקה טובה ואיכותית(טראנסים ובריטני ןכל הפופ)ביום אחד שומע לינקין פארק(שלפי דעתכם זה איכותי וטוב) לדעתי לינקין פארק זאת מוסיקה לא יפה ומעצבנת(אל תאכלו אותי רק תחשבו אתם לא חייבים לחשוב שאני צודק רק תחשבו)ואני שמעתי את כל הדיסק שלהם הרבה מאוד מסיבה שגם אני אהבתי אותם(לא הערצתי)אבל אני שמעתי גם לדעות אחרים ןניסיתי כל מיני להקות לא אהבתי את כולם חלק וכך התפתחתי בנושא מוסיקה אני מבקש מכם פעם שלישית לא מיד לקלל ולחשוב שאני סתם עוד אחד מעצבן שבא לרדת עליכם אני באתי לעזור לכם בחיי בגלל שאני מכיר פחות או יותר רת המצב שלכם(גם חברים שלי היו כמעט אותו דבר ככה היו) פשוט תקחו את הדברים שלי בביקורת לא יותר או פחות אני ממליץ לכם חברי פורום עשו רשימה למתחילים במטאל רשימה של המלצות לשירים להתחיל איתם תלכו לפורום רוק מטאל תכנסו למאמרים ורשמית המלצות אל תחשבו שכול אחד בא לכאן מיד רוצה לרדת עליכם תשמעו לי תלכו תורידו שירים כמה שירים לא קצת כי כל אחד סוג שונה תישמעו את השירים כמה פעמים ואז תחליטו אם לא תאהבו...זכותכם

מחמדי...

כן, לא יקירי... מחמדי... כמעט שויתרתי אבל לא יכולה להתאפק יותר.. קראתי פסקה ראשונה מההודעה שלך. וויתרתי, קח קורס מזורז לכתיבה נכונה, אח"כ תגיב לנו בצורה ארוכה, כדי שנבין מה אתה כותב. ומה אתה מקשקש על הערצה? מי בכלל דיבר שאני מעריצה אותם כמו בריטני ספירס? להפך!! כל הזמן הזה טענתי להפך!! למה אתה רואה אותי קונה פוסטרים ותמונות ואוספת חומר? את מי זה מעניין איך היו החיים של הבלונדיני ואיך של השחור, את השמות שלהם אני אפילו לא יודעת!!! כל מה שאני יודעת זה שאני אוהבת את המוזיקה הזאת. נדבר כשתסיים את הקורס... עד אז... ביי נ.ב צ´סטר לא? נו טוב. וד"א, קוראים יקרים... ראיתם איך הוא קפץ "אל תאכלו אותי רק תחשבו שאתם לא חייבים לחשוב שאני צודק.." זו נקודה כזו... שישר קופצים על בן אדם שמגיב בצורה כזו...וזה לא טוב. למרות שהגזמת קצת איך אתה משווה את זה לטראנסים בכלל... לדעתי, כל עוד זה רוק, לא חשוב איזה, פשוט רוק, אתם צריכים לכבד את זה, או לפחות לכבד את אלה ששומעים את זה. לילה טוב.

Nightwish-boy

New member
בורות זה אושר מסתבר...

דבר ראשון: בתור מעריץ לא קטן של סיסטם אוף א דאון, אני יכול להעיד שהם הרבה יותר פרועים מרבות מהלהקות שאני אוהב. נייטוויש למשל זה מטאל-אופרה, והן אחת מהלהקות העדינות ביותר בתחום. הם רכים מאוד יחסית. אני כבר הסברתי מאות פעמים למה באמת אני בפורום הזה, פשוט תעברי כמה הודעות אחורה. נראה לי שזה יספק אותך. הרבה יותר כואב בעיני שאנשים באים ועושים משהו שלא קרוב אפילו למטאל וקוראים לזה מתוך בורות "מטאל איכותי", וסוגרים את עצמם לסגנונות אחרים בצורה הרמטית. זה הרבה יותר נורא מלהעריץ את בריטני למשל. אני מנסה לפתוח עיניים של אנשים כמוך שרואים ברוק כבד "צרחות חסרות משמעות" (שזה באמת הזרמים היותר קיצוניים, ודווקא יש בזה המון משמעות, רק צריך לקרוא את המילים כדי להבין משהו... הליריקה של קריידל מדהימה!) זה שהרבה אנשים עושים משהו לא אומר שהוא נכון. בתור אחד שלא מאמין בדת, לא מזיז לי שרוב העולם כן מאמין באלוהים. זה לא עושה את זה יותר נכון בעיני. כמו כן, גם לבריטני יש מעריצים רבים, זה עושה אותה טובה יותר? הבעייה שלי עם ניו מטאל זה לא שהוא עדין, אלא בגלל שהוא פשוט לא מטאל (ואגב, לינקין זה ניו רוק לא ניו מטאל,אני טוחן מים בקטע הזה) ואנשים פשוט לא פתוחים למטאל ממש או לכל סגנון אחר, בגלל סטיגמה מסוימת של "מופרעות" ו"צרחות" גם את חוטאת בהכללה הזאת. מההודעה שלך רואים כמה את נעולה ופנאטית בעמדות שלך, שמטאל זה "צרחות חסרות משמעות" ולא מוכנה לנסות מטאל כדי לזוז ממנה. שמעת פעם על פאוור מטאל? אחד מסגנונות המוזיקה העדינים ביותר ששמעתי. הנגנים שם גם יודעים לנגן, בניגוד לניו מטאל. להקות כמו SONATA ARCTICA, BLIND GUARDIAN, NIGHTIWISH,HELLOWEEN ועוד. תהיי קצת פתוחה, כי את לא יודעת כלום עד שאת לא מנסה. שלך דור

אההמ...

תשמע יקירי... מסכימה איתך... בכל מקרה לא ניסיתי להכליל. יש להקות ויש להקות לא רציתי לבקר להקה מסויימת אחת, כי אני לא מכירה את כולן, או את הסגנונות ואת השירים שלה. אני שומעת את מה שאני שומעת אני נפתחת לסוגים חדשים של מוזיקה. אבל בכל מקרה לא אמרתי על שום להקה שום דבר רע אתה לעומת זאת בא ונופל על לינקין פארק. למה? תיפול על הסגנון, דבר על הטעות שאנחנו עושים כשאנחנו קוראים לזה ניו מטאל, או כל מה שאמרת שם, אל תלכלכך... זה מעצבן... כמו שאתה התעצבנת כשאמרתי "צרחות חסרות משמעות" ד"א לא אמרתי את זה אמרתי משהו אחר לא זוכרת כרגע.. בכל מקרה.. ... לא דיברתי על המילים, אולי המילים בסדר גמור אבל מה קורה עם המוזיקה ? פשוט רצו לשים את המילים האלה בפזמון שיהיה מוכר לאנשים לדעתי אם עושים שיר, שיעשו אותו כמו שצריך. לא אמרתי שאני לא מוכנה לנסות מטאל לא הייתי אומרת את מה שאמרתי אם לא הייתי מנסה שמעתי בערך את מה שאמרת שם אפילו בלאק סבת´ שיגעו לי את המוח לא יכולתי לשמוע את זה כי המוזיקה לא מתאימה לי, וד"א מה שאתה לא אוהב בלינקין פארק, זה הראפ, זה המיקסים והסקרצ´ים של הדי ג´יי, כי זה מה שבעצם הופך את זה לניו מטאל או כמו שאמרת, ניו רוק. אבל אם תנסה להיכנס לאתר שכתבו פה באחת ההודעות, כמו שאני נכנסתי אתמול הופתעתי לראות שאין להם רק את השירים שאני ידעתי עליהם, אלא עוד הרבה יותר, שהם רוק רוק, לא משהו משולב. בכל מקרה אני פתוחה לכל סוג של מוזיקה חוץ ממזרחית וקאנטרי. ובקשר לסיסטם... שוב...יש להם מלודיה! מופרעים או לא, יש להם מוזיקה, ולזמר יש קול מדהים. אז אוקיי.... "ניו מטאל" הוא לא מטאל בכלל, אבל הוא איזה שהוא סוג של מוזיקה שאנחנו אוהבים, זה שאנחנו עושים טעויות בקשר לשם, טוב שיש אנשים כמוך לבוא ולתקן אותנו.. אבל להיות ילדותי עד כדי לכתוב "סטינקין פארק".. זה כבר קיצוניות כזו ש.. פשוט.. איכס. ואני באמת לא אדע כלום עד שאני לא אנסה... פה אני מעבירה את זה אליך... אני לא חושבת ששמעת שירים אחרים של לינקין חוץ מאלו שיצאו באם טי וי, ועוד ערוצים כאלה, ועוד שירים שיש באינטרנט.. אני מציעה לך להיכנס לאתר הזה.. ולהוריד שירים יותר ישנים שלהם. בכל מקרה, המילים של השירים שלהם מדברות על דברים שאני מבינה יותר מהכל, ואני כותבת ככה בעצמי, ולא קישקושים כמו בריטני ספירס, ולא שטויות כמו אינפקציה "אציטון" מאיפה לעזאזל מוציאים מילים לשיר כזה... אז תסכים ששנינו צריכים לנסות ? יום טוב maya.b.a

Nightwish-boy

New member
תגובה תגובתית ביותר

דבר ראשון שינית עמדה מאוד מאוד מהר בקשר אלי... קודם הייתי סתם אידיוט ועכשיו אני פתאום "יקירך", מעניין. כדי להתרגל למוזיקה טובה צריך לשמוע אותה הרבה ולא אחרי שמיעה אחת. גם אני לא סבלתי את בלאק סבאת´ בשמיעה ראשונה (וגם את קריידל לא ועוד להקות רבות אחרות) אבל צריך להתרגל לזה כדי לראות את היופי בזה. אני לא רוצה להכליל את כל הניו מטאל כמוזיקה גרועה. יש להקות בניו שאני די אוהב, כמו משין הד החדשים וכמובן סיסטם (לא אמרתי שהם רעים! אמרתי שהם מופרעים! מופרע זה לא אומר רע... הם להקה טובה לדעתי ולזמר יש קול באמת טוב, במיוחד הסלסולים הארמניים). מה זה בעיניך "שיר כמו שצריך"? בעצם בהגדרה כזאת את חוסמת כל יצירתיות וכל ניסיון לשבור מסגרת שירית מסוימת, וזה חבל. אני לא שונא את לינקין פארק (למרות שהם עושים הרבה דברים מסריחים) אבל הם לא להקה איכותית. הם חביבים, ממוסחרים למדי, לא הרבה יותר מזה. אני כועס שמגדירים אותם כ"מטאל איכותי" ושונא את המעריצים המתלהבים שמעריצים בסגנון הכל כך שנוא עלי, של הערצת להקות בנים. אני בניגוד לך שמעתי גם קצת מזרחית וקאנטרי,כדי לא להיות נעול. לא אהבתי אז הפסקתי. אני משתדל לנסות כל דבר (כמעט). יכול להיות שיש להם שירים שהם "רוק רוק" כהגדרתך, אבל זה לא מונע מהם להיות משולבים. זה שלהקה עושה שיר אחד שהוא רוק ואחד שרובו ראפ (PAPERCUT) זה די מעיד שהיא משולבת. שמעתי איזה 5-6 שירים של לינקין, לא התלהבתי במיוחד אז הפסקתי... ודווקא לא רק מוכרים. חביב, לא יותר מזה לדעתי. אגב אינפקציה, השירים שלהם מאוד מאוד מצחיקים וזה לא רק "שטויות" יש להם גם שירים ממש יפים ועמוקים, אלא שהם מעבירים הכל בהומור, ובגלל זה הם נחשבים להקת קאלט. ושוב הפעמון מצלצל, ושוקי שוב צריך לרוץ שיוכל להינצל, עכשיו הוא צריך לחכות, עד שכולם יפוצצו אותו מכות, אולי שוקי טוב בבית ספר, אבל הכי מסכן בהפסקת עשר! אני מנסה כל הזמן (ואגב, אני גם כותב ושר לא מעט בעצמי, וגם מנגן על גיטרה) ולכן זאת את שצריכה להיות פתוחה יותר. ולסיום- הייתי ממליץ לך לקרוא מילים של קריידל, של מטאליקה הישנים (בעיקר מMASTER OF PUPPETS וAND JUSTICE FOR ALL) ושל NIGHTFALL, תמצאי דברים מאוד עמוקים ומעניינים ולא "צרחות חסרות משמעות". שלך דור

וואו...

מעניין איזה מזל אתה... כי אתה כזה ש... אתה מזל עקרב?!!? פשוט עיוותת כל מילה שכתבתי!!! יקירי... ציניות... שמעת על זה פעם? (ד"א- אדיוט? לא אמרתי דבר כזה בחיים שלי עליך... ושוב... אתה מכניס לי מילים לפה...) כנראה שלא... כל החיים שלך זה להתלונן על אי פתיחות? אולי אני באמת סגורה!!! ואתה יודע מה... אולי לא... לא שפטתי אפילו לא טיפה את האופי שלך... כי משתיים שלוש הודעות אני עדיין לא יכולה לנתח אותו... שזה ההפך ממך שישר תקפת אותי ואת האופי שלי ובקושי התייחסת למה שאמרתי. תפסיק להציע הצעות לשירים ולהקות, קלטנו את מה שאתה אוהב, זה לא אומר שאנחנו חייבים לאהוב את זה גם. ואל תבוא לי בתשובה כזו כמו "אם את לא חייבת לאהוב את מה שאני שומע אני לא חייב לשמוע את לינקין פארק" או משהו בסגנון!!! אף אחד לא הכריח אותך להקשיב ולשמוע, פשוט ביקשנו שתפסיק לרדת על לינקין פארק. קודם כל, הייתי שומעת לינקין פארק הרבה לפני שהם היו ממוסחרים, לא מעניין אותי איך מעריצות מפגרות , ו-וואנה בי רוקר´ס למיניהם מעריצים את הלהקה הזו. דבר שני, וואלה!!! הם מכוערים כמו מפלצות!!! מה חתיך בהם מה יפה בהם? כלום!!! ואני לא מעריצה להקה בגלל הדברים השטחיים האלה, ממש לא. כשהייתי בת 10 11 ובקושי ידעתי מזה רוק, ולצערי הרב, פדיחה פדיחה אבל הערצתי את בקסטריט בויז, אבל הגעתי למסקנה שבכלל לא אהבתי אותם אלא בגלל שבת דודה שלי אהבה.. אז הפסקתי להיות מושפעת והחלטתי לשפוט מוזיקה לעצמי. ד"א אני שומעת רוק רק בגלל לינקין פארק, ולא בגלל שום דבר אחר, אם לא הם לא הייתי שומעת את זה בכלל. תפסיק להגיד שאני נעולה, כי כבר אמרתי, אני לא פוסלת לפני שאני מנסה, וקאנטרי מביאה לי את הסעיף ( מה לעשות חצי מרוקאית חצי ארגנטינאית..) ומזרחית יכולה לגרום לי לשבור מערכת סטריאו שלמה, אני לא יכולה לסבול את זה, המילים חוזרות על עצמן בכל שיר, של כל הזמרים, ובכלל בשירים בעברית...כמו שאתה טוען על לינקין פארק, לדעתי אתה צודק בקטע הזה, שסדר צורת השירה שם בכל שיר אותו דבר, ז"א בית, פזמון, בית, צרחות של משהו שלפעמים לא מובן, ושוב פזמון שממשיך עד הסוף. בכל מקרה יש בעברית משהו ממש מעצבן... מה שאני יכולה לשמוע בעברית זה רמי קליינשטיין, היהודים, דני רובס, וקצת כנסיית השכל. אבל בד"כ זה ממש מעצבן אותי. אז אוקיי, לא שמעתי על כ"כ הרבה להקות רוק, אבל אני חייבת להודות שלמדתי די הרבה בשביל מישהי שהתחילה בחודשים האחרונים לשמוע רוק. לפני זה הייתי כולי ראפרית טהורה.... חחחח בערך... ואני עדיין שומעת ראפ, אבל אני עם המצבי רוח שלי... שילבתי את הרוק בזה. בכל מקרה... אם הגזמתי באיזה משפט קטן... למה אתה מפתח אותו ומסיק מסקנות שטותיות כאלה? שאני נעולה ולא פתוחה. מה שאני שמעתי עד עכשיו שלא היה מוצא חן בעיניי, זה סתם השתוללויות. אני לא חייבת לאהוב את זה כי אני לא אוהבת שאומרים לי שאני "נעולה". אני לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד, גם אם אתה תנסה לעשות מה שעשית פה, אני חייבת להודות שיש לך כח הרצאה ושכנוע, אבל בתור אחת שחולקת את אותו כושר.. אני יכולה לזהות את זה גם אם אתה לא מודע לזה... בכל מקרה... יקירי (או חתיכת אדיוט, איך שתרצה...:) שמע מה בא לך... אבל די עם הביקורת הזו... כשאתה בעצמך אומר שטחנת את זה כבר... נטחן לי המוח... have a nice life... and a good day:)) ba bye..

ד"א...

"שיר כמו שצריך.." לחסום את כל היצירתיות השירית... חס וחלילה..!! להיפך!! אם אתה מנסה לפרוץ החוצה במשהו חדש, תסכים איתי שכל אחד כמובן לדוגמא, ירצה שכולם אבל כולם יאהבו את השיר שלו. טוב אולי לא חחח אבל בוא נגיד, שאין סיכוי כזה. יש לכל שיר כמה מטרות, אחת מהן היא שהשיר יהיה קליט בעיני או יותר נכון באזניי האנשים. אולי יש כאלה שמנסות להיות שונות, אבל אתה מוציא שיר כדי שיעריכו את המוזיקה שלך!!! לא כדי להגיד לעולם לא צריך אל תאהבו אותי, אני עדיין מוציא מוזיקה לא זה לא ככה, בשביל זה יש מסחריות, לא ניכנס לפה עכשיו. שיר זה בעצם משהו המצאת בראש שלך... התנגן לך הרבה פעמים... והחלטת לנסות.. אבל יש כאלה שמשתוללים בלי סיבה ז"א בלי משהו מתוכנן, מקליטים את זה, ומצפים מאנשים לאהוב את זה... נו טוב!!! איף ד´יי סאי סו!!!! אבל לא חשוב.. בכל מקרה.. איכשהוא מיציתי את מה שרציתי להגיד... וזהו... ביי.

Nightwish-boy

New member
אחחחחחחחח, ליכלכת

שיר לא עושים בשביל שאנשים יאהבו ושיהיה קליט! לזה קוראים מסחור. שיר עושים בשביל היצירתיות, ו(כן כן) בשביל ההנאה. בשיר אתה צריך לעשות את מה שנכון בעיניך ולא את מה שאנשים אחרים רוצים שתעשה ויאהבו אותך בגלל זה.אתה לא אומר לעולם "אל תאהבו אותי" אבל אתה אומר לעולם "תקבלו אותי כמו שאני, GET ME OR GET LOST", זה מוזיקה טהורה, ולא לעשות שירים בשביל שיאהבו אותך, או יותר גרוע, בשביל שהכסף יאהב אותך. שלך דור

Nightwish-boy

New member
הופה, יש לי מתחרה

דבר ראשון, נחמד לדעת שאנשים אינטלגנטיים פה זה לא מוצג מוזיאוני. דבר שני, אני לא מאמין במזלות, או בדת (אני אגב בכלל טלה קטן ונחמד
) וכעת לענייננו: דבר ראשון לגבי הציניות: לא הבנתי מה היה כל כך ציני בהודעה שלך (בניגוד לרוב ההודעות שלי), לא תקפתי את האופי שלך, אבל מה שהשתמע מדבריך זה שכל המטאל זה "צרחות עם גיטרות חשמליות של מופרעים" וזה פשוט מראה על בורות בלתי אפשרית. את לא יכולה לקבוע משהו בלי להכיר אותו! אני מציע דברים כדי שתנסי לבדוק מה אני שומע לפני שאני שופט אותו, בדיוק כמו שקודם שמעתי לא מעט לינקין לפני ששפטתי אותם. אז קודם תשמעי את הלהקות המאוווד עדינות שהבאתי לך, אחר כך תשפטי. לינקין פארק התחילו את דרכם כלהקה ממוסחרת והמשיכו כך. להקה שהדיסק הרשמי הראשון שהם מוציאים הוא כל כך ממוסחר, היא להקה ממוסחרת מיסודה (דמואים, דמואים, אז? מה שקובע בסופו של דבר זה הדיסקים) הבסיס שלהם הוא "תאהבו אותנו! תאהבו אותנו! הנה נעשה לכם שירים קלים וקליטים ורגישים! רק תאהבו אותנו בבקשההההה!" וזה המסר שהם משדרים, גם ביחס היותר מדי אוהד כלפי המעריצים. בעיניך לינקין מכוערים, ובעיני אחרים לא (כאילו וואו)... יש בנות שכל מפורסם בשבילם זה דוגמן, לא משנה מה הוא עושה (אף פעם לא הבנתי מה יפה בפרד דארסט). לי יש פדיחה עוד יותר גדולה, ב9-10 הערצתי את אקווה ופופ-מסטיק בסגנון... מה לעשות, טעם מוזיקלי זה דבר שמתפתח במשך השנים וגם היכולת לבחור דרך שמתאימה לך ולא ללכת אחרי עדר זה דבר שמתפתח במשך השנים (ואצל חלק גם זה לא, כמו אצל רבים מהמעריצים פה שאומרים "אם כולם אוהבים את לינקין כנראה שזה טוב", אז נאהב גם). לכל סגנון צריך להקה שתפתח את העיניים שלך לסגנון. רוק התחלתי לשמוע בגלל OFFSPRING, מטאל בגלל NIGHTWISH ששברו לי הרבה סטיגמות, מלודיק דת´ בזכות IN FLAMES ולהקות בסגנון, גותי בזכות WITHIN TEMPTATION, בלאק בגלל CRADLE OF FILTH וDIMMU BORGIR, ולא חסרות דוגמאות. אבל לומר שאת שומעת רוק רק בגלל לינקין זה לא נכון, הם פשוט פתחו לך ת´עיניים למוזיקה (המדהימה) הזאת. זה שאת אומרת שבלי לינקין לא היית שומעת רוק רק מראה כמה את שמרנית ולא פתוחה לשינויים, לפחות מבחינה מוזיקלית, וכמה שאת מושפעת מסטיגמות ודעות קדומות (על רוק למשל). אגב, מידע קטן על מזרחית: מי שמבין בזה באמת טוען שאין מזרחית בארץ ושמה שיש בארץ זה בושה למוזיקה המזרחית. זה רק מראה כמה אסור לשפוט מוזיקה בגלל קצה הקרחון (אל תלכי את האשה של חיי, את האור בעינייייי טי ניי ניי ניי ועכשיו אני לבדדדדדד אני אצטרך לעשות בידדדדדד איזה דיכאוווווווון) גם אני לא שומע הרבה עברית (קצת מוניקה סקס, קצת שייגעצ,הרבה אוקטובר ואינפקציה. מה לעשות, אין מספיק מוזיקה רצינית בארץ. וזאת שיש, באנגלית (עייני ערך ORPAHNED LAND וEMBLAZE). וכמו שכבר אמרתי, כדי להעריך משהו טוב צריך לשמוע יותר מפעם אחת. ואגב, לדעתי יש לך סגנון כתיבה יפה וחמוד, תמשיכי ככה!
שלך דור

טלה? אוף..

בטח שעושים שיר בשביל יצירתיות!!!! אבל עצם זה שהוצאת אותו לאם טי וי או בכלל לטלויזיה זו התחננות לתשומת לב. אבל פרסום כלשהוא חייב!!! בכל מקרה.. אתה מנסה לשגע אותי או משהו כזה... דקה אחת אתה אומר שתה לא מבקר את האופי שלי, ופתאום אתה אומר תכונות עליי, כביכול, ולצערי, או יותר נכון לצערך, הן לא נכונות כלל. ציניות- יקירי-. זו הציניות היחידה. ולא אמרתי(!) שכל המטאל זה צרחות וחשמליות חסרות משמעות... אמרתי שאני לא שופטת משהו לפני שאני מנסה אותו!!! אתה כזה טלה מיוחד שצריך שיגידו לו הכל כמה פעמים? נחמד לך שאתה לא מאמין בדת ובמזלות, ודווקא מאוד אופייני, לעומת זאת, אני שופטת הרבה דברים לפי זה. נראה לי שאתה אוהב את הקטע של החוסר אמונה ורוצה שידעו שככה אתה חושב. כי זה עושה אותך לכביכול בן אדם עם "רגליים על הקרקע". כבר בהודעה הראשונה דאגת לדחוף את הקטע של "אז אם כולם מאמינים באלוהים אז גם אני חייב?" וואלה לא יודעת איך קישרת אבל לא חשוב... מי קבע שהתקליט הראשון שלהם היה ממוסחר? אולי זו דעתך? אולי הם עשו זאת לא מתוך כוונה אלא בתת מודע? אולי זה לא הם אלא חברת התקליטים שמנסה לעשות על המוזיקה היפהפיה שלהם כסף?! תשמע, חייבת להגיד לך, אני לא מכירה את כל הלהקות שאמרת שם, רק כי לא היה להם פרסום. איך אתה הגעת אליהן, אין לי מושג. עדין או לא עדין, לפעמים גם המוזיקה לא יפה. ושוב אותה דוגמא זוועתית, בריטני ספירס גם לה יש הרבה שירים עדינים זה אומר שהמוזיקה שלה יפה? לא! מעבר לזה שאני לא סובלת שירים איטיים כאלה... אבל בהחלט תלוי איזה (שלא חס וחלילה תגיד שאני שוב עושה הכללות!!) אקווה חחחח.... גם אני ... פרד דארסט?! איכסע! וכבר אמרתי, לא שמעתי מאף אחד את השם לינקין פארק, אני לבד ראיתי את זה, ולבד התאהבתי, כי את האמת כרוולינג זה לא כ"כ מסחרי, והקליפ שלו אומר הרבה, להרבה אנשים, ואת זה אני יודעת כרגע, אז לא ידעתי את זה, (ששוב בטעות לא תחשוב שבגלל זה אהבתי את הקליפ...) שמרנית? לא... דווקא לא... אני אומרת שבתת מודע לא היה לי את הצורך ואת הקטע להיפתח לרוק, כי לא הייתי מעריכה את זה כ"כ, בהחלט פתחו לי את הדרך למוזיקה המדהימה הזו. ואתה תהיה מופתע אם יום אחד אני אחליט לכתוב את כל להקות הרוק שיש לי על המחשב, אני לא שומעת רק -נו- מטאל..... הייתה לי ילדות מאוד מוזיקלית, אנחנו משפחה כזו, ולמדתי תמיד להיפתח לסוגי מוזיקה חדשים, ואני אומרת לך שוב ובפעם האחרונה... לא הייתי אומרת את מה שאמרתי אם לא הייתי מנסה... יום אחד הייתי בהופעה, להקה מסויימת נינגה, אז כשעוד לא ידעתי מה זה לאהוב את זה...את הרוק, ומה שהיה בראש שלי זה טראנסים ומוזיקה שחורה, כמעט התחרפנתי כששמעתי את זה, כי לא הייתה לזה שום משמעות, אתה רואה אותם משתוללים על הבמה כמו משוגעים וכולם עומדים אף אחד לא רוקד... אין איך להפיק מזה תנועות גוף, זה לא מכניס לשום קצב רק מחריש את האזניים, אז נכון, אולי זה סוג של התפרקות... בעצם מה זה אולי... ברור שזה סוג של התפרקות.. מרוקאית שכמוני, טוב שיש לי את הפסנתר שלי...אבל צריך שהקהל שלך יהנה. ד"א בנוסף גם שרה. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה שאיפה שהוא אתה צודק, באמת סגרתי את עצמי למעגל מוזיקה מסויים, אבל- רק אחרי שניסיתי את המוזיקה השונה! אחרת לא הייתי סוגרת למשל, מוזיקה ישנה, לא שנות ה80´ זו הייתה אחלה מוזיקה, אני מדברת על 60´ 70´, אני שומעת את השירים של אבבא לדוגמא... אני יכולה להשתגע מעצבים!!! וכל מיני כאלה מעצבנים עם סאונד ברמה של רדיו טייפ. בכל מקרה... בינתיים, אני שומעת את מה שטוב לי לשמוע, כי אני שומעת לפי מצבי רוח, ותמיד באים דברים חדשים, ותתפלא לשמוע שלפעמים אני מקבלת אותם. אני למשל אם הייתי רק רואה את השם, לא הייתי שומעת שום דבר שלמבצעים שלו קוראים puddle of mudd אבל ... דאמ...יש להם מוזיקה טובה מאוד!!! ועוד לדוגמא מרלין מנסון, לא רוצה אפילו לשמוע מילה עליו... מעלה לי את הסעיף... טוב סתם משעמם לי אז אני כותבת... אז לילה טוב לך... ולכולם... ביי...

Nightwish-boy

New member
ושוב פעם אני :)

זה לא רק להוציא שיר לאמטיוי... זה גם לעשות אותו כדי שיהיה יותר קליט ויאהבו אותו יותר ו"ליישר קו עם סגנון מסוים" שהוא לא הסגנון שלך רק כדי שיאהבו אותך יותר וישימו אליך לב יותר. אני לא אומר עליך תכונות- כל מה שאני אומר עליך משתמע מההודעות שלך. ילדה שקוראת לרוק כבד "צרחות עם גיטרות" היא מאוד נעולה מוזיקלית. אני לא מאמין כי אני בנאדם חושב, וכבנאדם חושב לא מצאתי סיבה כלשהי להאמין, ולעומת זאת כשאני מגלה בסיס הגיוני למשהו אין לי בעייה להאמין בו. דווקא אני "רוחני" יחסית לחברים שלי... הקישור הוא, שאם כולם עושים משהו זה לא אומר שגם אני חייב! אם הם אכן נתנו לחברת התקליטים שלהם לעשות כסף ורק כסף מהדיסקים שלהם, זה מראה משהו על המסחור שלהם ועל איך שהם נותנים לאינטרסים כלכליים "לטפל" במוזיקה שלהם. מסחור לא עושים בתת מודע, מסחור עושים במכוון לחלוטין. אם מחפשים את הלהקות שרשמתי לא בעייה להגיע אליהן, פשוט צריך לדעת לחפש ולהסתכל מעבר למיינסטרים ומעבר למה שנותנים לך. בשירים של בריטני אין אלפית מהאיכויות, העומק והיופי שיש בשיר הכי גרוע של אחת הלהקות שנתתי פה, וזאת מכיוון שברבי מקפצת בת 18 שאונסת כיסאות בקליפים כדי למשוך תשומת לב לא יכולה להגיע לרמה של להקות מנוסות ומוכשרות כBLIND GUARDIAN וסונטה. קרוואלינג לא מסחרי? שימי לב למלודיה בשיר הזה, כל כך פשוטה, כל כך קליטה, שיר חביב שעובר ליד האוזן ולא משאיר סימנים. לא מסחרי? אולי לא ביחס לשאר החומר שלהם. אז זה יכול להיות חביב (ואם כבר, אז לא לינקין אלא סיסטם אוף א דאון המצוינים וניקלבק החביבים בהחלט) אבל לא יותר מזה. לפי הופעה אחת נוצרה לך סטיגמה שלמה על רוק כ"מוזיקה של מופרעים". אולי אם היית מנסה לשמוע את השירים שהלהקה הזאת ניגנה (איזה להקה זאת היתה אגב?) והיית שומעת אותה כמה פעמים או שומעת אותם עכשיו, כשעלית כמה דרגו בהתפתחות המוזיקלית שלך, זה היה נשמע לך הרבה יותר טוב ועם הרבה יותר משמעות (ויכול להיות שלא, גם לי גריינדקור וברוטאל דת´ וסגנונות כאלה לא נשמעות מעניינות במיוחד). זאת אכן מוזיקה כבדה שצריך לשמוע כמה פעמים כדי להעריך. אף פעם אסור לנעול את עצמך, ואני מגלה איכויות לא מעטות בלהקות שעד לפני מספר חודשים לא הצלחתי לסבול בשום פנים ואופן. זאת טעות בסיסית. אם את רוצה אני מוכן לתת לך לא מעט המלצות על להקות מטאל טובות, שלא עושות "צרחות חסרות משמעות". שלך כתמיד דור

ושוב...

אתה עושה את מה שבעצם התווכחתי איתך עליו. אתה שוב ממשיך לתת לי שמות והשוואות... ואני אתן לך את הציטוט המדוייק "אני רואה את ---רובו---(!!!!!) כצרחות חסרות משמעות" אפילו אתה לא שם לב לפרטים הקטנים.. לא מהופעה אחת החלטתי על דבר כזה, הרי דיברתי מאוד כללי, לא פירטתי לפרטים של שמות הלהקות הרי כל להקה והסגנון שלה, אין דבר כזה שתי להקות אותו דבר, כמו שאין שני אנשים אותו דבר. אז אני אוהבת סיסטם אוף א דאון...וניקלבאק... ואינקובוס... ואמריקן היי פיי... ואוף ספרינג, וכל מיני כאלה ממש יש די הרבה להקות שאני מכירה ואוהבת, לא פסלתי את כלום, שים לב שאני צריכה לחזור על הדברים שלי, הרושם הראשוני שאני עושה על אנשים זה משהו כללי ביותר (ראה ערך הודעה ראשונה שלי באתר...) אבל אח"כ ראית שהתחלתי יותר לפרט. (סתם לידע כללי- אני חיה את חיי עם אנשים חסרי ידע במקצת... אנאלפבתים.. ואני חושבת שדי הושפעתי מהקטע ואני מתחילה לצערי הרב לכתוב עם טעויות, למרות שזה לא טבעי, אם תהינה טעויות, תסלח\ו לי.) ולעניינינו. את האמת? כששמעתי את כרוולינג, לא ידעתי אח"כ לשיר את זה, לא זכרתי, רק אחרי הרבה פעמים, אני יכולה לשיר שיר רק כשאני יודעת את המילים שלו. המוזיקה אולי תתנגן לפעמים, אבל לדעתי זו מטרה של כל שיר, כל אמן הרי רוצה להביע את היצירתיות, ורוצה שהקהל יחשף לסוג של היצירתיות וידע להעריך אותו כמו שצריך, ושיהנה ממנו. מוזיקה זה בעצם עושה למוח שלנו משהו... תהליך די מורכב וואלה לא בא לי לפרט. זה מה שבתת מודע של האנשים- מה זה יעשה לנו במוח... ברגשות. אני שומעת לינקין פארק רק כשאני בדיכאון, זה עוזר לי להביע כי אני שומרת בד"כ בפנים, למרות הדיבור הבלתי פוסק שלי. זה כמו אינפקטד מאשרום. אני כיום, דוגמה - עושה חיפוש של משהו, ושם של אחד הטראקים שלהם מופיע, אני יודעת שאני רוצה לשמוע, אבל מצד שני, אני יודעת שאני לוקחת סיכון ברגע שאני שמה את זה, כי זה מכניס אותי למצב רוח שאין לו שם. אז מבחינתי מוזיקה (רק בשבילי ובשביל האופי שלי...) זה משהו שעוזר לפתח את מצבי הרוח, לשנות אותם, לחדש אותם, וכ"ו- ולי בלבד. אלא אם כן יש אנשים אחרים שמרגישים ככה.. "ברבי בת 18 שמקפצת ואונסת כיסאות..." הייתי פה על הריצפה מצחוק... חחחח... זה היה טוב... נתת תיאור שאף אחד מאיתנו לא יכל לתת חוץ מביצ´ני ספיכס.. בכל מקרה, אתה כל הזמן אומר שאני פוסלת להקות בלי הרף. וכמו כל פעם, - זו הפעם האחרונה שאני אומרת: לא פוסלת לפני שאני בודקת!!!! ואל תחשוב שאני לא מנסה, בד"כ באופן טבעי אני מנסה למצוא משהו בשיר, ומכריחה את עצמי לאהוב אותו, בגלל משהו מסויים שכן מצא חן בעיני, ואם לא, אז פשוט לא! לא רק... יש גם שירים של לינקין פארק שאני לא אוהבת! חלק מאלה שלא הכרתי עד לפני שלושה ימים... אבל!!! אבל אבל.... הרבה שירים משאירים סימנים! אפילו הלהקות שאתה שומע אחרת לא היית שומע! בעצם כל שיר שאתה שומע משאיר סימן!! אז או שהכל מסחרי! בצורה הזאת בכל אופן... או שלכל אחד יש את זה, אבל בעצם המסחור הוא בפרסומות בלתי נלאות. בעצם אני מודעת לזה שהם ממוסחרים, שמתי לב לזה כשנכנסתי פעם לאתר שלהם, וראיתי שהיה צריך להירשם, וכרטיס אשראי וכל הבלאגנים האלה, גם אם הייתי אפילו קרובה ל18 לא הייתי נרשמת בשום אופן, לדעתי זה טימטום, גם בלי כסף, זה פשוט דפוק. אבל הבלגתי ולא שמתי לב, והמשכתי להקשיב למוזיקה בלבד. אני בעצם אוהבת את זה, כי האהבה האחרונה שלי הייתה ראפ, וזה השילוב שם שאני בעצם אהבתי, ובעצם ה"הארד רוקרים..." לא אוהבים, וקוראים לזה נו רוק. אני מקווה שמכאן והלאה, לא נדון יותר בעניין פתיחות ונעילה בקשר למוזיקה. שהרי הסברתי לך את הרגשתי כלפי מוזיקה. בכל מקרה... לילה טוב... ולהתראות בהודעה הבאה...:) ba bye.. maya.b.a

Nightwish-boy

New member
ושובושובושובושובושובושוב

דבר ראשון אני מתנצל על הציטוט הלא מדויק, טעות שלי. אבל עדיין, לראות את רובו כ"צרחות חסרות משמעות" זה לא הרבה יותר טוב. על סמך מה קבעת את זה? לא שמעת מספיק כדי לקבוע לדעתי. קודם שומעים, אחר כך מדברים. את שומעת להקות בסגנון די אחיד... וזה גם סוג של קיבעון. את קראולינג הצלחתי לשיר אחרי הפעם הראשונה ששמעתי, כנראה שהשמיעה המוזיקלית שלך עוד לא מפותחת דיה. זה שיר מאוד מאוד קליט... ואין שום קשר לתת מודע... מוזיקה אכן יכולה לעורר רגשות מסוימים והזדהות ודברים רבים נפלאים... זה אחד הדברים שהופכים אותה לכל כך נפלאה. אני חושב שכדאי לך באמת לנסות להרחיב יותר את הטעם המוזיקלי. תגלי שיש להקות שנותנות את האפקט הנפלא הזה הרבה יותר טוב מלינקין ואינפקטד מאשרום. אני אוהב לתאר בצורה כזאת... ולדעתי זה התיאור שהכי מתאים לברבי המצויה והמצייצת הזאת, בחולצת הבטן הורודה והמכנסיים הבלתי נראים. אין לי שום דבר נגד שילוב של ראפ, אני נגיד אוהב למדי את משין הד שמשלבים לא מעט ראפ, אבל צריך לדעת לשלב, ולדעתי הם לא יודעים, ועושים את זה בצורה יותר מדי פשוטה וקליטה. שלך כתמיד דור

מה רע בקצת...קליטות!?!

מה רע בזה בעצם שזה קליט? למה אתה רוצה לעשות לאנשים את החיים קשים, בן אדם רוצה לשיר שיר ולא זוכר איך שרים אותו, זה לא מעצבן ?! קצת! קצת מעצבן.. שמיעה לא מפותחת... איזו קפיצה למסקנות... ושוב אתה מדבר את תכונות אצלי... מאיפה לך איזו שמיעה יש לי..?! הרי אמרתי, אולי את המנגינה אני יכולה לזמזם אבל אני לא יכולה לשיר את זה כל עוד אני לא יודעת את המילים, אוף די די לדבר על תכונות ואופי, אתה לא מכיר אותי בכלל. וזה שנתתי שמות של להקות שאולי לא לטעמך, ומעטות, כי לא כתבתי את כל שמות הלהקות שאני שומעת. מה אתה אומר פעם כשתהיה לי סבלנות אני ארשום את כל הלהקות שאני שומעת? למה!?!? למה בכלל!?!? הרי ברור שיש להקות שלא שמעתי, וגם אתה... אבל בעצמי אמרתי, שאני רק התחלתי לשמוע רוק בחודשים האחרונים, אני מכירה מלא שמות, אבל לא שמעתי אותם כי אני טמבלית שופטת לפי השם של הלהקה, עזוב אני בסופו של דבר שומעת. כמו בסרטים פעם אחרונה שראיתי סרט טוב הייתה בשנה שעברה, כי ככה אני מה אני יכולה לעשות. (הנה אמרתי, כל אני אומרת את התכונה על עצמי, זה בסיידר...) והדי ג´יי? אתם לא סובלים את השילוב הזה, אם השירים היו בלי שני האלמנטים האלה, ז"א הד´י ג´יי , והראפ, הייתם אולי אוהבים את זה יותר. אבל זה נותן חיים למוזיקה, בטח שזה צריך להיות קליט למה שלא יהיה? אז עצם זה שזה קליט מוריד מהערך של השיר ? למה ?! אפילו אני בעצמי לא יודעת לשיר את מה שאני מנגנת, כי אין לזה מילים יש לזה רק מנגינה, ורק בדקות שאחרי שאני מנגנת אני יכולה ל...לזמר.. כתבתי לכל מנגינה שלי איזה שבע מאות שירים, אהמ סליחה ז"א מילים, ואני לא מצליחה להתאים אותם, בגלל שפסנתר זה לא כל מה שיש במוזיקה, צריך עוד הרבה כלים , ותאמין לי הדי ג´יי שם תופס המון מקום וזה, טוב, אולי לא תבין את מה שבכלל טענתי פה כי קישקשתי די הרבה, אבל יש לי צורת חשיבה מוזרה ואולי קצת דפוקה, העיקר שאני מבינה את עצמי... ולפעמים גם זה לא... אבל לא חשוב... בקיצור... ויכוח חסר סוף... לא משנה... bitchney sucks! aqua rulz! חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כתוב על איזה שולחן, והיה כתוב גם merilyn manson(או איך שלא כותבים את זה..) sucks.. ונשפכנו שם מצחוק... וואי ממש בגדול בורוד וכתום...יאק... נו טוב, יאללה ביי...

למעלה